Back to Question Center
0

Niet alleen Google - Semalt Expert bespreekt waarom te optimaliseren voor andere zoekmachines

1 answers:

Bij e-commerce is SEO de ruggengraat van het wereldwijd verkrijgen van klanten en het verhogen van de conversie van bezoekers naar klanten. In de meeste berichten praten we echter alleen over Google als we het hebben over zoekmachineoptimalisatie. Veel mensen zouden moeten leren dat SEO een concept is, geen procedure, en van toepassing kan zijn op veel zoekmachines. De ervaring van ons bedrijf bevestigt dat het gebruik van Google alleen als zoekmachine om te optimaliseren, een vreselijke fout is. Van veel website-dashboards zijn zoekmachines slechts een methode om klanten online te krijgen, niet de enige. Google is een van deze zoekmachines, die toevallig de grootste volgers heeft - mikrotik bridge arp.

Als internetmarketeer is het u in de eerste plaats belangrijk om wereldwijd klanten te bereiken met internet als middel. SEO is een digitale marketingtechniek waarvan de belangrijkste doorbraak de vele trefwoorden en statistieken is die zij bezitten. Dit fenomeen betekent dat Google niet de enige methode is om deze concepten toe te passen. Google analyseert uit analytics eenvoudigweg omdat het de grootste zoekmachine is en een uitgebreide dekking heeft met betrekking tot het gebruik.

Nik Chaykovskiy, de Senior Customer Success Manager van Semalt Digital Services verklaart waarom digitale marketeers veel verder moeten denken dan zoekmachines.

Zijn er nog andere plaatsen?

Google is niet de enige plaats waar u uw items kunt vermelden. Grote bedrijven zoals Alibaba hebben dit concept geleerd en hebben het gebruikt. Ze hebben met succes opgezet en hebben een uitstekende autoriteit in hun niches..Ze hebben een sterke online aanwezigheid. Desondanks hebben hun websites direct verkeer dat niet afkomstig is van zoekmachines. Dit betekent dat alleen al het gebruik van Google een beperking kan zijn voor uw SEO-inspanningen. Een persoon kan bijvoorbeeld rechtstreeks naar Alibaba gaan om een ​​individueel item te zoeken en bij Google langs te gaan. Om dit concept te gebruiken, kunt u gebruik maken van:

Amazon en eBay.

Veel kopers kunnen het liefst zoeken naar artikelen op eBay. Dit verkeer reflecteert niet op de zoekmachines. Een goede online marketeer zal hun items in deze niches net zo opsommen als Google. Native SEO-technieken werken op deze websites. Productnaam, afbeelding en beschrijving kunnen bijvoorbeeld trefwoorden bevatten. Amazon heeft een affiliates-programma waarmee u een extra commissie voor verkoopmannen kunt verdienen voor de items die u verkoopt.

Andere zoekmachines.

Bij het doen van SEO zijn er andere niches die u kunt gebruiken om naar andere markten te gaan. Veel bloggers hebben bijvoorbeeld het gebruik van Bing en Yahoo gevonden om online klanten op te halen. Niet alle personen verwijzen naar Google voor zoekopdrachten. Vanaf het dashboard van de meeste blogs kan het verkeer van andere zoekmachines een aantal van de meest waardevolle klanten brengen.

Conclusie

SEO-inhoud verwijst in de regel naar Google. Veel mensen vragen zich misschien af ​​of het nodig is om websites alleen voor Google te optimaliseren. Google alleen is niet de enige zoekmachine die in staat is om van uw site te profiteren. In de meeste gevallen is Google de grootste zoekmachine. Een digitaal marketeerperspectief is echter meestal breder dan alleen Google. Men denkt verder dan zoekmachines bij het doen van online marketing. Dit betekent dat SEO een concept is dat vele internetplatforms kan doorsnijden.

November 27, 2017