Back to Question Center
0

Semalt beschrijft de ultieme voordelen van videomarketing

1 answers:
Document

Sommige bedrijven genereren geen video-inhoud voor hun website en social-mediaplatforms. De Search Engine Optimization (SEO) -professionals beschouwen video's vaak als een voorbijgaande trend die niet relevant is voor het verbeteren van de activiteiten van de organisatie. Bovendien denken de managers van deze bedrijven dat de regelmatige productie van video's een dure activiteit is. Er is ook de angst dat veel klanten de video's mogelijk niet bekijken - lkw entsorgung. Deze misvattingen over video-marketing hebben een negatieve invloed op de prestaties van de bedrijven.

The Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Michael Brown illustreert drie belangrijke voordelen van video's in bedrijfsoperaties.

  1. Effectieve SEO-kansen

SEO is een belangrijke online marketingstrategie die kleine en middelgrote ondernemingen moeten volgen. Het digitale team moet echter competent zijn omdat het SEO-veld dynamisch is. De regels voor digitale marketing worden regelmatig herzien. Google, de grootste zoekmachine, blijft nieuwe zoekprocedures introduceren die alleen kunnen worden begrepen door competente digitale marketingteams. Het is echter belangrijk voor managers van kleine of middelgrote bedrijven om te begrijpen dat geschikte video-inhoud de SEO-strategie kan verbeteren.

Video-inhoud is een aanvulling op de teksten en afbeeldingen in het SEO-proces. Video's worden vaker gedeeld op sociale media (Facebook, WhatsApp en Instagram) dan artikel- of blogkoppelingen..Een hoge deelratio verbetert de SEO-rangorde en stelt u in staat om te richten op klanten die worden bereikt. De prestaties van de video-inhoud kunnen worden verbeterd met behulp van een titel met effectieve trefwoorden. Bedrijven zouden meer video-inhoud moeten ontwikkelen en gebruiken tijdens het SEO-proces om meer klantenverkeer aan te trekken.

  1. Maatschappelijke betrokkenheid

Eigenaren van kleine en middelgrote bedrijven gebruiken de sociale media om te communiceren met de beoogde klanten. Зmensen gebruiken de sociale media om nieuwe producten aan de klanten te verkopen. De bedrijfsmanagers ontvangen ook belangrijke feedback over de kwaliteit van hun producten van de klanten met behulp van sociale mediacommunicatie. Succesvolle bedrijven moeten regelmatig nieuwe marketinginhoud plaatsen en reageren op de vragen en vragen van de volgers.

Het introduceren van video-inhoud in de sociale media, e-mails en de website van het bedrijf verbetert de SEO-strategie, verbetert de merkbekendheid en betrekt de beoogde klanten. Door video's op de sociale media te plaatsen, opent het bedrijf de marketinginhoud om te delen. Hoge deelratio verbetert het imago en het merk van het bedrijf, vooral als de video viraal gaat.

  1. Verkoop van zakelijke producten en diensten

Video-inhoud is een effectieve tool voor marketing en verkoop. Het gebruik van video's om zakelijke pitches te maken en het toevoegen van video's aan e-mails, verbetert de verkoopstrategie van het bedrijf. Slimme marketeers begrijpen dat de aankoopbeslissingen van internetgebruikers worden beïnvloed door het zorgproces. Ondernemers en managers moeten begrijpen dat gevoede leads ongeveer 20% meer verkoopkansen genereren dan de niet-gevoede leads. Video-inhoud beïnvloedt en begeleidt de leads om een ​​aankoopbeslissing te nemen. Productdemo's kunnen bijvoorbeeld de verkoop verbeteren door de voordelen van een product voor de beoogde klanten te illustreren.

De video is een geweldig soort inhoud, die op grote schaal online wordt gedeeld. Daarom is het belangrijk om de video's te gebruiken voor verkoop- en leadverzorgingsprocessen. Investeren in video-inhoud voor de SEO en online marketingstrategie is een van de beste beslissingen die een ondernemer of een bedrijfsleider kan nemen.

November 27, 2017