Back to Question Center
0

Semalt: een plug-in voor Wordpress-functionaliteit maken

1 answers:

Er zijn veel gevallen waarin mensen hun functionaliteit-plug-in moeten maken. Er zijn echter heel weinig SEO-artikelen die uitleggen hoe je een Wordpress-plug-in kunt maken.

In deze SEO-richtlijn van Andrew Dyhan, een toonaangevende expert van Semalt , leert u wat een WordPress-plug-in is, waarom u er misschien een moet maken, wanneer u een functionaliteits-plug-in moet maken en hoe u voer het uit. Allereerst is het essentieel om te beginnen met meer te weten over functionaliteit plug-ins.

Een functionaliteit-plug-in

Plug-ins zijn PHP-codefragmenten, die meestal tweaks en functionaliteiten toevoegen aan uw website. Ze helpen veel website-eigenaren meer functionaliteit te realiseren op hun WordPress-websites door een functionaliteits-plug-in te ontwikkelen om een ​​taak uit te voeren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een ​​plug-in te maken die naar een bepaalde pagina kan verwijzen wanneer een specifieke taak plaatsvindt. Een plug-in is een PHP-bestand, dat net als een themabestand of een ander aspect werkt.

Met een functionaliteitsinvoegtoepassing kunt u de aspecten van uw WordPress-thema vergroten. Hiermee kunt u verschillende aspecten van het onderwerp wijzigen zonder delen van de belangrijkere code te hoeven veranderen. Een nadeel van deze methode is dat u deze wijzigingen kunt verliezen wanneer u uw thema bijwerkt, wijzigt of wijzigt. Deze techniek kan een parttime oplossing zijn voor het effect dat u zoekt. Bovendien kun je het script ook gebruiken om het te gebruiken in je nieuwe plug-in.

Hoe een WordPress plug-in te maken

Het maken van een functionaliteitsinvoegtoepassing is een van de meest comfortabele taken. Allereerst moet je oppassen voor het maken en bewerken van PHP-bestanden. Vervolgens moet u uw plug-in maken. U kunt een map maken en daarin het PHP-bestand plaatsen. Het gebruik van een soortgelijke naam voor het bestand en de map is essentieel. Vervolgens hebt u uw favoriete IDE-editor nodig om de magie te voltooien.

Een WordPress plug-in heeft een header nodig. Een header is het eerste deel van de plug-in. Het bestaat uit alle essentiële informatie over de plug-in. De header-informatie van uw plug-in kan de naam van de plug-in, versie van de plug-in en beschrijving bevatten. Een voorbeeld van een koptekst ziet er als volgt uit:

Het is essentieel om een ​​Leesmij-bestand met uw plug-in op te nemen. Dit wordt een readme.txt-bestand genoemd. Vanaf hier kunt u uw plug-in uploaden en activeren Source .

November 29, 2017