Back to Question Center
0

Semalt-deskundigheid: Hoe het beste van SEO en PR-onderlinge relaties te maken

1 answers:
Document

Digitale marketing is een complex proces. In de loop der jaren is het digitale marketingplatform aan het evolueren en heeft het nieuwe tactieken toegepast. Het internet is een conventioneel panel waar veel bedrijven baat hebben bij het wereldwijd bereiken van het publiek. SEO houdt zich voornamelijk bezig met het nieuwe verkeer, website-autoriteit en paginarangschikking per specifieke sleutelzinnen, die zeer doorzoekbaar zijn - cloud company llc.

Anderzijds maken public relations-professionals gebruik van verschillende communicatietechnieken en marketingkanalen die een middel worden voor SEO en ranking. PR gaat uit van gedetailleerde medialijsten. PR-professionals zijn de journalisten, webmasters en verslaggevers. Ze bereiken hun publiek door pakkende titels, trendy onderwerpen en boeiende inhoud in hun publicaties.

Deze twee velden kunnen de handen ineenslaan en samenwerken om het werk van elkaar te verbeteren. SEO-analyses kunnen de inspanningen van PR-professionals aanvullen en hen in staat stellen meer potentiële klanten te bereiken. Aan de andere kant kan het combineren van PR-lijsten het SEO-team helpen een nieuw gericht publiek op te bouwen en gezaghebbende webinhoud te maken die hoog scoort in de zoekmachines.

De Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Michael Brown legt uit hoe deze twee teams kunnen samenwerken.

  1. Elkaar opleiden

SEO-specialisten hebben een geweldige ervaring op het gebied van contentmarketing, zoals zoeken op trefwoorden, linkbuilding en geoptimaliseerde webontwikkeling. PR-professionals hebben andere campagnes met uitgebreide media-outreach, het ontwikkelen van relaties met mediabureaus en unieke brandingtechnieken, waarmee ze goede e-maillijsten kunnen maken. Door samen te werken, leert het SEO-team hoe de mediabedrijven werken en profiteert het van de outreach die wordt gecreëerd door PR-campagnes. PR-team leert hoe u hoge zoekwoorden voor zoekvolumes kunt vinden en hoe u geoptimaliseerde blogs kunt maken.

  1. Back-ups optimaliseren door PR-dekking

PR heeft het potentieel om het publiek aan te zetten om een ​​klik te maken, vooral op de meeste call-to-action-knoppen. De meeste PR-links zijn niet vooral geoptimaliseerd vanwege hun grotere invloed. Door wederzijds verdiende dekking kunnen deze twee teams krachtige backlinks genereren. SEO heeft betrekking op selectie van inhoud. PR omvat de selectie van informatie terwijl SEO helpt bij het op elkaar afstemmen van de PR-brandingberichten voor de beste zichtbaarheid van zoekmachines.

  1. Verdeling van werk en specialisatie

Het combineren van PR en SEO kan helpen bij het verschuiven van de focus tussen teams. Het SEO-team richt zich op het vergroten van het bereik van bloggers voor veel mensen, PR richt zich op uitgebreid media-outreachbeheer. Door de specialisatie kan het SEO-team werken aan het ontwikkelen van hoogwaardige content, sociale shares en het efficiënt gebruiken van zoekwoorden en backlinks om de positie van uw blog of website te verbeteren.

Het creëren van een uitgebreide reikwijdte van webinhoud via internet is in hoge mate afhankelijk van de implicatie van SEO-technieken. Tegelijkertijd hebben PR-experts een aanzienlijke invloed op het maken van inhoud die de aandacht van veel mensen zal trekken. Het opbouwen van een samenhangende relatie tussen SEO- en PR-teams kan de zoekmachineoptimalisatie succesvol maken. De twee teams kunnen hun e-maillijsten uitwisselen om uit te breiden en een breder vervolg te maken, wat beide groepen ten goede komt.

November 27, 2017