Back to Question Center
0

Hoe u uw site kunt herstellen na Google-sancties

1 answers:

Wat is de eerste regel voor het omgaan met Google-sancties? Laat uw site nooit zover komeneen. Er treden echter boetes op en dan vallen rankings en het verkeer terug. Heel vaak gebeurt het allemaal zonder het te merken totdat het te laat is. In beide gevallen zijn deze problemenlaat zakelijke eigenaren verwoest.

Het eerste wat de eigenaar van de site te weten komt, is: "Dit is het einde" - unmetered windows vps hosting. De onderkant rakenvan Google-zoekresultaten betekent dat alles opnieuw moet worden gestart, wat meer tijd en geld kost dan een gemiddelde webmaster kan veroorloven. Meestal zijn ze niet verkeerd.Het herstellen van Google-sancties is een lang proces, omdat u uw ranglijst moet verhogen en uw lange weg naar de TOP-zoekresultaten moet herhalen. Er is geen manier om te omzeilendeze fase: niet als je uiteindelijk een andere Google-penalty wilt krijgen.

Hoewel het mogelijk is om van straffen te herstellen, Semalt ,een Europees SEO-bureau, waarschuwt elke gebruiker dat er geen ultieme strategie of een winnende truc is, waardoor de posities van de site snel weer normaal worden. In ieder geval,je moet een individuele strategie ontwikkelen gericht op het verwijderen van zwakke en defecte kanten, waardoor de site ten onder ging en de sterkste aspecten verbeterdenhaal de webbron uit de rotsbodem van de zoekresultaten.

De ervaring van Semalt SEO-experts die werken met site-eigenaren die door een penalty worden getroffen, draait meestal omde gevallen van mensen die last hadden van scammy, black-hat SEO-bureaus waarmee ze hadden gewerkt voordat ze overstapten naar Semalt. zodanig De eigenaars van de site zijn geblevenvolledig onbewust van de schade die Black Hat SEO-beoefenaars hebben aangericht tot de ranglijst begon te vallen en alle voorzichtige vooruitgang die was bereikt, teniet deeddankzij de inspanningen van Semalt.

Hoewel de situatie echt frustrerend lijkt, stellen de deskundigen gerustdat er een weg terug is..Een lange, gecompliceerde, maar toch echte weg terug.

Krijg de oorzaak van het probleem

Als de officiële kennisgeving van Google niet veel verduidelijkt, controleer dan Richtlijnen voor webmasters van Google voor meer informatie over de reden waarom Google je heeft gebanned. Als u geen meldingen heeft ontvangen, gaat u naar Google Algorithm Change History ,en kijk of er wijzigingen zijn aangebracht in het algoritme op het moment dat je verlies van rankings begon te ervaren: dit is een van de meest voorkomendeoorzaken van verkeer en rankings dalen.

Een persoonlijk voorstel van Semalt is om de backlinks naar uw site te controleren zodra u armen gebruiktkwaliteit backlinks is de meest voorkomende schending van de Google-richtlijnen, en veel site-eigenaren zijn vaak volledig onbewust van.

Backlinks van lage kwaliteit verwijderen

Het Penguin-algoritme is degene die slechte backlinks opspoort en websites bestraftdie ze verdeelt. Je hebt toegang tot je backlinks via Webmasterhulpprogramma's van Google .De route ernaar toe ligt door Zoekverkeer → Koppelingen naar uw site → Wie linkt het meest → Download de nieuwste links . Vanaf daar kun jeom alle links te zien die naar uw webbron verwijzen. Vanaf hier begint de monotone procedure van het controleren van websites. Daarom geven veel gebruikers er de voorkeur aanlaat die taak over aan professionele SEO-experts of gebruik de hulp van backlinks-trackingtools, die meer gegevens over elke link verstrekken.
Het rotte deel van link juice bestaat meestal uit:

 • Webbronnen verbannen van Google;
 • Sites die geen verband houden met de niche van uw site;
 • Bestanden met spam;
 • Sites met volgroeide of grafische inhoud;
 • Doorway-pagina's;
 • Site met cloakingtechnieken;
 • Websites met gedupliceerde inhoud.

Na het uitvoeren van de analyse van de backlinks en het definiëren van de gebrekkige, moet u onmiddellijkvervang slechte backlinks door hoogwaardige backlinks van de autoriteit webbronnen die behoren tot de relevante niche. Het is beter om gedaan te worden met hulpvan een professionele expert op het gebied van linkbuilding. Voordat u echter verder kunt gaan met de vervangingsprocedure, is het belangrijk om van het zwarte schaap af te komen.Dit is hoe je het doet.

Schrijf een e-mail aan webmaster

Gewoonlijk heeft elke webmaster zijn contactgegevens in Contact Us of About Us, dus een beleefde reactiee-mail, waarin u vraagt ​​om hun links te verwijderen en precies te laten zien op welke pagina een link zich bevindt, is geen probleem. Zorg er echter voor dat u niet meerdere verzendtverzoeken als a) als de webmaster niet op de eerste reageert, zullen alle volgende niet nuttig zijn, b) het brengt u rechtstreeks naar de spamfilter.

Als het de website van uw bedrijf is die dit heeft aangetast, gebruik dan het e-mailadres van uw bedrijf, en niet@ gmail.com om uw verzoek meer gewicht te geven. Om uzelf te bevrijden van de eentonigheid van het controleren van uw inkomstenvakjes, gebruikt u hulpprogramma's voor het bijhouden van e-mail en Google-plug-ins om uw werk te organiseren met e-mailverzoeken en u tijd te besparen. Hoe duidelijker u kunt zien hoeveel webmasters uw e-mails openen en hoeveel nietmoeite doen met antwoorden, hoe eerder u verder kunt gaan met Disavow-rapporten.

Let op: als de webmaster de links of aanbiedingen om dit voor betaling te doen niet verwijdert, negeer danen start de Disavow-procedure.

Negeren van slechte domeinen

Gebruik uw backlink-monitoringtool om de backlinks te verzamelen in een Disavow-rapport. Tools zoals Backlinks controleren toestaan ​​dat tags worden toegevoegd om ze te koppelen en vervolgens te systematiseren in één enkele categorie. De tool maakt het ook mogelijk alle getagde backlinks naar een rapport te exporteren, waarnaar kan worden geüpload Hulpprogramma Ontkenningen links .

Klik vervolgens op Koppelingen afwijzen .

Houd rekening met het volgende: de tool Verwaarlozing van links is uw laatste redmiddel. Gebruik het alleen als je alle andere hebt uitgeputmaatregelen, en hebben geen ander middel om zich te ontdoen van backlinks van slechte kwaliteit. Ook belooft deze tool geen snel resultaat: het toevoegen van indexwijzigingen kost tijd, enHierna zou de bot ook deze wijzigingen moeten goedkeuren.

Gedupliceerde inhoud

Dit is een andere oorzaak van het verbod van Google en een gevolg van het werken met SEO-agentschappen van slechte kwaliteitdupliceer eenvoudig de inhoud van andere websites, in de overtuiging dat hun klanten nooit de moeite zullen nemen om onderzoek te doen of om de uniekheid van de inhoud te controleren. InIn dit geval moeten schrijvers van u 100% originele inhoud schrijven om slechte beschrijvingen, artikelen en berichten op de site te vervangen en kopiëren om deze terug te krijgen in Google'sgoede gratie en vernieuwing van de ranglijstgroei.

Overbelasting van zoekwoorden

Het buitensporig grote aantal trefwoorden van de site-inhoud, metatags, ALT-attributen afschermen,headers, zelfs de URL van de site en de pagina's is een zorgvuldige taak, gevolgd door een andere nauwkeurige taak om de juiste verhouding van sleutelzinnen in de tekst in te voegen.In veel gevallen moest Semalt een volledig nieuwe semantische kern ontwikkelen om de site een nieuwe start te geven..Soms kunnen sommige sleutelwoorden worden hersteld van de oude semantiekkernel (toegegeven dat er een is), maar toch moet meestal alles gaan.

Overige maatregelen

Het verwijderen van de belangrijkste oorzaken van de straf van Google is nooit genoeg voor volledig herstel. Het is essentieelsaneringsfase, waarna een fase van diepgaande onsite en off-site optimalisatie moet volgen:

 • Linkbuilding. Zelfs wanneer slechte backlinks niet het geval zijn, is de site nog steeds verzwaktdoor de verloren rangorde, dus het heeft alle steun nodig van oude bronnen van autoriteit die het kan krijgen.
 • SMM. Activiteiten op sociale media zorgen voor een solide toename van het verkeer en de vertrouwensrang van de site,en dit is iets wat een gestrafte site hard nodig heeft. Een goed ontwikkelde campagne voor Twitter, Instagram of Facebook zal helpen om de site te verbeteren en te leverentrouwe bezoekers.
 • Volledige heropbouw van de oude site. U moet het doen, om technische redenen volledig te verwijderenproblemen en fouten gemaakt door black-hat SEO "professionals". Soms is de schade veel te groot, dus het opnieuw opbouwen van de site wordt de veiligste optie die ervoor zorgter zullen geen fouten of problemen opduiken.
 • Online marketingcampagnes. Wanneer Google van mening is dat uw site niet betrouwbaar is,plicht is om dat vertrouwen terug te winnen. U moet bekendheid geven aan de site en het product.
 • Uw verwachtingen niet uitkomen. Al deze stappen garanderen dat uw website zal worden bereiktterug in vorm. Ze geven echter niet de garantie dat ze het snel zullen doen. Verwacht geen tastbare resultaten binnen een week of twee: je zult een teleurstelling tegemoet gaan.

Het wegwerken van de gevolgen van het verbod van Google kost u maanden en maanden van hard werken, backlinks enniche-analyse, onderhoud en ondersteuning voordat u trots kunt zeggen: "We hebben het gehaald!"

Het is echter nog steeds mogelijk op het einde. Ook zijn alle goede dingen de moeite waard, nietwaar?

November 27, 2017