Back to Question Center
0

Semalt Expert: 7 Surefire SEO Essentials Die U Moet Weten Bij Het Selectie Van Een CMS

1 answers:

In veel online applicaties kan een goed Content Management Systeem (CMS) het verschil maken tussen een presterende website en een niet-presterende website. Bij elke online e-commerce-aanpak, leert u een toppositie in de zoekresultaten van de zoekmachine, dat u een betere kans krijgt om het verkeer te krijgen dan uw concurrent. Dit is de reden waarom veel bedrijven en websites gaan voor Search Engine Optimization (SEO) om hun klanten online te maken.

Echter, een goede SEO en SMM kan een goed content management systeem nodig hebben om het goed te kunnen werken. De meeste contentmanagementsystemen hebben een goede reputatie en diensten - î·î»îµîºï„ïî¿î½î¹îºî¿ ï†î±ïî¼î±îºîµî¹î¿ îµî»î»î·î½î¹îºî¿. Sommige van hen kunnen een functie van twee niet aanbieden, wat kan leiden tot een van de verkoop van de boete in de ranking in Google.

Bij de beslissing over het CMS te gebruiken, overweeg de following factors, die door Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt , worden verstrek.

1. H1-tags, paginatitels en metabeschrijvingen

Websites gebruiken Google bots om te crawlen naar de inhoud van uw site en indexeren. Dit zijn de dingen die die crawlers van je site zien. Het is belangrijk om te weten hoe u h1-tags, pagina titeldata van de metaborting kunt aanpassen (lezen: optimaliseren). Deze flexibiliteit kan helpen om een ​​goed functioneel content management systeem te krijgen.

2. Vermogen om Alt attributen voor afbeeldingen te gebruiken

Deze eigenschap geeft de zoekmachine informatie over het het beeld gaat.

3. Gebruik van irrelevante en harde code

Dit betreft de technici die de website maken. Na de update van januari is een reactiesnelheid van een site van de factoren die van invloed zijn op de manier waarop een site op de SERP staat. Het CMS van uw moet moeten dat codes zoals de weergavestatus op elke pagina bevatten..Het kan de pagina's zwaar maken, vooral op mobiele apparaten, maken de laadsnelheid wordt verlaagd.

4. Pagina sjablonen

Het is belangrijk om te weten wat de inhoud van de sjabloon te wijzigen is. Het behoud van de UX zou een primaire zorg moeten zijn. Graag een set van 7 kleine veranderingen aanbrengen in de voordele van de look.

5. URL-structuur moet aanpasbaar zijn

Om de slagen in SEO, moet de URL structuur die u kiest bevatten woorden over inhoud in plaats van willekeurige codes. In andere aspecten kan men meerdere talen nodig hebben.

6. Canonische problemen en dubbele inhoud

Dit probleem treedt op dan meer dan één link naar een: URL. Als gevolgonte kan een bepaalde reeks verschillende wijzen tonen die naar een pagina van item wijzen. Dubbele inhoud maakt een website delen verkeer met zijn dubbele pagina's. Deze fout maakt de naam van een pagina mogelijk, waardoor de kans op rangschikking ontstaat. Als gevolg daarvan is het cruciaal om uit te schakelen en alle dubbele inhoud te elimineren. Een manier om inhoud te verwijderen in uw Content Management Systeem, is deur middel van 301 omleidingen. Zorg ervoor dat uw CMS deze functies ondersteuning.

7. Add-ons, plug-ins en modules

Automatisering is een belangrijk aspect in elk CMS. Het kan plugins zoals SEO of WordPress mogelijk maken.

Conclusie

Om de slagen in de online business, must-have-to-be-when to the best of a computation of the concurrent of each to stemmen. Een manier om te doen is het maken van internetmarketing campagnes op een pagina van een website te merken. SEO is een goede strategie om te passen. Het probleem komt met de Content Management Systemen in de plaats en de dingen die u nodig heeft. In een content management systeem kan je de beschikbaarheid van een document in de hand werken.

November 27, 2017