Back to Question Center
0

Hoe infecteert een botnet uw computer? - Semalt

1 answers:

Oliver King, de Semalt Customer Success Manager, zegt dat botnetinfecties hoogtij vieren onder de personal computers, met name in China en de Verenigde Staten. Terwijl sommige botnets slechts een paar honderd apparaten hebben, kunnen anderen zich in miljoenen machines wereldwijd verspreiden. Botnets zijn bedoeld om gebruikers te misleiden om verdachte programma's of virussen te downloaden en hen te dwingen om op affiliate links of video's te klikken die mogelijk zijn geïnfecteerd met gevaarlijkere malware. Het fungeert dan als het Trojaanse paard en laat de hackers toegang krijgen tot uw gegevens en privégegevens - commercial truck price guide. De hackers gebruiken ook uw personal computer om verschillende taken uit te voeren en misdaden, bedrog en online kwaad te plegen.

In sommige gevallen kan uw computer of mobiele apparaat worden geïnfecteerd door een botnet of malware waardoor u geen relevante bestanden kunt downloaden en kunt voorkomen dat u uw favoriete websites opent. Het botnet is een netwerk van computers die zijn geïnfecteerd met een specifieke malware of een schadelijk programma. Het systeem wordt bestuurd door een externe partij of een externe entiteit. Laat me u vertellen dat de meesters van botnets uw computer gebruiken om creditcardinformatie te stelen, spam-e-mails te verzenden, de serviceaanvallen tegen verschillende sites te plegen en phishing-aanvallen uit te voeren in een groot aantal..

Hoe malware-infecties te detecteren?

Terwijl u uw apparaat scant met een antivirus- of antimalwareprogramma, moet u eerst alle infecties voorkomen. De realiteit is dat de meeste programma's goed zijn voor niets en een groot aantal hacks en internetbedreigingen niet bij kunnen houden. Soms worden de codes van kwaadaardige zaken zonder uw medeweten in uw website ingevoegd. Als u een computer heeft, moet u uw webbrowser of besturingssysteem regelmatig bijwerken. Het is goed om een ​​Schadelijk verwijderingsprogramma te installeren dat door de meerderheid van de experts wordt aanbevolen aan hun klanten over de hele wereld. Als uw computer langzaam zijn taken uitvoert, kunt u het slachtoffer worden van botnets en is de kans groot dat uw creditcardgegevens worden gestolen.

Hoe de botnetinfecties te voorkomen?

Naast het uitvoeren van reguliere antimalware- en antivirusprogramma's, moet u bepaalde stappen ondernemen om uw veiligheid en bescherming online te garanderen. Het eerste dat u moet doen is kiezen voor sterke gebruikersnamen en wachtwoorden. Zorg ervoor dat je je privacy-instellingen bijna dagelijks controleert en de instellingen één of twee keer per week bijwerkt. Schakel de firewalls niet uit tijdens het surfen op internet en het controleren van uw favoriete websites. Experts geloven dat botnets in minder dan vijf minuten een normale computer of een mobiel apparaat kunnen infecteren. Daarom moet u voorzichtig zijn met de webpagina's en blogs die u bezoekt. Tijdens het gebruik van internet, moet u nooit op de onbekende links en e-mailbijlagen klikken, de software en apps van onbekende of illegale websites niet downloaden en uw apparaat regelmatig scannen.

November 29, 2017