Back to Question Center
0

Expert van Semalt: Google Maps als de nieuwe vorm van Social Media Marketing

1 answers:

Nog niet zo lang geleden was Google Plus de belangrijkste leverancier van alle informatie overplaatselijke bedrijven. Google Mijn Bedrijf heeft de website echter al gebruikt voor bedrijfseigenaren. Vandaag kunnen gebruikers Google Maps gebruiken om een ​​soortgelijke te hebbenfunctionaliteit. Sommige SEO-analyses bekijken Google Maps als vermomde sociale media. Veel bedrijven hebben deze aanpak opgenomen om sociaal te zijnmediamarketingtechnieken leveren vruchten op Google Maps.

Google Maps is geen website voor sociale media, maar er zijn enkele overeenkomsten met veel voorkomendeplatforms voor sociale media - fotografia social documental. Traditionele Social Media Marketing (SMM) -tactieken zijn van toepassing op Google Maps, net als in sociale netwerken. Google Maps heefthet potentieel om je rankingcapaciteit te vergroten.

De Customer Success Manager van Semalt ,Nik Chaykovskiy verklaart de functies die aanwezig zijn in Google maps, wat een impact kan hebben op de klantomzet.

Overzicht van een bedrijf op kaarten

Elk bedrijf heeft een kaart met informatie zoals locatiegegevens, sterbeoordeling,klantrecensies en foto's van het bedrijf. In het bovenste gedeelte is er een samenvatting van informatie zoals de omslagfoto, prijsraming indollars, sterrenaantal van gebruiker, zakelijke categorie en een link voor fysieke locatierichting. Google maps bieden een vergelijkbaar platformvoor sociale media om te omvatten:

  • Functie Opslaan. Men kan de zoekopdracht of de site opslaan om er later naar te verwijzen.
  • Functie in de buurt. Dit is informatie over vergelijkbare bedrijven in die categoriebereik vanaf de huidige locatie van een gebruiker. Google kondigt aan dat bijna 80% van deze zoekopdrachten afkomstig zijn van browsers voor mobiele telefoons..Dit resultaatintensiveert de noodzaak om uw mobiele site vriendelijk te maken.
  • Verzenden naar mijn telefoon. Mobiele gebruikers met een Google-account kunnen deze functie gebruiken om een ​​te delenlink of een bedrijfslocatie.
  • delen. Er is een permanente link om gebruikers te helpen de gebruikersinformatie naar verschillende te verzendenplaatsen. U kunt de link verkorten met behulp van de framecode die Google biedt.

Het sociale aspect van Google Maps

Gebruikers krijgen een foto te zien. Klanten hebben de mogelijkheid om foto's te delen in deze sectie.Er is een plaats die speciaal is ontworpen voor gebruikersbeoordeling. Een gebruiker kan een bedrijf beoordelen of zelfs een reactie achterlaten. Gebruikers kunnen aangepaste kaarten makenwaar ze hun favoriete "spots" zoals bedrijven kunnen opnemen.

Lokale bedrijven moeten gebruikers aanmoedigen om bedrijven te beoordelen. Personen kunnen ook uploadenhun foto om mensen een visualisatie te laten krijgen van wat ze verwachten. Hoe meer een bedrijf recensies heeft, hoe meer het bedrijf meer vrienden krijgtdelen met anderen. Bedrijven kunnen luisteren naar wat de klanten zeggen en de nodige aanpassingen doorvoeren.

Conclusie

Google Maps is een vervanging van Google Plus Local. Aanvankelijk benadrukte Google het makeneen lokaal sociaal netwerk voor bedrijven. In dit tijdperk kunnen Google-kaarten een vergelijkbare positie innemen als de recente wijzigingen in het Google-algoritme.Google Maps is mogelijk geen sociaal netwerk, maar heeft een aantal functies die betrekking hebben op sociale mediamarketing. Gebruikers krijgen bijvoorbeeld de kans omhun bedrijven en diensten promoten door een locatie op te nemen. Men kan SEO verbeteren met behulp van metatags en gelokaliseerd en betaaldgerichte advertenties. Google legt enige nadruk op lokale SEO en maakt bedrijven rangschikkend op basis van hun geografische locatie. GoogleKaarten kunnen net als sociale media een grote impact hebben op marketing.

November 27, 2017