Back to Question Center
0

Optimalisatie van de SEO op de pagina om waarde aan uw website te leveren - onderzoek van Semalt

1 answers:

Voor elk online bedrijf is het van cruciaal belang om een ​​adequate dekking te krijgen, vooral op het internet. Voor een internet marketeer, is het boeken van een sterke aanwezigheid in internetplatformen zoals zoekmachines en sociale media meestal het primaire doel. In deze fase komt zoekmachineoptimalisatie tot stand. Het doel van elke SEO-campagne is het genereren van kwaliteitsverkeer voor uw e-commerce website door het boeken van topposities in de standaard SERP van een aantal specifieke zoekwoorden. In dit opzicht, hoe hoger uw site wordt weergegeven, des te meer personen die naar die specifieke zoekwoorden zoeken, waarschijnlijk op uw pagina klikken.

SEO op de pagina helpt pagina's autoriteit te krijgen in de resultaten van zoekmachines door middel van selectie van zoekwoorden en het maken van inhoud. Een webpagina die als eerste verschijnt, heeft een kans van 99% om de meeste klikken te ontvangen, vooral wanneer de inhoud relevant is. Het is echter niet zo eenvoudig om deze taak te doen.

Lisa Mitchell, de Customer Success Manager van Semalt , beschrijft verschillende manieren om uw SEO op de pagina te optimaliseren:

Selectie van trefwoorden

Net als bij andere SEO-uitdagingen, is de belangrijkste taak het vinden van concurrerende zoekwoorden.Apps zoals Google AdWords en SEMrush kunnen u helpen zoekwoorden te vinden die een zwakke concurrentie hebben. De trefwoorden zijn essentieel voor gebruik inde webinhoud. Hier is het concept dat wanneer u zoekwoorden opneemt in uw webcontent, Google-crawler-bots uw inhoud en deze indexerenwordt weergegeven in de zoekresultaten van Google wanneer iemand de volgende keer op uw link klikt..De zoekwoorden moeten beschikbaar zijn voor specifieke delen van eenwebpagina om deze CTR te bereiken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om trefwoorden op de paginatitel, de metabeschrijving en de pagina op te nemeninhoud zelf. AdWords heeft een functie die u de statistieken en kwantitatieve analyse van de prestaties van uw zoekwoorden toont.

Inhoudsselectie

De inhoud moet relevant zijn voor de niche waarop u zich richt. Er zou een geschikte plaatsing van zoekwoorden op die pagina zijn. De inhoud moet van behoorlijke lengte zijn, afhankelijk van het bureaublad of de mobiele weergave.Zorg ervoor dat u geen dubbele inhoud heeft op de pagina die u optimaliseert. Dubbele inhoud introduceert meerdere URL's, waardoor pagina's worden verkleind autoriteit en rangorde.

Ontwerp van de pagina

Voor Google om een ​​pagina te rangschikken, moet deze responsief, mobielvriendelijk en metrelevante inhoud. Google-algoritme wijst pagina's toe op basis van de intentie en ervaring van de gebruiker. Maak een webpagina waarvoor een gebruiker zich engageert enige tijd, gemakkelijk te gebruiken en een met een hoge laadsnelheid. Het toevoegen van een aantal sociale media-links en video's kan een extra zijnvoordeel.

Conclusie

Voor elke online start is enige hoeveelheid digitale marketing van essentieel belang.Veel bedrijven adopteren SEO-technieken en slagen er in veel klanten te maken met eenvoudige SEO-ontwerpprogramma's op het gebied van pagina's en websites. Slagenonline, sommige cruciaal op pagina SEO-factoren hebben strikte naleving nodig. Gebruikers kunnen bijvoorbeeld een gestage stroom verkeer krijgen van het sleutelwoordselectie en profiteer van de hoge conversieratio van een succesvolle SEO-campagne. Na het gebruik van de bovenstaande richtlijnen, gaat u onlinemarketing kan erg vruchtbaar zijn. Deze tips zijn niet alleen van toepassing op het verkrijgen van veel bezoekers, maar spelen ook een rol bij het genereren van leads als het converteren van bezoekers naar kopers Source .

November 27, 2017