Back to Question Center
0

Expert van Semalt: welke SEO-fouten moet je vermijden

1 answers:

Hoewel de meeste mensen hun nieuwjaarsresoluties al zijn vergeten,het vergeten van je SEO-resoluties kan ernstige gevolgen hebben. Er zijn nog steeds het aantal cruciale fouten die van invloed zijn op uw SEO-prestatiesnegatief. Het goede nieuws is dat het niet te laat is om uw inspanningen om te buigen en het beste te maken van de geweldige SEO-technieken.

De leidende klantensuccesmanager van Semalt ,Frank Abagnale wijst op 10 SEO-fouten die u moet vermijden om uw ranglijst hoog te houden - ego t vape liquid.

1. Denken dat uitstekende inhoud substitutie is voor SEO

Contentmarketing is cruciaal en werkt naast SEO om te verbeterenjouw ranglijst. Sommige ondernemers denken echter dat ze SEO kunnen vervangen door geweldige inhoud, wat een grote misvatting is. Hoewel er zijnveel geweldige voorbeelden van uitstekende inhoud die hoog scoort zonder pogingen tot optimalisatie, dit is meestal de uitzondering maar niet de regel.

2. Door geweldige content te bedenken, krijgt u links zonder linkbuilding

Het is altijd mogelijk dat goede inhoud links krijgt zonderelke poging tot linkbuilding. In de meeste gevallen zal het niet lukken om links te maken met 90 procent van uw inhoudhopeloos op uw site. Volgens de State of Link Building Survey van 2016 omvatten effectieve linkbuilding-strategieën digitale PR, gastbloggen en uitstekende inhoud maken die koppelingen kan aantrekken.

3. Gastbloggen op de verkeerde site

Het plaatsen van gasten is een effectieve methode om koppelingen te bouwen, steeds groterleidt en krijgt blootstelling. Het enige probleem is dat het plaatsen op een verkeerde site de reputatie van uw site kan schaden en van invloed kan zijn op uw siterankings. Om dergelijke problemen te voorkomen, moet u altijd de nodige zorgvuldigheid in acht nemen om ervoor te zorgen dat de site waarop u als gast wilt posten een goede reputatie heeftmet uw niche en publiceer unieke, hoogwaardige inhoud.

4. Niet slagen voor het promoten van uw inhoud

Mensen zijn alleen op de hoogte van uw inhoud als u reclame maakt en distribueerthet. Zonder opzettelijke promotie verzamelt uw inhoud slechts een handvol shares of links op uw site. Volgens een onderzoek uitgevoerddoor BuzzSumo en Moz, had 50 procent van alle online-inhoud die ze probeerden minder dan 2 procent Facebook-likes of -aandelen, terwijl 75 procent geenExterne links. De meest waarschijnlijke verklaring voor deze sombere uitvoering is een mislukking in opzettelijke verspreiding..

5. Spammy SEO-tactieken

Hoewel de meeste bedrijven genoeg weten om te voorkomen dat ze betrokken zijn bij deze oude SEOtactiek, sommige bedrijven doen het nog steeds met behulp van verschillende technieken. Veelvoorkomende voorbeelden van spam-achtige technieken voor het bouwen van links zijn onder meer betalenvoor een tekstlink of banneradvertentie op een andere site zonder een niet-volgende link en het aanvragen van een productbeoordeling met een link terug naar uw website.

6. Korte inhoud maken

Meestal scoort een langere positie hoger en geeft een betere scoregebruikerservaring vergeleken met kortere berichten, maar het is niet abnormaal voor korte inhoud om hoog te scoren. Volgens serpIQ, pagina's bovenaanposities hebben meestal een langere inhoud in vergelijking met pagina's die minder hoog scoren en die kortere pagina's bevatten. Hier is de algemene regel, langer isbeter.

7. Ontbreken van interne links

Het koppelen van uw inhoud aan andere berichten en pagina's op uw site geeft een beter resultaatgebruikerservaring en is ook goed voor SEO. Deze praktijk helpt om links gelijkmatig over de site te verspreiden en verbetert metrics inclusiefpageviews en time-on-site. Effectieve technieken voor het bouwen van interne links omvatten het gebruik van natuurlijke ankertekst in plaats van alleen het gebruik van trefwoordenrangschikken, linken naar relevante inhoud en linken naar deep pages.

8. Gericht op sociale media in vergelijking met links

Hoewel de sociale media een zeer effectief hulpmiddel voor het in de handel brengen van inhoud is,het is geen vervanging voor het bouwen van gezaghebbende links. Social media zijn niet noodzakelijkerwijs slecht voor SEO, maar er is niet veel mee te makenHet algoritme van Google.

9. Ongeldig trefwoordonderzoek en -gebruik

Tegenwoordig gaat trefwoordonderzoek niet alleen over het identificeren van populairlow-competition uitdrukkingen en sleutelwoorden. U moet deze zoekwoorden ook strategisch gebruiken in uw inhoud. Bovendien moet je gebruikengerelateerde termen en varianten van het zoekwoord om uw site hoger te laten rangschikken. Voor effectiviteit moet zoekwoordonderzoek als een luisterend oor worden gebruikten ranking tool om u te helpen inhoud te ontwikkelen, aan de vraag van de consument te voldoen en uw rangschikkingspotentieel te vergroten.

10. Verbroken links

Verbroken koppelingen irriteren niet alleen gebruikers die uw site bezoeken, maar zijhebben ook een negatieve impact op uw SEO. Veelvoorkomende oorzaken van verbroken koppelingen zijn een wijziging in de URL-structuur, verplaatste of verwijderde inhoud enonjuiste heroriëntatie. Probeer Screaming Frog's Broken Link Checker te gebruiken om u te helpen om gebroken links op te sporen en effectief met ze om te gaan.

November 27, 2017