Back to Question Center
0

Hoe u uw SEO-prestaties kunt verbeteren met interne links - Tips van Semalt

1 answers:

Er zijn duizenden websites en er worden dagelijks veel meer websites gemaakt. Wedstrijdwant een online aanwezigheid is stijf. Om een ​​voorsprong te hebben op uw concurrenten, moet u uw site optimaliseren via on-site SEO. Een van dede belangrijkste elementen van on-site SEO zijn interne links. De meeste mensen letten er echter niet op. Interne koppelingen zijn van invloed op de zoekfunctieengines ontdekken en bekijken uw inhoud en de gebruikerservaring - tag heuer grand carrera 8 review.

Artem Abgarian, de Senior Customer Success Manager van Semalt ,heeft de interne linkstrategie uitgewerkt om uw concurrenten te onderbreken.

Hoe u de interne links van een artikel kunt vinden

Een effectief hulpmiddel dat u kunt gebruiken om gegevens op locatie te verzamelen, is Screaming Frog. Hetheeft zowel gratis als betaalde versies. De gratis versie is bedoeld voor kleinere websites.

Kruip op de website

Voer om te beginnen de URL in van de website die u wilt crawlen. Afhankelijk vanuur, het kan een minuut tot een uur duren om te laden. Omdat we alleen de URL nodig hebben, vink je Javascript, CSS, vink links en Javascript uit buiten demap. Verwijder het vinkje bij alles wat u niet nodig hebt onder "configuration> spider".

Extra interne links

Nadat het crawlen is voltooid, moeten we de URL vinden die we onderzoeken. Makenhet proces snel, voer het einde van de URL in het zoekvak in. Nadat u het hebt gevonden, klikt u op de juiste URL en filtert u naar HTML. Klik vervolgens op"in links" onderaan de pagina. U vindt alle interne links in de URL die u hebt gekozen.

De volgende stap is om de interne links te exporteren. Klik met de rechtermuisknop om ze te exporterenop de URL en kies vervolgens "Exporteren> Koppelingen".

Reinig de interne linklijst

Na het extraheren van de interne links, is de volgende stap om de lijst op te schonen. Het ismogelijk om dubbele URL's te hebben vanwege taxonomiepagina's en trackingparameters..Plaats de URL's in een Google-document en rangschik ze alfabetisch.De dubbele URL's worden gegroepeerd en daarom gemakkelijk te verwijderen.

De volgende stap is het zoeken naar speciale tekens om de URL's te verwijderen. Als je gebruiktMac gebruikt opdracht + F. Voor Windows gebruikt u besturingselement + F om ze te verwijderen. Er blijft een lijst met interne links en andere ankerteksten over.

Bestudeer de on-site optimalisatie

Met de lijst met interne links, moet u de factoren ter plaatse bepalen die dat zijnje wilt beoordelen. Hier zijn criteria om te gebruiken.

  • Het gebruikte sleutelwoord in de URL, ankertekst en title-tags.
  • De lengte van het artikel.
  • Controleer of de link op de eerste pagina staat.
  • Als de link wordt gevonden in de eerste 100 woorden van het artikel.
  • De datum waarop het artikel is gepubliceerd en of het is bijgewerkt.

Gebruik een Google-spreadsheet om alle links te bekijken en de resultaten vast te leggen.

Hoe het te gebruiken hangt af van of uw website nieuw is of bestaat.

Nieuwe website

Selecteer voor een nieuwe website de doelpagina en voer deze door het besproken proces uitbovenstaand. U vindt alle links en hoe ze zijn geoptimaliseerd.

Voer vervolgens een backlink-audit uit om inzicht te krijgen in de omvang van de werkzaamheden die nodig zijn voor de hoofdpagina.Gebruik de hoofdpagina om inhoudsideeën te genereren. U hebt een betaald SEMrush-account nodig om een ​​zoekwoordenlijst te genereren. Van de informatie die je krijgtmaak een lijst met zoekwoorden op basis van de inhoud van uw concurrent.

Bestaande website

Het proces is anders als u een bestaande website met inhoud heeft. Van desleutelwoorden bepalen uw hoeksteeninhoud. Gebruik vervolgens SEMrush om alle contacten te exporteren en controleer of er een pagina is die al op uw site staattrefwoord. Werk de pagina bij en gebruik deze.

Het twee-up

Het is belangrijk om controle te hebben over uw interne links. Links worden gebruikt doorzoekmachines om de pagina's te vertellen die u relevant acht en om bezoekers te helpen bij het navigeren op de site.

November 27, 2017