Back to Question Center
0

Semalt definieert 5 mythen die de reputatie van SEO schaden

1 answers:

Hoewel SEO-praktijken defensief zoeken naar zelfonderzoek en zoekopdrachten op de achtergrond bevorderen, jijzal enkele van de topresultaten verbazen die naar voren komen wanneer u de term 'SEO' doorzoekt. Google geeft automatisch automatisch negatief afopmerkingen naast het woord SEO. Dit leidt tot het besef dat deze praktijk zich daar een negatieve reputatie heeft verworven.

In essentie faciliteert SEO geautomatiseerde zoekmachines en spiders om toegang te krijgeneen webpagina, ontcijfer het eigenlijke doel en betekenis en indexeert uiteindelijk de inhoud voor toekomstige verwijzingen door zoekers. Dit proces van organiserenwebpagina's maakt het snel en gemakkelijk voor gebruikers van zoekmachines en de zoekmachine zelf omdat het relevante zoekresultaten voor eenspecifieke zoekopdracht - nikonistas curso fotografia.

Artem Abgarian, de leidende expert van Semalt Digital Services, legt uit waar SEO een slechte reputatie heeft.

1. Ongevraagde e-mails

SEO als een nieuw en groeiend praktijkveld trekt starters en studenten aan. In deZoektocht naar het bedrijfsleven, deze starters richten zich op bedrijven en populaire personen met tientallen ongevraagde e-mails die uiteindelijk hun inbox spammen.op een wekelijkse basis. De manier waarop de meeste beweren experts te zijn, presenteert hen als bedrieglijke en frauduleuze individuen vandaar de slechte reputatie inde markt. In de meeste gevallen beloven de e-mails te veel problemen voor de doelondernemingen om te geloven. Het gebeurt ook dat sommige hiervanzelfbenoemde SEO-experts zijn inderdaad oplichters.

2..Vulling Trefwoorden

Het sleutelwoord is de basis van SEO. Gebruik het goed en oogst de gewenste resultaten. Inhetzelfde aspect, opzettelijk of onschuldig herhalen en zoekwoorden opvullen om zoekresultaten te manipuleren in flinke straffen en dedoel van het adopteren van SEO. Uw zoekwoorddichtheid voor een artikel moet precies zo zijn als voldoende om een ​​gunstige rangorde te bereiken en een a. Te vermijdenboete van zoekmachines.

3. Cloaking and Doorway-pagina's

Deze contraproductieve praktijk omvat het gebruik van HTML-codes voor inhoud vooreen bepaald onderwerp met de bedoeling om indexering en rangschikking te manipuleren. Zodra een gebruiker op de link of pagina klikt, worden ze omgeleid naar een ander niet-gerelateerdwebsite voor de daadwerkelijke inhoud, wat betekent dat ze alleen worden gebruikt voor het kanaliseren van verkeer op de oorspronkelijke website. De techniek cloaking and doorway pagesongemakken zowel de gebruiker als de zoekmachine, wat resulteert in de slechte reputatie.

4. Handelskoppelingen

We kennen allemaal de kracht die SEO heeft in e-commerce. Website-eigenaren en SEO-beoefenaarsbeseffen dat deze macht moet worden aangewend, vandaar dat ze resulteren in praktijken zoals het kopen van links om ranglijsten op zoekopdrachten te manipuleren. Deze linksbedrieglijk de zoekmachines omzeilen door het genereren van een neppe pagina-autoriteit zonder detectie. Echter, legitieme dergelijke engines zoals Google zijn dat weldeze praktijk inhalen en forse boetes opleggen aan boosdoeners.

5. Verborgen inhoud en links

Een slimme en bedrieglijke techniek die wordt gebruikt om verschillende inhoud te verbergen of weer te gevende gebruiker klikt. Het is herkenbaar als een tekst achter een afbeelding of witte tekst op een witte achtergrond. Echte en gerenommeerde SEO-beoefenaars zijn datHet is onwaarschijnlijk dat deze techniek wordt gebruikt, hoewel deze nog steeds veel voorkomt en de reputatie van SEO schaadt.

Alle industrieën ervaren en bestrijden inherente uitdagingen die te maken hebben met ethiek. DeSEO-industrie reageert en past zich aan onethische praktijken dienovereenkomstig.

November 27, 2017