Back to Question Center
0

Bevoegdheid of relevantie: Semalt legt uit wat te kiezen

1 answers:

Om topposities in Google te behalen, is het belangrijk om te begrijpen welke criteria Google toepast om de informatie te rangschikken. Het algoritme voor het organiseren en rangschikken van online informatie is ingewikkeld om te begrijpen. Het betreft duizenden variabelen die de positie ervan in de zoekresultaten bepalen. Echter,de Search Engine Optimization (SEO) -variabelen kunnen eenvoudig worden begrepen door twee factoren te verduidelijken: autoriteit en relevantie.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt legt voor- en nadelen uit van het kiezen van autoriteit en relevantie als de belangrijkste aspecten om op te focussen.

Relevantie zoeken

Relevantie bepaalt of de pagina geschikt is voor a opgegeven zoekopdracht - entrar no meu blog. Tijdens de eerste ontwikkelingsfasen van SEO was de zoekrelevantie beperkt tot de sleutelwoorden die in de query. Deze zoekwoorden werden vergeleken met de zoekwoorden die op de geïndexeerde pagina worden weergegeven. Het algoritme verandert, introduceert effectieve SEO-strategieën, die de intentie van een onderzoeker kunnen analyseren. De gegenereerde resultaten zijn geschikt omdat ze voldoen aan de behoeften en interesses van de gebruikers.

Sleutelwoorden zijn nog steeds een belangrijk aspect van de SEO-strategie. De relevantie wordt echter steeds belangrijker in het zoekproces. Relevantie hangt ook nauw samen met andere processen, bijvoorbeeldde identificatie van de nichemarkt, selectie van de juiste onderwerpen voor digitale marketing en natuurlijk zoeken op trefwoord.

Zoekautoriteit

Autoriteit geeft het niveau van waarde en vertrouwen aan dat een internet pagina demonstreert. Autoriteit heeft twee classificaties. De eerste classificatie is de domeinautoriteit die het geheel vertegenwoordigt website. De tweede classificatie is de pagina-autoriteit die het reputatieniveau van een bepaalde pagina aangeeft. Eerder, Googleanalyseerde de autoriteitsscore met de PageRank-schaal met waarden van 0 tot 10. De PageRank-score is momenteel niet relevantomdat Google de waarden niet meer bijwerkt..

De domeinautoriteit is de geprefereerde evaluatiestrategie. De domeinautoriteit berekent de prestaties van een bedrijf in de zoekmachines, in vergelijking met de prestaties van de concurrenten. De zoekscore wordt berekend op basis van de kwantiteitskwaliteit van de inkomende links. Domeinbevoegdheid is effectieverdan de PageRank-criteria omdat het scores van 0 tot 100 genereert.

Google views autoriteit steunt op verschillende factoren. Googlebiedt meer autoriteitsscores als een website effectief functioneert op zowel computer- als mobiele apparaten. Google verbetert de autoriteitvan een site als de inkomende links van grote hoeveelheid en kwaliteit zijn. De technische prestaties, aantrekkelijkheid en structuur van de site zijn ook kritisch in toenemende autoriteit.

Mededinging ter overweging

In sommige SEO-gevallen is autoriteit niet belangrijk. Een voorbeeld is wanneer met behulp van een niche-sleutelwoord dat niet door andere sites wordt gebruikt. Een bedrijf moet echter een hoog autoriteitsniveau hebben bij het gebruik van trefwoorden die door de concurrenten in de zoekmachines worden gebruikt.

Autoriteit zonder relevantie

Het is niet gemakkelijk om toegang te krijgen tot een site met autoriteit maar niet relevant.Dit komt omdat een site zich niet op een bepaald onderwerp of veld richt. Het ontbreken van niche-zoekwoorden maakt het een uitdaging voor degebruikers om de site te vinden in het zoekproces van Google.

Publiekswaarde

Er zijn bepaalde websites van uitgevers met een hoog niveau reputatie. De aanzienlijke reputatie verbetert de zoekrangschikking van deze sites, bijvoorbeeld Forbes.com, TechCrunch enHuffingtonPost.com. Deze sites hebben een hoge zichtbaarheid, ook al publiceren ze informatie over diverse onderwerpen. De uitgevershebben een effectief online merk ontwikkeld dat aanzienlijke autoriteit heeft. Een beetje relevantie maakt deze gerenommeerde sites rang boven aan de zoekresultaten van Google.

Conclusie

Relevantie en autoriteit moeten samen worden gebruikt om te zorgen voor een effectieve SEO-campagne. In de beginfase van het SEO-proces is het echter belangrijk om meer nadruk te leggen op relevantie. Dezeis omdat autoriteit belangrijk wordt als de gebruikers van de site hun inhoud op de site kunnen plaatsen.

November 27, 2017