Back to Question Center
0

Expert van het semdal: hoe backlinks je SEO-campagne beïnvloeden

1 answers:

In elk online bedrijf is zoekmachineoptimalisatie van essentieel belang voor de zichtbaarheid van online-documentenevenals het vergroten van de geloofwaardigheid en conversie. Om deze en nog veel meer redenen is de rangorde een must have-functie voor elke digitale marketeerwillen de SEO verkennen. Volgens de jaarlijkse Google-rankingfactoren die door Searchmetrics zijn vrijgegeven, zijn de factoren die het Google-algoritme gebruiktvoor het rangschikken van sites zijn inhoud relevant en autoriteit, technische en webontwerpfactoren van uw site, gebruikerssignalen van de inhoud van Googlebewustwording en gezaghebbende backlinks.

Een nauwkeurige analyse van sommige van de websites die tegenwoordig worden uitgevoerd, kan echter volledig worden weergegevenverschillende bevindingen - vps hosting canada cheap. Voor een bepaalde reeks sleutelwoorden kunnen de kwaliteit en kwantiteit van links bijvoorbeeld niet de positie Google betekenenrangschikt u. Websites met slechte links kunnen bijvoorbeeld hoger scoren dan sites met sterkere backlinks.

Searchmetrics meldt dat backlinks in de loop van de tijd zijn afgenomen als een rangordefactor aangezien Google-algoritme tegenwoordig de voorkeur geeft aan andere factoren. Deze verandering is het gevolg van de opkomst van socialemediamarketing. Social media heeft veellinks delen die een betere weergave van het kwaliteitsverkeer mogelijk maken. Bijgevolg zijn backlinks niet de primaire factor zoals die vroeger wasvoor. Ze zijn slechts een factor om de gelijkspel te verbreken bij het rangschikken van sites.

Jack Miller, de Senior Customer Succcess Manager van Semalt ,bespreekt de relevantie van backlinking voor een unieke SEO-campagne.

Inhoud en gebruikersintentie

Google stelt dat een van de belangrijkste dingen om te overwegen bij het doen van SEO isrelevantie van de inhoud. Deze factor is het nut van de inhoud die u op uw site plaatst voor de gebruiker en niet alleen tonnen verkeer trekt. DeDe relevantie van de inhoud is afhankelijk van het zoeken op trefwoorden. Google-bots kunnen ook kansen opsporen van iemand die misbruik maakt van deze situatie. Zwarthat SEO tricks zoals keyword stuffing werken niet meer en Google scrapt dergelijke websites in een kwestie van dagen.

De intentie van de gebruiker hangt af van hoe de gebruiker omgaat met de relevante inhoud in deZoekresultaten. Pure aas-en-schakelaar tactieken voor het verkrijgen van massaal verkeer zijn nu in beslag genomen om het juiste gebruik van het Google-algoritme te maken,het hele proces nu inhoud gebaseerd maken. Google adviseert internetmarketeers om een ​​balans te vinden tussen inhoudrelevantie en gebruikertevredenheid, niet alleen trefwoorden.

Technische factoren

Uw website-architectuur mag geen fouten en bugs bevatten. De site zou moeten zijnsnel genoeg en reageren op werken op verschillende apparaten, besturingssystemen in verschillende browsers. Google-algoritme beloont site meteen responsieve mobielvriendelijke interface via rangorde. Andere technische factoren zoals sitesnelheid, bestandsgrootte, interne koppeling en HTTPShosting komt in werking bij het koppelen van techniciteit met SEO en koppelen.

Conclusie

In digitale marketing vormen SEO-prestaties de ruggengraat van online aanwezigheid endigitale branding. Backlinking is een van de SEO-strategieën die tovenarij hebben gedaan bij het rangschikken van websites. Echter, met de recentewijzigingen in de manier waarop het Google-algoritme werkt, andere factoren zoals HTTPS-regels, mobielvriendelijke initiatieven, relevantie van de inhoud en sociaalmedia marketing komt om de hoek kijken. Hoge klikfrequenties, opvullende zoekwoorden en technieken zoals bait-and-switch werken niet meer en misschien ookresulteren in de SEO-penalty. Daarom is backlinking ook geen factor om veel gewicht in te zetten als u een unieke SEO-campagne wilt maken.

November 27, 2017