← Back to Question Center
0

Expert van Semalt over de beveiligingsgids voor infecties, spyware en malware

1 answers:

Malware (een term voor het kwaadwillende programma) is een applicatie die bedoeld is om een ​​PC binnen te dringen of schade toe te brengen zonder uw instemming. Malware bevat wormen, pc-infecties, Trojaanse hengsten, spyware, scareware en dat is slechts het topje van de ijsberg. Het kan beschikbaar zijn op sites en berichten of bedekt zijn met downloadbare documenten.

Een ideale aanpak om u te onthouden van besmetting, is door een behoorlijk programma voor beveiliging tegen virussen op te zetten, af en toe uit te voeren voor spyware, niet langer op verdachte e-mailverbindingen of sites te tikken. Hoe dan ook, oplichters zijn lastig: zo nu en dan wordt malware sluw gemaskeerd als een e-mail van een partner of een behulpzame site. Zelfs de meest voorzichtige webgebruikers zullen waarschijnlijk vroeg of laat virussen ontvangen.

Voor de kans die u wel hebt, zijn er veel kosteloze interventieprogramma's beschikbaar om u in staat te stellen het te evacueren. Igor Gamanenko, de Customer Success Manager van Semalt , somt er enkele op.

Scareware:

U surft en er verschijnt een abrupt en authentiek scherm waarin u ziet dat er een probleem is op uw pc, bijvoorbeeld: 'Uw pc is mogelijk besmet met schadelijke spywaretoepassingen. Snelle verwijdering is vereist. Klik om te onderzoeken op 'Ja'. Je weet niet of het echt is of niet, dus welke aanpak neem je aan? Wees voorzichtig, dit kan scareware zijn.

Spyware:

Het bewaakt schermen en verzamelt gegevens over u, uw pc en uw percepties zonder uw instemming - voor het grootste deel, om doelen te promoten. Het kan ook gegevens verzamelen van uw adresmanuscript en zelfs uw zoekwoorden.

Infectie:

Malwaretoepassingen die zichzelf kunnen repliceren en verschillende pc's kunnen beschadigen.

GRATIS ANTIVIRUS-PROGRAMMA

De bijbehorende programma's lopen consequent uit het zicht en beschermen uw pc tegen besmetting.

Avast

Een kosteloos antivirusprogramma gedomineerd met tegen spyware, vijandig tegenover rootkit en solide zelfbeveiliging.

AVG FREE

Tegen infectie-applicatie van Grisoft die pc's op natuurlijke wijze afschermt van infecties door het verstrekken van handige infectiedatabankinformatie en beveiliging.

Microsoft-veiligheidsinformatieblad Essentials

Het biedt permanente beveiliging van uw computer die beschermt tegen infecties, spyware en verschillende kwaadwillende toepassingen.

Sandboxie

Maak een veilig segment op uw pc voor veiliger internetten met deze gratis applicatie. Dit is een buitengewoon instrument voor verder ontwikkelde klanten.

Veelzijdige beveiliging

Zorg er om te beginnen voor dat u het meest recente programma introduceert dat uw werkkader vernieuwt. Deze bevatten vaak beveiligings- en assurance-updates om uw gadget te helpen verzekeren. Officieel besmet? Maak het.

VRIJE SPYWARE / apparaten voor uitroeiing

De bijbehorende applicatie onderzoekt uw raamwerk voor malware en vernietigt eventuele besmettingen.

SUPERAntiSpyware

Een kosteloze malware-eradicator die eveneens een aanval op rootkits, wormen, spyware, parasieten en adware onderneemt.

Malwarebytes

Een uitzonderlijk gerespecteerde en succesvolle software die scareware en malware herkent en uit uw pc verwijdert Source .

November 28, 2017