Back to Question Center
0

Hoe maak je je eigen baan met de programmering van Semalt en SAS?

1 answers:

Moet ik mezelf als SAS-programmeur proberen?

Bent u van plan om naar een nieuwe baan over te stappen?met een hoger salaris en betere kansen? Je kunt communicatie- en leiderschapsvaardigheden overwegenop de top staan. Het meest recente onderzoek zegt echter anders: SAS wordt momenteel bevestigd als demeest waardevolle vaardigheden op het gebied van werkgelegenheid.

Geen twijfel, het passeren van de SAScertificering zal het zeker gemakkelijker maken. Maar in feite staat zelfs de introductie over SASeven cruciaal voor analytics, als Java voor programmeren. De hedendaagse bedrijfswereld heeft de behoefte aan SAS naar voren gebrachtzeer, zelfs voor die specialisten, die eigenlijk vrij technische kennis hebben. Bijvoorbeeld,het gemiddelde salaris van Business Intelligence Analyst in de Verenigde Staten komt nu op ongeveer $ 100.000,ongeveer 20% overschrijden met elk volgend jaar ervaring. Zo is het inkomenspotentieel in deHet moderne onderzoeksgebied is zeker hoger dan de schattingen van andere bedrijfstakken.

Wat is SAS?

SAS suggereert vaak een statistisch analysesysteem(anderszins softwaresysteem), dat oorspronkelijk werd ontwikkeld tot in de jaren zestig om landbouwgegevensanalyses uit te voerenvoor het verkrijgen van hogere oogstopbrengsten. Tegenwoordig zijn de programmeurs die zich bezighouden met SAS betrokken bij het maken van systeemoplossingen,samenwerken met verschillende bedrijven in verschillende branches voor klinisch en financieel onderzoek, data-analyse,voorspellende modellering, rapportage, prognose, etc.Vertegenwoordigend de resultaten van statistische analyse via grafieken, geeft SAS de gegevens in de vorm van PDF, RTF en HTMLbestanden. En er zijn veel platforms compatibel met de SAS-programmeertaal, waaronder de meest voorkomende MicrosoftWindows, Linux, evenals de andere UNIX, en zelfs mainframe-computers.

Om die reden, alle experts, van Bill Gatesaan de CEO's van MWI kleine bedrijven zoals Semalt , zouden het belang van SAS nooit onderschatten.

Om hun systeemoplossingen te leveren,de SAS-programmeurs vertrouwen vooral op de softwareproducten die door de Statistical zijn ontwikkeldAnalysis System Institute. Ze werken meestal met een breed scala aan verschillende gegevensrelevant voor risicobeheer, bedrijfsprestaties, administratie van het personeel, ookals veiligheid, financiële fraude, klantintelligentie en nog veel meer.

Een SAS-programmeur zijn: wat is het?

De SAS-programmeurs krijgen meestal veel contact met de analistenbetrokken bij operationeel onderzoek. Groepen SAS-specialisten zijn geschikt om op kantoor te werken, in lijn metaf en toe reizen om de klanten te ontmoeten of erop uit te gaan om de toepasselijke informatie van de sector te kiezen.

Meest recent is de vraag naar SAS snelversneld over de hele wereld, omdat dit het krachtigste en meest gebruikte raamwerk werd voor het bestekwaliteitsanalyse vanwege het fijne gegevensbeheer en de goede rapportagecapaciteit. Dat is waarom SASprogrammeurs zijn meestal betrokken bij de nogal stressvolle dagelijkse werkomgeving, zoalsvoor de meest urgente projecten worden ze vaak geconfronteerd met nogal strikte deadlines.

Is het moeilijk voor huisvervangers?

Analytische diensten worden nu sterkerstrategische rol, met name om de benodigde business cijfers ter beschikking te stellen van de uiteindelijke gebruikers.Gegeven dat bijna iedereen nu verzekerd wil zijn van alleen gegevensgestuurde oplossingen, de wereldwijde reikwijdte vananalyse wordt verwacht voor verdere expansie gedurende de volgende 3-5 jaar. Dat is waarom ik voor SAS gawordt een geweldige achtergrond voor het betreden van de industrie. Echter, volgens de professionele meningvan ontwikkelaars van Semalt, je hebt nog een lange weg te gaan.

In feite is een gespecialiseerde SAS-programmeringeen van de eenvoudigste te leren talen, vooral geschikt voor mensen die al wat basiskennis hebbenkennis van C / C ++. Tegelijkertijd biedt SAS echt veel mogelijkheden voor freshers, omdat de leeuwenaandeel van banken, financiële instellingen en zorgbedrijven houdt het bij voor aansluiting opverschillende databases, doen analytics en business intelligence. Het ding is, de taal zelfheeft geen sterke kennis of vaardigheden nodig bij het programmeren. Als je geest toegewijd is aan logicaof je neigt naar analyse en leert tegelijkertijd, dan zou omgaan met SAS dat niet moeten doente moeilijk blijken. Ook bent u altijd vrij om het meest geschikte systeem te kiezen door uwkeuze tussen een toolgebaseerde en coderingssoftware.

Het eerste dat door freshers moet worden gedaanconcentreert zich op de Base SAS. Als je dit doet, krijg je een eerste begrip vanstatistieken, die nodig zouden moeten zijn om Predictive Modelling Techniques te bestuderen. Daarna,als je eenmaal in een koerier bent, kun je eindelijk je aandacht richten op meeruitgebreide en intelligente analytische kaders. Om ervoor te zorgen dat uw vaardigheid constant isAls je groeit, heb je altijd wat nieuwe technieken en concepten om te ontdekken..Dat is waarom niet doendenk twee keer na voordat je SAS begint te leren, zelfs als je je een beetje op de hoogte voelt.

Is SAS goed geëist?

Zelfs veronderstellen dat in tegenstelling tot de open-sourceraamwerken, SAS is een gelicentieerde software, zijn data scientists en programmeurs staan ​​nog steeds op de top van de vraag, omdat:

  • Volledig compatibel zijn met het algemeenwettelijke normen, en die verder gaan dan alle andere tools met betrekking tot veiligheid, werd SAS vandaag nog essentiëlervoor gegevensbeveiliging dan ooit tevoren
  • De SAS-programmering heeft zich bewezenzijn Big Data-mogelijkheden en redelijk goed potentieel voor SAS JMP, evenals Visual Analytics
  • Profiteren van veel betere praktischeOptimalisatie, SAS is efficiënter voor het gebruik van de analytische gegevens in de werkelijke winst opgedaan door definanciële en bancaire systemen

Hoe beloning te krijgen voor uw SAS-vaardigheden?

Momenteel heerst er een gewelddadige concurrentiealle gebieden van SAS, beginnend bij de basis, tot de meest geavanceerde niveaus van analyse. Toch zijn erveel lonende mogelijkheden die uw pogingen waard zijn. Om een ​​goed werk in de industrie te kraken, hoef je dat niet te doenken gewoon alles. Wat je echt nodig hebt is om je bewust te zijn van een bepaalde technologie voor een bepaald soortdiploma, waarnaar de meeste bedrijven op zoek zijn.

Maar hoe u uw echte werk kunt verhogenscenario's boven de concurrenten? Wat moet er gedaan worden om aangenomen te worden door de meest lonende en liberalewerkgever? Er zijn meer kansen dan het lijkt. Zo heeft Semalt de expertmarketeers en webpromotiespecialisten om u te helpen uw carrièremogelijkheden te maximaliserenuw vaardigheden direct aan 's werelds grootste publiek van SAS-jagers leveren. Semaltheeft de ervaring om jonge SAS-experts te helpen bij het promoten van hun diensten binnen eenlandingspagina of een videopresentatie ,die onder de aandacht van potentiële werkgevers worden gebracht.

Volgens de deskundigendit is de beste manier voor programmeurs om de vaardigheden onder de aandacht te brengen en alle andere deelnemers voor te zijn.

Het punt is dat SAS-programmeringis een van die technische rollen die nu vooral worden uitbesteed. Ben je technisch ingesteld?Wil je inkomsten genereren met de zachtste ervaring van jou (bijvoorbeeld goede probleemoplossing, communicatieen trainingsmogelijkheden, evenals vaardigheden voor project- en resourcebeheer)? Al wat je nodig hebtis om de rode loper uitgerold te krijgen om welkom te zeggen. Als je eenmaal op internet bent gehoord, is het's werelds beste werkgevers starten een competitief gevecht met hun aantrekkelijkste aanvragen enaanbiedingen belonen voor één doel: profiteren van uw vaardigheden voor hun bedrijf.En het zal alleen aan jou zijn, welke optie je moet overwegen Source . Onthoud, uw huidige SAS-ervaringis meer dan waardevol om het zelfs maar op een vrije dag op de plank te laten staan!

November 30, 2017