Back to Question Center
0

Hoe Productgegevens van invloed zijn op SEO: Insight From Semalt

1 answers:

Voor elk e-commercebedrijf is effectieve zoekmachineoptimalisatie meestal een voordeelfactor voor het succes. Veel SEO-strategieën richten zich niet op de kwaliteit van productgegevens. Ze richten zich op aspecten als zoekwoorden zoeken,backlink, aanwezigheid op sociale media en technische details van de website. Sommige indirecte factoren kunnen echter ook uw SEO-resultaten beïnvloeden.

Jack Miller, de klant Succcess Manager van Semalt Digital Services legt uit hoe productgegevens uw prestaties beïnvloeden.

Productgegevens hebben geen directe invloed op SEO - long term care insurance georgia. Alles dat van invloed is op interne koppelingen,URL's en de inhoud kunnen de organische zoekresultatenrangschikking beïnvloeden. Bij het vullen van uw website met de gegevens, informatie zoalsproductcategorieën, groepen en inhoud worden weergegeven voor elk product dat u aan het systeem toevoegt. Elke website heeft een inhoudsbeheersysteem dat deze informatie beheert door de vakjes in zijn database aan te vinken. Al deze velden en selectievakjes hebben invloed op de geldigheidvan elk product en alle informatie.

Productgegevens en interne koppeling

SEO omvat aspecten zoals optimalisering van producttitels, URL's en beschrijvingen.Aan de andere kant beïnvloeden productgegevens de manier waarop informatie in een websitedatabase wordt weergegeven. Hoe een product wordt geclassificeerd, gegroepeerd, onderling verbondenen gelabeld heeft een impact op de contextuele relevantie voor de gebruiker. Dit criterium is een van de factoren waarop Google-algoritme zich richt terwijlhet analyseren van een inhoudbeheersysteem voor rangschikking.

Een klikpad van een categorie kan bijvoorbeeld zijn: - Doel> shirts> herenoverhemden>halve nek. Op deze site kun je een shirt met een volledige hals kopen dat bij de shirtssectie hoort, evenals de categorie herenoverhemden. Hier is het volhalsoverhemd behoort tot de overhemdensectie maar ook tot de halve halsgroep. De productnaam is de H2-kop en de beschrijvingin de metabeschrijving.

Dubbele inhoud

Dubbele inhoud doet zich voor wanneer een zoekmachine meerdere URL's rangschikt die hetzelfde zijnpagina. Zo kunnen dubbele links worden beheerd met behulp van canonieke tags. Dubbele inhoud kan schadelijk zijn voor uw SEO. Het vermindert deautoriteit van een pagina omdat het verkeer wordt gedeeld door de meerdere URL's waardoor het moeilijk te rangschikken is.

Het corrigeren van dubbele inhoud is echter relatief eenvoudig. Je moet alles vindende URL's die verwijzen naar sommige vergelijkbare producten. Als u de koppelingen naar de gewenste pagina omleidt, kunt u hiermee zijn autoriteit herstellenbepaalde website. Als u de code bijvoorbeeld herschrijft of 301 omleidingscodes plaatst, wordt dit probleem mogelijk verholpen en wordt de rangschikking van de sitepagina's hersteld.

Conclusie

SEO is belangrijk voor elk online bedrijf zodra het een sterke online aanwezigheid garandeert.Veel factoren kunnen van invloed zijn op de prestaties van een website wat betreft rangschikkingsfactoren. Een van deze factoren zijn productgegevens. In veelGevallen, digitale marketeers slagen er niet in om de relevantie ervan in SEO te realiseren en eindigen er vaak mee om het te negeren. Zoals hierboven echter is opgemerkt, is elke factor die van invloed is op URL'sen relevantie van de inhoud heeft invloed op hoe Google een site rangschikt. Met behulp van de bovenstaande kennis, kan men wijzen op de factoren die dat wel zullen doeninvloed hebben op de manier waarop een website presteert met betrekking tot productinformatie. Het is ook mogelijk om enkele veelgemaakte fouten, zoals missen, te corrigerencategorieën of productinformatie.

November 27, 2017