Back to Question Center
0

Expert van Semalt: wat u moet weten over webcrawlen

1 answers:

Zoekmachines crawlen de inhoud om deze op internet te rangschikken. Door SEO gemaakt webmateriaalzijn gemakkelijk te vinden. Bij het maken van een XML-sitekaart worden de pagina's van de site geïndexeerd, maar het vereist een aanvullende toepassing van SEO die gebruikmaakt van de sitecrawlt om de aanwezigheid van de beoogde informatie te bieden.

De deskundige van Semalt Digital Services, Frank Abagnale legt de aspecten uit die je moet weten over het crawlen van de website.

Begrijp de inhoud van de site

Crawling door Google zorgt voor een nauwkeurige bewaking van de producten en de informatieop een website zetten - retrieve tfn. Categorieën van de producten moeten worden gepresenteerd volgens de ontworpen patronen terwijl het formaat van de pagina's moet zijnconsistent zonder manipulatie, nieuwe creatie of introductie van niet-geplande pagina's.

Crawls kunnen geblokkeerd raken

Standaardfouten die ertoe leiden dat sommige delen van informatie in een bepaald gebied ontbrekenzoeken kan gebeuren vanwege het onvermogen van de crawler om de toegang te voltooien. Sommige SEO-problemen kunnen leiden tot vervorming van het formaat of gewijzigdURL-titel en ontbrekend filter van de doorzochte pagina. Een check in de robots.txt of Noindex global kan helpen om de crawl-blokkering op te lossen.

Algemeen niet-toegestane URL's

Ondanks de juiste SEO kunnen sommige URL's worden afgewezen vanwege robots.txt. Leren watsites kunnen ervaren maakt het mogelijk om verkeerde en opzettelijke blokken van de crawler te onderscheiden..

Ken de 404-fouten

Het retourneren van een 404-fout kan optreden vanwege het ontbreken van voldoende informatie voor het zoekente halen engines of de site is niet geïndexeerd vanwege stopgezet. Een klant met als doel zijn online prestaties te verbeteren via deSEO moet de reden achter het foutbericht in acht nemen en begrijpen als ze een oplossing moeten vinden.

Ontdek omleidingen

Het begrijpen van de crawler en hoe deze omleidingen identificeert, is belangrijk om deaantal omleidingen voordat de zoekmachine een echte pagina vindt die nodig is. Conversie van 302 omleidingen naar 301 maakt het lekken van ongeveer 15 mogelijkprocent van de overdrachten naar de eindpagina.

Identificeer zwakke metagegevens

Crawlers zijn uitstekende hulpmiddelen voor het identificeren van slecht gepresenteerde informatie opde website. Ze analyseren of pagina's dubbel zijn of ze bevatten onjuiste metagegevens die de rangorde van de pagina's weigeren, zelfs met SEO vanwegeactie door robots Noindex.

Analyse van canonieke tags

De recente introductie van canonieke tags kan een onderwerp van duplicerende inhoud zijn,onjuist toegepast. Analyse van de relevante content voor tagging via het gebruik van crawlers zorgt voor verwijdering van gedupliceerde inhoud.

Vind aangepaste gegevens

RegEx of XPath toepassen naast de crawlers kan identificatie vanuitdrukkingen en de XML-delen van het document door de zoekmachine. Dit deel van het SEO-mechanisme vertelt de crawler om fundamenteel te grijpenelementen van de pagina's zoals prijzen, gegevensstructuur en afbeeldingen van de inhoud.

Gebruik de analyse

Veel crawlers maken gebruik van Google Search Console en Google Analyticsom informatie te verstrekken voor alle gecrawlde pagina's. Dit vergemakkelijkt de optimalisatie van doorzochte pagina's en het verschaffen van de vereiste gegevens om devereiste informatie op de zoekkaart.

Het beste resultaat van crawlers en SEO-mechanismen hangt af van het type websites,en de gepresenteerde inhoud. Identificatie van de juiste crawltools is een eerste stap naar een online aanwezigheid die gegarandeerd issucces. Het vinden van de specifieke reden voor de onthulde informatie door analyse zorgt voor een mogelijke manier om het probleem op te lossen.

November 27, 2017