Back to Question Center
0

Semalt beschrijft de voordelen van gastposting voor uw SEO

1 answers:
Document

Als u een gast plaatst, wordt ervan uitgegaan dat u uw inhoud op de andere website plaatst. Bloggers gebruiken deze tactiek voornamelijk om hun zichtbaarheid te vergroten en verkeer te genereren. Het plaatsen van gasten is een efficiënte tactiek die wordt gebruikt voor het verbeteren van SEO-inspanningen.

Michael Brown, de Customer Success Manger van Semalt legt uit hoe je een uitstekende gastpost kunt maken.

  • Lees de voorschriften van de website die u target voordat u een gastpost publiceert. Allereerst is het belangrijk om contact op te nemen met de eigenaar van de blog - kangertech mini aero tank mini. De meeste mensen willen misschien dat je een volledige post indient of een idee geeft. Als u de richtlijnen van uw doelblog leest, kunt u ook hun inhoudbeheersysteem bepalen. Sommige bedrijven zoals Joomla, WordPress of Drupal kunnen vereisen dat u een gebruikersaccount bij hen hebt voor het gemak van het volgen van e-mails en verkeer, vooral wanneer er veel SEO-automatiseringstools zijn.
  • Personaliseer uw e-mailadres voordat u contact opneemt met de eigenaar van de blog. Met een persoonlijk merk kunnen mensen u en uw inhoud direct vinden. Verschillende bloggers kunnen andere details over u of uw inhoud nodig hebben. Geef volledige redenen waarom je een gastpost op die blog nodig zou hebben. Voeg indien nodig links toe van uw vorige blogs.
  • Maak relevante inhoud. Onthoud altijd dat de inhoud voor de doelgroep moet zijn. Gebruik dit niet als een kans om over jezelf, merk, product of advertentie te praten..Creëer inhoud die net zo belangrijk is voor hun behoeften als het gaat om wat u op uw website doet. De doelgroep is alleen geïnteresseerd in wat u in uw blog plaatst, en het past bij hun behoefte.

Voordelen van gastposting

  1. Door plaatsing van gasten kunnen bedrijven potentiële klanten ophalen uit het verkeer van een andere blog. Het verhoogt de conversies van een website. Het posten van gasten is gunstig voor de rangschikking van een website in SERP-algoritmen. Een blog wordt gezaghebbend wanneer er vele andere gastberichten naar verwijzen.
  2. Het creëren van sterke relaties met andere merken is een must. Hoogwaardige gastberichten zorgen ervoor dat een site een hechte relatie met anderen in dezelfde niche ontwikkelt. Invloedrijke personen en organisaties zijn afhankelijk van hun gastpost om miljoenen klanten te bereiken. Met sterke relaties, bent u zeker om te profiteren van dit verkeer.
  3. Linkbuilding is een andere kant van quest posting. Het plaatsen van gasten is een van de gemakkelijkste manieren om leads te krijgen. Tijdens het plaatsen van een gast, ontwikkel je inhoud die sleutelwoorden deelt met je doelblogs. Als gevolg hiervan hebben beide blogs een wederzijds voordeel en krijgen ze een gestage stroom bezoekers die zijn gefilterd door de vorige blog.
  4. Gastberichten kunnen call-to-action-knoppen bevatten. In elke online marketingstrategie is het verkrijgen van relevante lezers om op uw link te klikken en uw inhoud te bereiken het primaire doelwit. Door middel van gastposting kan men een aantal knoppen inclusief call-to-action-behoeften aan uw blog toevoegen. Deze knoppen kunnen je verkeer vergroten en uiteindelijk je blog beroemd maken. Het is echter ethisch om voorzichtig te zijn met deze kans. Veel bloggers die gastberichten nodig hebben, ondersteunen dit idee mogelijk niet, omdat hun behoefte meestal wordt veroorzaakt door uw inhoud.

Als u een gast plaatst, kunt u uw bereik uitbreiden naar vele andere niches. Zoals hierboven is aangegeven, helpt het om sterke relaties met andere bedrijven op te bouwen en om uw merk te bouwen. Het belangrijkste is dat gastpost bijdraagt ​​aan uw SEO-inspanningen, en het uw blogratio hoog kan maken.

November 27, 2017