Back to Question Center
0

Semalt Expert: Hoe e-mailmarketing verband houdt met SEO

1 answers:

Zoekmachineoptimalisatie staat op twee belangrijke pijlers, die toenemenwebsiteprestaties en sitebezoeken. On-site optimalisatie werkt met de lay-out, prestaties, elementen en zoekwoordtargetsrelevant voor het bedrijf en zijn kijkers. Optimalisatie buiten de site verwijst naar externe publicaties en inkomende links die kijkers naar dewebsite. E-mailmarketing beïnvloedt SEO via beide componenten.

Jack Miller, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services legt uit hoe e-mailmarketingcampagnes uw SEO-prestaties rechtstreeks en consequent beïnvloeden.

Primaire doelstellingen

E-mailmarketingcampagnes hebben een directe invloed op het zoekenmotor ranking vanwege de volgende redenen:

  • Inkomende links - services offered consulting firm. De schaal van de domeinautoriteit bepaalt de prestaties bij het zoekendoor het aantal links te bepalen dat mensen naar een site leidt, hun diversiteit en de grote autoriteit van hostingbronnen. Sterkinkomende links helpen u om een ​​concurrerende positie te bereiken. E-mailmarketing beïnvloedt leden door koppelingen te maken die associëren metberichten op de site, waardoor de toegang tot deze sites in de toekomst blijft bestaan.
  • Inhoudspromotie. E-mailmarketing verhoogt de zichtbaarheid van het algemeneinhoud. Bijvoorbeeld, het opnemen van een wekelijkse of maandelijkse blog geeft de meest populaire berichten aan, verhoogt het verkeer.
  • Betrokkenheid ter plaatse. Google bepaalt de relatieve waarde van een site methet beoordelen van de verkeersovermaat en de mate van betrokkenheid van gebruikers. Als u een pool van actieve gebruikers heeft, dan zal de zoekrangschikking van een website dit zijnhoger dan wanneer u geen betrokken publiek had.

Secundaire doelen

Dit zijn secundaire factoren die de zoekrangschikking van websites via e-mailmarketing verbeteren:

  • Betrokkenheid bij sociale media. Activiteiten van sociale media hebben er geenimpact op SEO. Het verspreiden van inhoud en het maken van berichten op sociale media betekent echter dat het merk een breder publiek bereikt. Het resultaat isverhoogde zichtbaarheid waardoor een nog groter potentieel wordt gecreëerd om inkomende links naar het profiel aan te trekken.
  • Reputaties van gebouwen. E-mailmarketing helpt bij het opbouwen van het merk van een bedrijf,dus nieuwe klanten aantrekken en de bestaande behouden. Hoe groter de reputatie, hoe hoger de kans om in het topsegment te verschijnenpublicaties, wat leidt tot boeiende invloedrijke mensen.
  • Overweging op lange termijn. Verzamelde statistische gegevens op basis van de e-mailmarketingcampagne helpt bij het creëren van duurzame strategieën voor de ontwikkeling op lange termijn. Met behulp van deze informatie is het mogelijk om te identificerenwat zijn je ideale doelgroepen en de meest populaire berichten.

Succestips

  • Zich onthouden van de verkoop van een specifieke actie aan het publiek. Richt je in plaats daarvan ophet genereren van origineel en waardevol onderwerp, materiaal en kansen.
  • Laat abonnees zich bij de e-maillijst voegen, aangewakkerd door rente.
  • Het verzenden van veel e-mails kan abonnees ertoe dwingen zich af te melden. Bulk inhoud isirritant en mensen beschouwen het als spam. Beperk de inhoud tot enkele essentiële punten.
  • Efficiëntie moet meetbaar zijn. E-mail platform tracksopent en klikt, geeft inzicht in hoe het publiek zich gedraagt ​​of reageert op het voorgestelde materiaal.

Google kruipt niet via e-mails. E-mailmarketing is echter niet een beetje nutteloosvoor SEO zodra het invloed kan hebben op het gedrag van uw volgers, wat uw zoekranglijst kan verhogen of verlagen. Klanten van Semalt hebben de effectiviteit bewezen van het integreren van e-mailmarketing in de SEO-strategie van het bedrijf.

November 27, 2017