Back to Question Center
0

Semalt definieert 5 trends in Contentmarketing van 2017

1 answers:

In 2016 hebben veel bedrijven content-gebaseerde promotie geïmplementeerdstrategieën in alle sectoren. De bekendheid van Content Marketing is te danken aan de conversie en gebruikersbetrokkenheid. Hetkost ook minder dan andere marketingstrategieën. Met een groter aantal adblockers is dit de enige zekere manier om berichten te ontvangenaan de overkant - reselling vps hosting. Merken moeten hun focus op contentmarketing in 2017 blijven richten.

Alexander Peresunko, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services blijft de voorkeur geven aan de volgende 5 strategieën om de marketingtaken met succes te volbrengen.

1. Productie van gebruiksvriendelijkere inhoud

Het verbruik van online content neemt toe met het aantal online gebruikers.70 procent van de B2B-marketeers willen meer content creëren dan vorig jaar. Het verhogen van de beschikbare inhoud dient echterals de helft van de oplossing. Google heeft geavanceerde zoekalgoritmen en hun Zoekbots kunnen nu de vriendelijkheid en relevantie bepalenvan inhoud online voor gebruikers. Aangezien engagement een van de belangrijkste doelstellingen van contentmarketing is, is de relevantie van content voor aniche-publiek is van toenemend belang voor contentmarketing.

2. Micro-beïnvloeders

De opkomst van sociale media verhoogde het aantal beïnvloedende individuen.Marketeers hebben hierdoor meer aandacht gekregen voor influencer-marketing..Gebaseerd op MuseFind, plaatst 92 procent van de klanten meervertrouw op beïnvloeders in plaats van aanbevelingen of advertenties van beroemdheden. 2016 heeft ons geleerd dat influencer marketing centraal staatrond vertrouwen, en de authenticiteit van influencers is waar merken naar op zoek zijn, terwijl ze aandacht blijven besteden aan het belang vanmicro-influencers in hun marketingcampagnes.

3. Contentpersonalisatie

Sociale netwerken hebben verschillende functies als het gaat om delen eninhoud online promoten. Sommigen maken maatwerk mogelijk met zaken als locatie of hashtags. Het wordt gemakkelijker om markt te voerensegmentaties met deze analytische functies op sociale media. Daarom is het verstandig om deze functies zo goed mogelijk te gebruiken.Gepersonaliseerde inhoud is een manier om ervoor te zorgen dat contentmarketing zich richt op een specifieke niche, waardoor de relevantie, betrokkenheid,merkherinnering en vóór de concurrentie.

4. Video-inhoud

Met verbeterde algoritmen voor het comprimeren van video's verzenden marketeers het merkberichten, promoties en gebruikers onbeperkt aanspreken. Er zijn verschillende online en offline tools beschikbaar om te helpen bij het maken van video-inhoudminder tijd. Hoezeer deze tools ook helpen bij het maken van video's, betrokkenheid berust op hoe goed ondernemers hun ideeën op video implementereninhoud. Bedrijven kunnen inspiratie putten uit de manier waarop andere succesvolle merken hun videocampagnes uitvoeren. Over het gebruik van boeiende video'sde unique selling proposition trekt meer klanten aan en helpt bij het vergroten van het marktaandeel.

5. Sociale media als nieuwsbron

Een onderzoek dat in 2016 is gedaan, toont aan dat meer dan 50 procent van de sociale media bestaatgebruikers gebruiken het als een bron van nieuws. Met de toenemende populariteit van sociale media als een kanaal dat marketeers gebruiken om content door te geven,het wordt hoog tijd dat bedrijven gebruik maken van deze kanalen om ook nieuws te leveren. Sociale media hebben de capaciteit om iets over te brengendat betrekking heeft op een bepaald merk.

Conclusie

Elk jaar komen er nieuwe strategieën voor contentmarketing aan het licht, wat betekentaanpassingen aanbrengen aan een initiële marketingstrategie. Op de hoogte blijven van de huidige trends op het gebied van contentmarketing en daarvan profiteren isnet zo belangrijk als handelen in overeenstemming met de grondbeginselen van contentmarketing. Deze profiteren van elk contactpuntklanten bereiken, oplossingen aanbieden met behulp van inhoud en een conflictvrij pad naar de oplossing creëren.

November 27, 2017