Back to Question Center
0

De heetste SEO-trends in 2017: Insight From Semalt

1 answers:

In 2017 zijn er nieuwe trends voor zoekmachineoptimalisatie ontstaan. Deze verandering volgtde aankondiging van de nieuwe algoritmecriteria ontwikkeld door Google. Het principe geeft meer gewicht aan SEO-aspecten zoals inhoudkwaliteit enrelevantie en mobiele vriendelijke initiatieven. Tegelijkertijd worden oude tactieken zoals het vullen van zoekwoorden beschouwd als zwarte hoedgereedschappen, die sancties veroorzaken - magenta hatinator.

Nik Chaykovskiy, de expert van Semalt Digital Services geeft enkele SEO-ideeën, waardoor uw website snel dit jaar kan worden gerangschikt.

1. Verwacht een aanhoudende nadruk op mobiel

Google biedt mobielvriendelijke sites. In de afgelopen twee decennia,mobiele telefoons vervangen langzaam desktops bij het surfen op internet. Sinds 2015 heeft Google aangekondigd dat mobiele vriendelijke websiteszijn criteria voor Google om websites te rangschikken. Bovendien ontvangen websites die geen mobiele interface-vriendelijkheid hebben een astraf voor het krijgen van lage niveaus. Google heeft ook duidelijk gemaakt dat het binnenkort de indexering van mobiele en desktopwebsites zal splitsen. VoorDaarom moet iemand die websites bouwt deze mobielvriendelijk maken, mobiele zoekopdrachten optimaliseren en de reactiesnelheid verhogende site. De mobiele index zal dergelijke websites hoog scoren.

2. Verwacht dat meer sites versnelde mobiele pagina's gaan gebruiken (AMP's)

Sinds 2015 is AMP's de trend als het gaat om het optimaliseren van webpagina'svoor mobiele browsers. Sinds de overgang van het mobielvriendelijke initiatief is AMP een van de manieren om ervoor te zorgen dat een website een UEO heeft..AMP's worden tot 5 keer sneller geladen en besparen tegelijkertijd gegevensgebruik tot 8 keer de normale manier waarop websites consumeren.

3. Het belang van gebruikerservaringoptimalisatie (UEO) zal groeien

Google adviseert online marketeers en website-bouwers om meer nadruk te leggenop het bouwen van hoogwaardige websites. Google vertrouwt op factoren als eenvoud, gebruiksgemak, navigatie en toegankelijkheid. Een site zou moeten gevende gebruiker een goede browse-ervaring om als eerste in de zoekmachines te scoren.

4. Voice Search Is on The Rise

Het zoeken naar spraak neemt op als een van de methoden voor het uitvoeren van zoekopdrachten.Software zoals Siri, Cortana en Google Now maakt gebruik van spraakopdrachten om zoekopdrachten in de zoekmachine te plaatsen. Webontwikkelaars zouden zich moeten wagenop dit nieuwe gebied, vooral met de opkomst van apparaten die gebruikmaken van internet, zoals smart tv's.

5. Inhoud is nu zoekgericht

SEO is gericht op sleutelwoordenonderzoek. Google is nu echter zoekergericht.Google rangschikt content die een hoge interesse heeft bij het publiek. Parameters zoals bouncepercentage, betrokkenheidstijd en bezochte pagina'szullen enkele van de factoren zijn bij het rangschikken op de resultatenpagina's van Google (SERP's).

Conclusie

Als een digitale marketeer moet men waakzaam blijven en klaar zijn om deveranderingen. Voor dit jaar zijn er door de meeste zoekmachines verschillende wijzigingen aangebracht. Van de AMP-wijzigingen naar mobiel-eerste SEO. Deze veranderingenverschillende trends hebben gemaakt om de traditionele praktijk van zoekmachines te veranderen. Na de hierboven genoemde tips, kan men klaar zijn voor deveranderingen die voortvloeien uit het ontvangen van een goede ranking op zoekmachines.

November 27, 2017