Back to Question Center
0

Semalt Expert biedt een 10-staps handleiding voor e-commerce contentmarketing

1 answers:

SEO en contentmarketing zijn onderling afhankelijk. Wanneer gepland en correct geïmplementeerd,inhoud kan de zoekprestaties aanzienlijk verbeteren. Hoe kun je daarom SEO-vereisten combineren met het maken van content?

Ga naar deze tien gouden regels, verstrekt door Artem Abgarian, de Senior Customer Success Manager van Semalt Digitial Services.

1. Ontdek waar klanten om geven.

Succesvolle marketeers zijn snel in het omarmen van marktonderzoek om de klant te bepalennodig heeft - logiciel gestion entreprise libre. Een andere gratis en snelle techniek om inhoudsideeën te vergaren die klanten nodig hebben, is het gebruik van SEO-zoekwoordonderzoek. Om dit te bereiken, kiest uom te reageren op vragen die mensen aan zoekmachines stellen en ondersteuningspersoneel interviewen voor meer ideeën.

2. Kies inhoudstypes verstandig.

Wanneer geschreven over een onderwerp waarnaar zoekers in grote aantallen op zoek zijn, lange vorminhoud kan goed zijn. Bovendien moet dergelijke inhoud worden opgesteld in een taal die vaak door bezoekers wordt gebruikt. Een van de beste manieren om te bepalenhet beste type inhoud is door aandacht te schenken aan onderwerpen die goed scoren op Google.

3. Vergeet niet om beschrijvende tekst op te nemen.

Hoewel zoekmachines een vermogen hebben dat voortdurend evolueert, hebben ze nog steeds nodigbeschrijvende tekst om hen te helpen de inhoud, context en afbeeldingen in een video te begrijpen. Beschrijf altijd de infographics en includetranscripten met de belangrijkste punten die u wilt maken.

4. Vergeet niet wat je verkoopt.

Blijf bij uw ideeën die samenvallen met de diensten en producten die u aanbiedt.Het klinkt misschien een voor de hand liggend idee. Zoekers zijn echter altijd geïnteresseerd in een eindeloos aantal concepten, informatie en producten. daaromvermijd het genereren van inhoud buiten de informatie over uw product..

5. Schrijf niet voor management.

Schrijf voor het publiek. Tenzij de kijkers dezelfde SEO-woorden gebruiken als een bedrijf, sloot dejargon en maak unieke inhoud met beschrijvende en duidelijke taal. Nog steeds, verwijzend naar de sleutelwoorden, heb je eerder onderzoek gedaan tijdens het beslissenop uw inhoud.

6. Vergeet niet om te verkopen, voorzichtig.

E-commerce-handelaren willen dat de klanten op hun site terechtkomen wanneer zij zoeken enworden verleid door de beschikbare inhoud. Soms is het echter de inhoud die in de plaats komt van product en categorie. In een dergelijke situatie, een verkopermoet aantonen hoe u voorzichtig moet zijn of iets moet gebruiken, en dit kan bezoekers ertoe verleiden het product te kopen.

7. Link e-commerce en inhoud.

Koppelen is een belangrijk pad voor het publiek om inhoud te bekijken en te verwerken. Ook,het helpt zoekmachines om de betekenis van verschillende delen van een site te begrijpen. Gebruik kop- en voettekstnavigatie bij het koppelen van informatie eninhoud zodat bezoekers gemakkelijk informatie en producten kunnen vinden.

8. Host de inhoud op uw website.

Als u uw inhoud wilt rangschikken, plaatst u deze op dezelfde site die u gebruikt bij het verkopen van productenen niet een microsite. Microsites zijn niet bevorderlijk voor natuurlijke zoekprestaties omdat het een externe link is.

9. Overweeg syndicatie van inhoud.

De inhoud van uw site trekt niet altijd de juiste bezoekers aan. In dergelijke gevallen,e-commerce-handelaren moeten de inhoud syndiceren. Het wordt gedaan door de inhoud aan te bieden aan andere sites die zwaarder wegen dan de inhoud van de hosting op uw website.

10. Wees voorzichtig bij het publiceren van gesyndiceerde inhoud.

Het publiceren van artikelen uit een andere bron lijkt misschien een aantrekkelijke oplossing wanneer ugebrek aan middelen om eigen inhoud te creëren. Niettemin, vanuit een SEO-perspectief, is deze handelwijze nadelig in e-commerce. Het helpt iemandanders te rangschikken door hun inhoud op uw site te hosten.

November 27, 2017