Back to Question Center
0

Semalt definieert voor- en nadelen van het zelf doen van SEO en het inhuren van een bureau

1 answers:

Als u online wat aanwezigheid op de zoekmachines voor uw website wilt,U heeft uitstekende SEO-services nodig om gewenste resultaten te bereiken. Professionele SEO-diensten kunnen worden geleverd door een SEO-bedrijf, of u kuntbesluit om de taken zelf te doen. Bijvoorbeeld als uw website te maken heeft met gevoelige inhoud of sterk concurrerende niches zoals gewichtverlies, gezondheid of financiële diensten, het zelf doen van SEO kan heel moeilijk zijn. Deze situatie kan u het volgende nalatenopties:

  • Zelf SEO leren
  • Interne deskundigen inhuren
  • Outsourcing van uw SEO

Bij aannemen en uitbesteden wordt ervan uitgegaan dat ervaren deskundigen nodig zijn die helpen bij het rangschikkende website in de organische zoekresultaten. Optimalisatie voor zoekmachines is een lang proces en vaak gaat het traag en onzeker - solution attendance management. Investerenbepaalde hoeveelheid geld en tijd zou veel kunnen betekenen voor de zoekrangschikking. Wanneer u zelf SEO wilt doen, is het goed om te overwegende benodigde middelen, vereisten en specifieke factoren die van invloed zijn op SEO. Als alternatief kunt u huren die het professioneel voor u doenen snel. De laatste optie is het vinden van een gerenommeerd SEO-bedrijf dat ervaring heeft met het rangschikken van de websites.

Nik Chaykovskiy, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services geeft de leidraad voor de manier waarop u een beslissing kunt nemen voor efficiënte SEO.

1. Voorafgaande kosten

Financiële factoren zijn veruit de belangrijkste overwegingen. Aan het lerenSEO voor uw website kan een perfect idee zijn. Je zult echter snel merken dat je een zeer ervaren team nodig hebt om te bereikenverdere hoogten. De meeste internetmarketeers mogen een prijs van maximaal 500 usd vragen..Als u echter SEO doet voor een groot bedrijf, dezecijfers kunnen escaleren tot 10000usd.

2. Expertise / Efficiëntiefactor

SEO-bedrijven hebben specialisten die op veel gebieden veel ervaring hebbenvan internetmarketing. Het is essentieel om jezelf af te vragen wat je precies zou willen voor je website. Een bureau kan bijvoorbeeld meer zijnervaren in backlinking dan in keyword search. Ook zou algemene SEO jack of all trades kunnen betekenen, die misschien niet geschikt zijn voorgevoelige inhoud.

3. Het risico van tractie op de lange termijn

Bij het werken met een bedrijf kan men dingen schalen en inschattende voortgang van SEO-inspanningen. Als uw bureau gedurende langere tijd geen merkbare resultaten oplevert, is het belangrijk om deze te vervangenmet een kostenefficiënte optie. Onthoud dat SEO niet eenmalig is en dat het meer dan een jaar kan kosten om resultaten te behalen.

4. De beste keuze

Als u eenmaal hebt besloten wat u voor uw SEO moet doen, is het essentieelom te kiezen vanuit een kosten-baten-perspectief. In de meeste gevallen is het selecteren van een bureau de meest gunstige keuze. Een goed SEO-bedrijfzou u moeten helpen om het geld dat u heeft geïnvesteerd terug te krijgen als het geen winst oplevert.

Soms is het moeilijk om te weten of u zelf SEO moet doenof huur een team. Afhankelijk van het doel en de capaciteit van het werk dat u wilt, is het vinden van de beste optie een uitdagende taak. Er zijn veelcriteria die men kan volgen om deze situaties op te lossen. Het minimale budget voor SEO-ondersteuning per maand is echter 100 $ enuiteraard professionele hulp zal u veel meer voordelen opleveren dan het zelf te doen. Op basis van iemands ervaring met fouten enresultaten, kunt u een betere strategie creëren voor de langetermijnontwikkeling van uw bedrijf en fouten vermijden die kunnen leiden tot een neerwaartse rangorde.

November 27, 2017