Back to Question Center
0

Semalt Expert deelt Video Marketing Tips Elke SEO-kampioen moet weten

1 answers:

Bij online marketing is zoekmachineoptimalisatie (SEO) belangrijk voor de meeste mensenwillen hun activiteiten op lange termijn maken. Het optimaliseren van de inhoud is eenvoudig, omdat het om bekende strategieën gaat. Echter, sommige digitale marketingagentschappen vinden dit proces hectisch, vooral als ze niet weten wat ze moeten doen. Video zoekmachine optimalisatie is noodzakelijk voor elke onlineinhoud - pc monitoring equipment. Sinds 2006 kocht Google YouTube en sindsdien is het gebruik van SEO op videoclips net zo belangrijk als bij andere online-inhoud.

De meeste bedrijven vinden het gebruik van video's op verschillende manieren. Bijvoorbeeld veel veelgestelde vragen entutorials vereisen de middelen van een goede informatieve video. Als je het belang van SEO voor video's kent, vraag je je misschien af ​​hoe je het kunt toepassen.

Andrew Dyhan, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, definieert een aantal waardevolle tips die ervoor kunnen zorgen dat de video's u een hogere ranking geven:

De lengte van de inhoud.

Het is belangrijk om trefwoorden op te nemen in het storyboard van uw bericht. Een videozou net als een artikel op een blogpost moeten werken. De video's moeten uitgebreid, informatief en toch kort genoeg zijn. Veel studies suggereren datgemiddelde gebruikers spenderen ongeveer 2 minuten aan een video. Houd de lengte van je video kort: ongeveer 5 minuten. Video's vergroten de universele dekkingvan uw inhoud en biedt een informatief platform voor uw actieve klanten om te klikken en relevante inhoud te vinden..Video's ontvangendeelt op platforms zoals YouTube. Google-bots kunnen de meest gedeelde links ophalen die later de criteria worden voor het rangschikken van een meerderheidvan de websites.

Het doel van de video.

De visie, doelstellingen en waarde van het video-SEO-plan zijn de belangrijkste factoren vooroverwegen. Men kan een effectieve video-marketingcampagne opzetten met een robuuste missie. De doelen van de video hebben echter een grote impactover de relevantie van de mensen die ze gebruiken. Een video die is ontworpen voor branding, kan bijvoorbeeld informatief zijn en opnemen koop nu procedures. Het is echter mogelijk dat een video van een verzekeringsmaatschappij om educatieve redenen deze niet heeft.In plaats daarvan nemen ze een belangrijke plaats in bij het plaatsen van zoekwoorden.

Invloed en overtuiging.

Wanneer een persoon op zoek is naar een online video, is kijkerspubliek een factor van de meeste mensenoverwegen. Video's met leads of leads die het delen kunnen triggeren, zijn een van de meest vindingrijke methoden om een ​​gestage stroom van weergaven te krijgen.Verschillende technieken kunnen ervoor zorgen dat een video dit niveau van volgen bereikt. Bijvoorbeeld de opname van auditieve verwerking. Men kan zettenondertitels, bijschriften en verklarende tekst over de video. Dit proces stimuleert dramatisch zowel de visuele als de auditieve gewaarwordingenvergroting van de relevantie.

Conclusie

In de SEO van vandaag zijn contentcreatie en videomarketing enkele nieuwe technieken diehebben een aanzienlijke impact op veel SEO-tactieken. Mijn collega's en ik raden aan om deze tactiek speciaal voor dat publiek te gebruikenverwijst naar video's voor uitleg. Hoewel deze twee concepten anders kunnen lijken, zijn het zowel digitale marketingstrategieën als demogelijkheid om de conversies te verhogen. Video's zijn goed in uitleggen en leiden het publiek naar waar het moet worden uitgevoerdcall-to-action-aspecten van uw website. Dientengevolge, kan de video marketing een oplossing zijn voor de taak om uw website te rangschikken, vooral opzoekmachines.

November 27, 2017