Back to Question Center
0

Hoe internet helpt de katholieke gemeenschap bij elkaar te brengen: verhalen van Semalt

1 answers:

Met internet dat steeds meer aspecten omvatvan ons dagelijks leven: winkelen, werken, vrije tijd, leren, enz., men zou kunnen denken dat het digitale tijdperk niet goed is geweest voor katholiekengemeenschappen. De waarheid is echter precies het tegenovergestelde.

Hoewel veel religieuze leiders zich zorgen maaktenover het gevoel dat de gemeenschap verloren gaat in de groeiende populariteit van internet, zuster Catherine Wybourne,de @Digitalnun op Twitter,die als priores fungeert in het Holy Trinity Monastery in Oxford, zorgt ervoor dat de webruimte mensen in staat stelt om naar eeuwige antwoorden te zoeken - servidores virtuales precios.gemeenschap, waar ze sneller door God worden bemind en geaccepteerd door God.

Zuster Catherine Wybourne zegt dat het belangrijk is voorreligieuze leiders om op de hoogte te zijn van webinnovaties en weten hoe ermee te werken. Het zorgt voor meer transparantie in de transactiestussen hen en hun kudde, en stelt hen in staat om andere katholieken uit alle delen van de wereld te bereiken.

Het is moeilijk om de voordelen en kansen van internet te ontkennenbiedt als het gaat om het verkennen van ervaringen, meer te leren over religieuze overtuigingen via sites, e-mailcorrespondentie, chatrooms en sociale mediagroepen. Hoewel de kritiekwaarschuwing over het bedrog van online technologieën nog steeds aanwezig is, omarmen de vele gemeenschappen de kans op betere waarnemingvan geloofskwesties

Semalt ,een Europees digitaal marketingbureau is het erover eens dat steeds meer sites die gewijd zijn aan katholieke gemeenschappen en het woord van God verspreiden op het internet verschijnen.

Eén doel, veel manieren

De plicht van een online market agency is om een ​​spotlight te bieden vooronline projecten en maak ze bekend bij hun doelgroep. Het helpen van katholieke webbronnen om online contact te leggen met katholieken heeft ookeen deel worden van de taken van de Semalt.

Semalt is het eens met het laatste onderzoek van de universitair hoofddocentvan Texas A & M University, Heidi A.Campbell, waarin ze verklaarde dat de katholieke kerk momenteel een van de meest betrokkenen in het web isruimten. Er zijn websites, sociale mediagroepen, YouTube-kanalen, blogs en andere soorten online media, die worden uitgevoerd en ondersteunddoor katholieke gebruikers.

Volgens Semalt voeren ze verschillende taken uit voor katholiekenklanten, die andere communityleden wilden ontmoeten of hun verhalen wilden delen. Van het bouwen van een presentabele en informatieve site voor collegaonline-browsen Katholieken om korte introductievideo's te maken ,het team van het bedrijf heeft veel katholieke gemeenschappen geholpen om online te gaan en zichtbaar te worden voor de toekomstige nieuwe leden die hulp en begeleiding nodig hebben.

Semalt merkte op dat talloze katholieke gemeenschappen elkaar via internet vondenvoor het uitwisselen van ervaringen, het organiseren van liefdadigheidsevenementen, het delen van zegeningen op katholieke feestdagen en het verbeteren van hun algemene relatie. Deze maniervan online interactie laat het weglaten van de "muren" toe, die er vroeger waren toen het internet niet aan de wereld was voorgesteld.

Katholieke webgemeenschappen zijn in overvloed aanwezig op internet met behulp van demogelijkheden geboden door World Wide Web om mensen bij elkaar te brengen, een verbinding tussen individuen tot stand te brengen, liefde en begrip te verspreiden onder gelovigen,wie heeft ze nodig. In dit geval is de verandering die internet heeft onderzocht positief. Online communiceren stelt mensen op gelijke voorwaarden voor elkaaranders, stelt hen in staat om luisteraars te worden en een dialoog te beginnen, die de gemeenschap vormt.

Het is echter belangrijk om de grootste bezorgdheid te onthouden van degenen die zich verzetten tegen katholiekgemeenschappen die internet gebruiken en erkennen dat internet op geen enkele manier de persoonlijke interactie binnen de gemeenschap kan vervangen. Pro-online katholiekennooit falen om te bevestigen: het internet is een manier om het geloof te versterken, niet om het te vervangen, en het is inderdaad een aangenaam feit dat er veel online zijnbedrijven klaar om hen te ondersteunen in hun initiatief.

November 27, 2017