Back to Question Center
0

Semalt deelt "Google My Business" Essentials Elke SEO-kampioen moet weten

1 answers:

Veel bedrijven hebben fysieke kantoren en e-commercesites. Klanten aanmoedigenkopen via de fysieke winkel is belangrijk om de verkoopopbrengsten te verbeteren. Gebruik ook het Search Engine Optimization (SEO) -proces omklantverkeer verbeteren verhoogt de verkoopwaarden. Google heeft een app met veel functies geïntroduceerd die het beheer van het bedrijf verbetertlocatie informatie. De app is toegankelijk via een eenvoudig zoekproces van Google.

Frank Abagnale, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services biedt de beschrijving van de app zodat u optimaal kunt profiteren van de functies - ray ban blaze round rosa.

Kenmerken van de Google Mijn Bedrijf-app:

  • De gebruiker kan met één dashboard meerdere bedrijfslocaties beheren.
  • De ondernemer kan de naam, het adres en de openingstijden van het bedrijf wijzigen.
  • De gebruiker kan klantbeoordelingen analyseren en beantwoorden via de app.
  • Foto's en berichten bijwerken wordt eenvoudig gemaakt via het Google+ platform.
  • De analytische functie op hoog niveau verbetert de online zichtbaarheid en de betrokkenheid van klanten.

De opnieuw ontworpen Google Mijn Bedrijf-app heeft extra functies die aantrekkelijk zijnaan de bedrijfseigenaar. Deze extra mogelijkheden omvatten:

  • Monitor hoe het bedrijf wordt geportretteerd in Google+, Google Maps en Google Zoeken.
  • Bestudeer de prestatie-analyse die wordt gegenereerd door Google +.
  • Toegang tot gedetailleerde feedback via klantrecensies en locatie-informatie.
  • Beheer locaties op elk gewenst moment..
  • Geef locatie- en postadreszones aan voor bedrijven met beperkte activiteiten.

De Android-app is beschikbaar op Google Play. Ook kan de iOS-app worden gedownloadvan de App Store van Apple. Het is gratis om de Google Mijn Bedrijf-app te downloaden of te upgraden. De nieuwe Google Mijn Bedrijf-app combineert met de SEOzoekwoorden, de YouTube-app en de Google Analytics-app, om de gegevens of informatie te integreren die nodig is om de nieuwe locatiegegevens te identificeren.

Inzicht in Google Mijn Bedrijf

Het gedeelte Overzicht van Google Mijn Bedrijf geeft de belangrijke functies van de app aan.De helppagina van Google Mijn Bedrijf biedt nuttige informatie over het gebruik van de app. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van de app. Het vereist alleende tijd en de inspanning van de gegevensupdate van de gebruiker. De bedrijfseigenaar met meerdere locaties moet prioriteit geven aan de toplocaties op basis van geldwaarde of strategische voordelen. De locaties kunnen afzonderlijk of in bulk worden geüpload met behulp van een spreadsheet als ze groter zijn dan 10. Het bedrijfeigenaar moet een zakelijke account ontwikkelen als de locaties door meerdere personen worden beheerd.

Lokale zoekopdrachten optimaliseren

De lokale zoekopdracht omvat het SEO-proces. Het is gedetailleerder dan de standaard Google,Bing en Yahoo online zoekopdrachten. Lokaal zoeken genereert resultaten met behulp van de mapping-systemen; bijvoorbeeld Google Maps, Apple Maps, Foursquare,Gouden gids en Trip Advisor. De SEO verbetert de zichtbaarheid van bedrijven en online klantenverkeer. Het gaat om het distribueren van belangrijke gegevens naarhonderden online sites. Het verbeteren van het lokale zoekproces vereist een geavanceerd softwareplatform zoals Google Mijn Bedrijf. Het is het belangrijksteonline zoekmachine wereldwijd. Het topkaartplatform van de app is van cruciaal belang voor het verbeteren van de lokale zoektocht naar de bedrijfslocaties.

Conclusie

De Google Mijn Bedrijf-app is nuttig om de online zichtbaarheid van een bedrijf te verbeteren.Het klantenverkeer zal altijd hoog zijn op bedrijfssites met een enorme online aanwezigheid. Het belangrijkste doel van elke ondernemer isom hoge verkoopwaarden te genereren van de klanten die de online sites bezoeken.

November 27, 2017