Back to Question Center
0

Semalt beschrijft trends in e-commerce regionale ontwikkeling

1 answers:

De wereld van e-commerce kent een enorme groei, dus iedereen gelooftdat de eliminatie van de traditionele bakstenen en mortel-winkels, beschikbaar in Europa en de Verenigde Staten, zeer dichtbij is. Ondanks die e-commerceverhoging wordt verwacht over de hele wereld, e-commerce in de regio Azië-Pacific zal een buitengewone groei ervaren.

De elektronische handel op grensoverschrijdend gebied zal de binnenlandse prestaties overtreffeneen expansiegraad van 17 procent wanneer de uitbreidingsgraad de komende jaren naar verwachting 12 procent zal zijn - wiring office network. De expert van Semalt Digital Services, Igor Gamanenko legt uit hoe het gebied van e-commerce zich in verschillende regio's ontwikkelt.

Redenen waarom online zakendoen uitbreidt

De online logistiek van de wereld maakt het online zakendoen gemakkelijker, waardoor het gemakkelijker wordt.Er zijn veel betrouwbare betaalmethoden die ook een veilige uitwisseling van producten mogelijk maken. Bovendien is de penetratie van smartphones in totaalcontinenten maken de toegankelijkheid van internetdiensten in zowel ontwikkelde als ontwikkelingslanden mogelijk, terwijl SEO de tool is geworden voor deonline groei van de bedrijven.

Met een toenemende middenklasse economie op het Aziatische continent, waar mensen deminder tevreden over hun binnenlandse producten, zal e-commerce in 2022 een wereldwijde verkoop van $ 627 miljard bereiken. De meeste e-commerce deals draaienrond de producten die niet lokaal worden geproduceerd, dus hier neemt China het leeuwendeel van de online markt.

Grensoverschrijdend winkelen in China

Dankzij SEO zal de online verkoop dit jaar beter presteren. China zal de grens overschrijdenonline business, 200 miljoen online shoppers bereiken tegen 2020 met de omzet die volgens Accenture $ 245 miljard bedraagt..Samen metdit, concurrerende rivaliteit tussen de Chinese Alibaba en de Amerikaanse Amazon op de Chinese markt, verbetert de acceptatie van goede praktijken door online bedrijven.

De winnende combinatie bestaat uit elementen zoals de betaling van levering aande kosten van het product, naleving van de regelgeving en doordachte SEO-praktijk. Betreffende de betaling bieden Chinese online winkels veel betalingenmethoden die veilig en betrouwbaar zijn. Platforms zoals Alipay (Alibaba) en Tencent (WeChat) hebben een geweldig systeem gevormd dat betalingen accepteertvanuit elk land.

Grensoverschrijdend winkelen in andere regio's

Volgens het onderzoek van KPMG in het Midden-Oosten en Afrikaanse regio's, het ArabischAfrika ervaart een enorme waardering voor de grensoverschrijdende onlinehandel. Bijvoorbeeld de Midden-Oosterse versie van Amazon - Souq- verhoogde online verkopen in de regio tot meer dan 8 miljoen items in het begin van 2017 alleen.

Grensoverschrijdende rendementen

Het rendement van producten is vrij duur volgens American Express van Federal Expressrapport van 2016. Tegenwoordig kunnen klanten een terugbetaling van hun aankoopkosten ontvangen tot een bepaald percentage via de PayPal-services.

Grensoverschrijdende verkoop in Amerika

Een onderzoek dat door verschillende onderzoeksbureaus wordt gehouden, geeft aan dat de grensoverschrijdende verkoop in de VS.bedrag in ongeveer 36 procent van de online activiteiten van het land. Meer dan de helft van alle online verkopen gaat via de marktplaatsen zoals eBay enAmazon, terwijl meer dan de helft van de grensoverschrijdende verkopers USD als de meest vertrouwde valuta gebruiken. In dit proces speelt SEO een belangrijke rolrol bij het verbeteren van de online aanwezigheid van de verkopers.

De groei van de verkoop op de online markt is het proces waarbij observatie enimplementatie van de best practices terwijl de beschikbare bepalingen worden gerespecteerd. Het is geen wonder dat efficiënte bezorgdiensten dealternatief voor traditionele verzendmethoden, terwijl u met SEO de aanwezigheid van uw bedrijf wereldwijd kunt uitbreiden. Daarom, rekening houdend met zowel lokale alsgrensoverschrijdende vraag en specialiteiten, aangepaste regelgeving vergemakkelijkt een goede marktplanning.

November 27, 2017