Back to Question Center
0

Expert van Semalt: 5 trends voor vitale digitale marketing voor 2017

1 answers:

Digitale adverteerders ondervinden vaak vaste innovaties en veranderingen in het digitalemilieu. De mate van verandering is vaak meedogenloos en soms bruut. Bedrijfsgeschiedenis toont aan dat adoptie en evolutie de enige manieren zijnom te overleven in de vaak veranderende omgeving.

In 2016 zijn digitale drifts doorgegaan om de marketingomgeving opnieuw te ontwerpen. Dede stijgende tendensen van mobiele dominantie hebben een niveau bereikt dat nadelig is voor desktopverkeer. Sites zoals Pinterest en Snapchatgroeien en trekken voortdurend gebruikers aan - computer technical consulting. De huidige ontwikkelingen hebben aangegeven waar digitale consumenten op anticiperen.

Met ervaring met het werken met verschillende kleine en middelgrote bedrijven,we hebben in de loop van de jaren verschillende veranderingen doorgemaakt - nieuwe problemen verwachten en ons op nieuwe kansen optimaliseren; Lose or Adapt: ​​ in ons geval is ditzeggen is waar gebleken. Als zodanig richten we ons te allen tijde op de horizon om te proberen en te voorzien wat in de toekomst ligt.

Met ingang van het derde kwartaal van 2017, de toonaangevende expert van Semalt ,Nik Chaykovskiy heeft een lijst samengevat van trends die de kern vormen van de digitale marketing om adverteerders te helpen bij het optimaliseren van deze nieuwe ontwikkelingen.

1. Mobile informeert actueel consumentisme

Het gebruik van mobiele telefoons is enorm toegenomen met een onderzoek van Pew ResearchCentrum met de afbeelding dat 77 procent van de Amerikaanse burgers een smartphone bezat. Dit jaar zullen statistieken aantonen dat smartphones de meest gewaardeerde klant zijnwinkelpartner met de meeste voorkeur.

Een smartphone kan nu productbeoordelingen controleren, producten en merken aanbevelenaankopen met behulp van een browser. De snelheid waarmee deze apparaten worden geïntegreerd in ons dagelijks leven maakt ze deel van onze cultuur.

2. Live video-streaming krijgt continu tractie

In 2015 werd Meerkat, een app voor livestreaming gelanceerd en een noviteit.Een jaar later verschoven de grootste sociale-mediasites van Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Live-streaming biedt merken en marketeers een concurrentievoordeel ten opzichte van andereplatforms omdat het de klantervaring verrijkt. Een goed ontworpen livechat stelt een merk in staat transparantie te bevorderen en maakt het ook mogelijkinteractie die nog nooit eerder is aangeboden.

3. Grote gegevens zorgen voor personalisatie

Big data is een sleutel geweest bij het verbeteren van de gebruikerservaring op maat. Amazon,Spotify en Netflix zijn voorbeelden van grote bedrijven die zich richten op big data met als doel gebruikers een hoge mate vanpersonalisatie. Een toename van gegevens stelt een merk in staat betere voorspellingen te doen en doelen te bereiken die resulteren in een groter aantal gebruikers.

4. Marketingautomatisering is meer aanwezig

De meeste marketeers beschouwen marketingautomatisering als een kritiek puntelement van succes. De automatisering wordt momenteel gebruikt om aspecten van contentmarketing te stroomlijnen.

5. Meeslepende reclame stimuleert contentmarketing

Contentmarketing heeft een basis gevormd voor slechte en goede inhoud. De grotehet volume aan bestaande gegevens heeft innovators gedwongen strategieën te ontwikkelen voor betere manieren om hun publiek te betrekken en strategieën te ontwikkelen om gebruikers te betrekken bij de doelgroepgevarieerde ervaringen.

Laatste gedachten

De meest welvarende ondernemingen, groot of klein, worden gedwongen te evolueren en te innoverennieuwe strategieën om duurzaamheid te waarborgen. Het focussen op de hierboven genoemde trends en het integreren ervan is een grote stap richting ontsluitingverschillende marketingmogelijkheden.

November 27, 2017