Back to Question Center
0

Expert van Semalt schetst inhoudmarketing-fouten die u moet vermijden

1 answers:

Contentmarketing is een belangrijk aspect van de strategie voor digitale campagnesomdat het het klantenverkeer vergroot. Hoog klantenverkeer stelt een onderneming in staat om haar doel, het vergroten van het klantenbestand, te bereikenen de verkoopopbrengsten. Zoekmachineoptimalisatie (SEO) -professionals maken echter fouten in het contentmarketingproces.

Lisa Mitchell, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, deelt haar ervaring en illustreert 11 fouten in contentmarketing.

1. Voldoende actie, maar ineffectief masterplan

Een geslaagde benadering van inhoudsmarketing heeft twee hoofdfactoren - cuanto cuesta comprar un servidor propionate. Dit zijn deeffectieve strategie en de tactische uitvoering. De effectieve strategie is het masterplan dat de doelen van de digitale campagne toont.Tactische uitvoering omvat de actie die nodig is om de doelen te bereiken. De Return on Investments (ROI) zal laag zijn als de SEO-experthoudt zich bezig met de implementatie van de marketingdoelen zonder een goede strategie.

2. Inhoud is hetzelfde als blogberichten

Inhoud is belangrijk in het digitale marketingproces. De online inhoudbevat video's, GIF's, webinars, podcasts, memes en posts op sociale media. De SEO-expert moet verder denken dan de blogpost eninhoud ontwikkelen die de klanten aanspreekt.

3. Zich baserend op hypothetische buyer persona's

De deskundigen op het gebied van digitale marketing vertrouwen meestal op basisprofielinformatie vande gewenste klant. De managers op het middelste niveau in de banksector zijn bijvoorbeeld mannen tussen de 30 en 40 jaar oud.Het is belangrijk om de motivaties, kansen, voorkeuren en uitdagingen van de gewenste klant te begrijpenom een ​​effectieve SEO-strategie te ontwikkelen. Kritieke informatie over de gewenste markt kan worden verkregen met behulp van klantonderzoekenen webinterviews.

4. Minimaal begrip van het publiek

Uit het onderzoek van IBM in 2015 bleek dat 63% van de klanten dat denktze worden niet begrepen door hun favoriete merken. De SEO-experts moeten de behoeften en voorkeuren van de beoogde klanten analyseren,en ontwikkel een effectieve digitale inhoud die inspeelt op de behoeften..

5. Contentpublicatie is gelijk aan digitale marketing

Veel marketingdeskundigen ontspannen na publicatie van online-inhoud. Een effectiefonline campagne is meer dan alleen het publiceren van inhoud van hoge kwaliteit. Het gaat om de juiste verdeling van de inhoud via verschillendeonline platforms; bijvoorbeeld e-mails, YouTube, blogs en sociale media.

6. Zich volledig baserend op SEO

In de huidige competitieve bedrijfsomgeving zou de SEO-strategie moeten zijngebruikt in combinatie met andere digitale marketingbenaderingen. Het SEO-proces is belangrijk bij het verbeteren van de rankings in de zoekmachines.De aantrekkingskracht van de marketinginhoud kan echter worden verbeterd door innovatie en creativiteit. Marketingexperts kunnen dit bijvoorbeeld gebruikengrappige GIF's om producten op de markt te brengen.

7. Inhoud van lage kwaliteit

Veel marketeers gebruiken onvoldoende inspanningen en middelen om effectief te producereninhoud. Het is belangrijk om waardevolle inhoud te ontwikkelen die een beroep doet op de behoeften en interesses van de klanten.

8. Verwacht onmiddellijke resultaten

Het digitale marketingproces vereist geduld. Dit komt omdat de ROI dit kanervaren na enkele maanden of jaren van online campagnes.

9. Probeer veel strategieën

Online marketeers streven ernaar om een ​​significante aanwezigheid te hebben in alle internetroutes.Het is echter niet mogelijk om inhoud van hoge kwaliteit te leveren op alle online platforms. De SEO-expert moet zich concentreren op een paar online manierenvoor marketingdoeleinden; bijvoorbeeld YouTube, Twitter en blogs.

10. Hard-selling

Het is gebruikelijk dat leidinggevenden druk uitoefenen op het marketingteamverkoop verbeteren. Bij contentmarketing moet verkopen niet al te voor de hand liggend zijn. Er moeten inspanningen worden gedaan om de klanten aan te spreken, zonderdwingen ze om het product of de dienst te kopen.

11. Totale naleving van de beste werkwijzen

Hoewel informatie van beste praktijken belangrijk is, zijn online marketeers belangrijkzou het niet blindelings moeten volgen. Dit komt omdat bepaalde strategieën die effectief zijn voor het ene bedrijf niet geschikt zijn voor het anderebedrijf. Het digitale team moet ernaar streven unieke en concurrerende inhoud te ontwikkelen die voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de doelgroepklanten.

November 27, 2017