Back to Question Center
0

Expert van Semalt geeft waardevolle SEO-tips over hoe u de prestaties van uw website kunt verbeteren

1 answers:

In feite zijn er veel belangrijke aspecten waarmee u rekening moet houdenzijn een website aan het maken. Van het structureren van pagina's tot het gebruik van specifieke plug-ins, alles doet er toe als het gaat om de herkenning van uw sitehet internet. Bovendien is het enorm belangrijk voor de tevredenheid van uw klanten / lezers. Al deze kunnen op de juiste manier worden gedaan met dehulp van zoekmachine optimalisatie (SEO) regels voor het configureren van websites - servidores dedicados png image. Voldoen aan de zoekvereisten, krijgt uw website een hogere positiein zoekresultaten.

De moeilijkheid waarmee de meeste bedrijven worden geconfronteerd, is dat zoekmachinesvoortdurend verbeteren en hun algoritmen wijzigen, zodat het werk van de specialist vereist is, die op de hoogte is van het laatste nieuws in degebied van SEO. Artem Abgarian, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services legt uit wat u kunt doen om de prestaties van uw website te verbeteren.

Website's afbeeldingen optimaliseren

Wist u dat elke foto op uw website kan worden geoptimaliseerd? Ja,de titel die u de afbeelding en de afbeeldingsgrootte geeft, kan allemaal een goede SEO-praktijk weerspiegelen. U kunt uw afbeeldingen aanpassen en ze laten zoekenmotorvriendelijk door elke foto van een alt te voorzien. Wanneer zoekmachines het web doorzoeken, worden uw websitebeelden ingecalculeerd als onderdeel van deresultaten. Door de grootte van uw afbeeldingen te verkleinen, kunt u de laadsnelheid van het web versnellen, waardoor uw website beter kan worden gerangschikt. Geef de afbeelding eentrefwoordgerichte titel waarmee klanten precies kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Elimineer inhoudsblokken

Heb je ooit op een website geklikt, alleen om erachter te komen wat je moet doenbetalen om toegang te krijgen tot de site? Nou, de meeste mensen verlaten dergelijke sites en komen nooit meer terug. U wilt niet dat uw website er een is die mensen verlatennog voordat ze zien wat je aanbiedt! Als u van plan bent een deel van uw site te blokkeren, misschien voor uw geabonneerde leden,sluit alleen dat deel. Laat de bestemmingspagina vrij. Elimineer alle onnodige formulieren en advertentiedetectoren, evenals pop-ups..

Update uw inhoud

Zoekmachines hebben websites nodig om hun inhoud regelmatig bij te werken, zodatze kunnen gebruikers betrouwbare en tijdige informatie bieden. Als zodanig, websites die zich inspannen om hun inhoud regelmatig te updaten,worden geprioriteerd door de algoritmen. Het hebben van een blog is een trefzekere manier om ervoor te zorgen dat uw website niet wordt uitgesloten van overweging voorhogere ranglijst.

Kies goede URL-titels

Maak uw zoekmachines gebruiksvriendelijk door de services die u aanbiedt, op te nemenin de URL, of door een goede naam voor uw URL te kiezen. Het opnemen van de locatie of het geografische gebied in uw URL kan ook helpen bij zoekmachinesom uw klanten aan uw website te koppelen.

Mobiele optimalisatie van processen

In een wereld die steeds mobieler wordt, heeft Google nu een specialalgoritme voor mobielvriendelijke websites. Om deze reden moet uw website zijn geoptimaliseerd voor mobiele telefoons of het risico lopen te worden bestraft. Jouwwebontwerper moet in staat zijn om een ​​responsief webontwerp te selecteren dat geschikt is voor mobiele telefoons. Vergeet niet om ook een FAQ-sectie op te nemenvoor degenen die op spraak gebaseerde zoekopdrachten prefereren.

Bevestig de laadsnelheid

Vergeet niet te werken aan het laden van uw website wanneer alles is gezegd en gedaansnelheid. De aandachtsgebieden van mensen zijn niet zo lang, dus als het voor je website een eeuwigheid duurt om te laden, is de kans groot dat je nog veel meer verliestklanten dan je denkt. Het is misschien de reden waarom uw website niet zo goed werkt als zou moeten. Overweeg om naar alles te kijkendat kan uw site mogelijk vertragen, van plug-ins tot knoppen voor het delen van sociale media, en zelfs de grootte van de afbeeldingenjouw pagina.

Hoewel paginalay-out en -ontwerp belangrijk zijn, vergeet niet dat SEO het isbelangrijkste factor die van invloed is op de prestaties van uw website. Op basis van de ervaring van Semalt klanten, SEO in jouw verwaarlozingwerkpraktijk kan de marketinginspanningen van uw bedrijf ondoeltreffend maken.

November 27, 2017