Back to Question Center
0

De gids van Semalt: negen stappen om website-inhoud te plannen

1 answers:

Het wordt moeilijk voor website-eigenaren om inhoud voor hun gebruikers te plannen en te ontwikkelen,terwijl je samenwerkt met anderen. Het is echter nog steeds altijd mogelijk om website-inhoud efficiënt te beheren

Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt ,advies na negen stappen als leidraad voor het verkrijgen en publiceren van de juiste inhoud

1. Huidige kopie evalueren

Voor alles is een evaluatie van het huidige exemplaar verstandig, zoals het identificeertfouten of dingen die moeten worden bijgewerkt. Het classificeren van de inhoud en het toewijzen van specifieke doelstellingen voor deze groepen maakt het gemakkelijker omzorg ervoor dat de site alleen waardevol materiaal levert.

2. Identificeer de doelpubliek

Een bedrijf moet weten met wie het spreekt voordat hij content maakt. Begripof het identificeren van de doelgroep helpt om duidelijkheid te bieden tijdens de planning. Het meet of de informatie die men wil opnemenis noodzakelijk of duidelijk genoeg. Het identificeert ook het primaire, secundaire en tertiaire publiek om ervoor te zorgen dat de site voor iedereen geschikt iszijn bezoekers.

3. Gebruik sitemaps

Sitemaps fungeren als blauwdrukken. Zonder dit kan een site mogelijk niet alle doelen bereikenof wijs inhoud toe aan de relevante pagina. Er bestaan ​​veel verschillende programma's en softwarepakketten om informatie over a te helpen ontwerpen en organiserenwebsite. Zulke voorbeelden zijn bijvoorbeeld de organigram in Microsoft Word en de gratis cross-platform XMind-tools. Begin met bulkinhoud om te zien of een enkele pagina alles kan bevatten of mogelijk subpagina's nodig heeft. Door dit alles te doen, wordt het mogelijk om prioriteiten te stellen enherschik items op de website.

4. Samenwerken met anderen

Andere mensen betrekken bij het beoordelen en bewerken van garanties die inhoud bevatgeen grammaticale fouten en is logisch voor anderen. Samenwerking biedt andere partijen een bijdrage..Enkele bestanden voor alle inhoud beperken demogelijkheid van deze interacties en inhoudontwikkelaars moeten vermijden. Google Docs en JumpChart zijn website-inhoudssamenwerkingtools waarmee meerdere gebruikers feedback kunnen geven.

5. Verkondigen versus het verhaal verkopen

Sommige mensen vinden dat hun websites een kans bieden om over het bedrijf te pratenverhaal. In tegenstelling hiermee moet het de verhalen vertellen van andere mensen die mogelijk baat hebben gehad bij de omgang met de producten of dienstenaangeboden op de site. Het enige dat telt is bewijs en op een begripvolle manier gezegd. Het product of de dienst moet een behoeftehiaat opvullen,met gemakkelijk te lezen punten over de voordelen die de gebruiker toekomen.

6. Schrijf voor mensen en zoekmachines

Het bedrijf mag niet veel trefwoorden invoegen in inhoud, tot het punt dat het verliestde betekenis ervan of wordt onleesbaar. Het opnemen van deze voorwaarden in de hele tekst zorgt er uiteraard voor dat lezers de inhoud te zien krijgen. Ook,het gebruik van semantische sleutelwoorden om sleutelwoorden te vervangen, verandert niets aan de oorspronkelijke betekenis van het materiaal.

7. Maak een actie-georiënteerde kopie

Aan het einde van de inhoud moet er een tekst zijn die de bezoekers vertelt welke stapze zouden de volgende moeten nemen. Een link naar een e-mailadres of contactpagina maakt een eenvoudige actie voor consumenten mogelijk terwijl het bedrijf nog steeds aan de top staatvan hun gedachten.

8. Visueel beroep

Inclusief ondersteunende afbeeldingen, grafieken en illustraties zorgt ervoor dat de kopieziet er net zo goed uit als nuttig. Het doorbreken van tekst met grotere citaten of testimonials, of het gebruik van kogellijsten is handig voor gebruikersdie ervoor kiezen om door teksten te kijken. Het lettertype van de kopie speelt een belangrijke rol bij het waarborgen van de leesbaarheid van de kopie.

9. Deadlines

Het vaststellen van concrete deadlines voor individuen en teams zorgt ervoor dat projectenop schema blijven. Een manier om dit te doen, is door contentcreatie te groeperen in relevante chunks en er één tegelijk te bewerken. Het gedeelte overzou een van de eerste moeten zijn, omdat het de toon zet en aangeeft waar je op moet focussen wanneer het project vordert. Deadlines helpen bij het vaststellenwanneer u het werk ter bespreking bij belanghebbenden indient en wanneer u alle inhoud op de site compileert.

Conclusie

Websiteplanning vereist tijd om de strategie te plannen en uit te voeren. Doorop deze manier wordt het eenvoudiger om kwaliteit en foutloze inhoud op een site te presenteren Source .

November 27, 2017