Back to Question Center
0

Semalt Expert legt het verschil uit tussen desktop SEO en mobiele SEO

1 answers:

Bij digitale marketing houden de meeste SEO-strategieën geen rekening met de apparaten die bezoekers zijngebruiken om de website te bereiken. De meeste bedrijven vergeten snel hun websites te optimaliseren voor de prestaties van mobiele telefoons bij het uitvoeren van hunwebsite ontwikkeling. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat mobiele telefoons ter vervanging van desktops surfen op het internet tegen een tarief van 4%. Voortsveel van het zoekmachine verkeer komt van de mobiele telefoons, niet zoals desktop pc's.

Sommige bedrijven benutten dit voordeel om de marktkloof te dichten. Bijvoorbeeld,de meeste mensen gebruiken mobiele telefoons om op internet te surfen - oculos de sol ray ban verde espelhado. In januari van dit jaar heeft Google duidelijk gemaakt dat dit een van de manieren is waarop hun algoritme is gebaseerdgelokaliseerde websites is de manier waarop mobiele sites reageren.

Zoekmachineoptimalisatie houdt in dat de zichtbaarheid van een website online wordt vergroot.Zoekmachines nemen deel aan dit proces. De meeste van hun criteria omvatten het maken van mobielvriendelijke websites. Van een webontwikkelaaroogpunt, werken de meeste SEO-tactieken voor mobielvriendelijke websites heel anders dan hoe de desktopversie werkt.

Mobiele SEO verschilt van de typische desktop-SEO. De expert van Semalt Digital Services, Ross Barber legt de aspecten van deze differentiatie uit.

  • Lokalisatie van de resultaten..Google plaatst opzettelijk lokale resultaten hoger voor mobielapparaten. Deze verbetering maakt lokale SEO perfect geschikt voor mobiele websites. Geo-gemodificeerde zoekopdrachten kunnen sneller mobiele apparaten bereiken danze komen op desktops. Tegelijkertijd kan een vergelijkbare aanpak op een desktop leiden tot dubbele inhoud op meerdere domeinen. Dientengevolge, meestbedrijven negeren dit verschil. U kunt hier echter van profiteren door gebruik te maken van canonieke domeinen voor uw desktopwebsite. Tegelijkertijd,Door inhoud op uw mobiele site te optimaliseren, wordt uw koppelings- en paginabezit door 301-omleidingen hersteld.
  • Weergave van call-to-action-knoppen. De meeste websitegebruikers gaan naar een website voor informatie ofaankoop. Mobiele telefoons hebben grote gespreide knoppen nodig. Met deze functie kunnen smartphonegebruikers geen problemen ondervinden met hun aanraakscherminvoer. Een muiscursor kan echter links van dichtbij scheiden en op elk gepaste klikken.
  • Content. Bij elke digitale marketingtaak zijn trefwoorden en inhoud de belangrijkste ideeën.Search Engine Optimization draait om trefwoorden en inhoud. De manier waarop u zoekwoorden op een mobiele website plaatst, is echter niet de manierhet gaat op een desktopsite. Desktops vereisen bijvoorbeeld merkrelevantie en informatiedekking. Om deze reden kan desktopinhoudoplopen tot 1000 woorden en een kleiner lettertype hebben om inhoud prachtig op te nemen. Dit is echter niet het geval voor mobielvriendelijkwebsites. Telefoonbrowsers werken het beste met de grote lettertypen en inhoud, variërend van 300 woorden tot 700 woorden.

Conclusie

Veel bedrijven houden geen rekening met mobielvriendelijke initiatieven bij het opzetten van hunwebsites. Er zijn veel manieren waarop mobiele SEO verschilt van de desktop-SEO. Zo veronderstelt de mobiele SEO-techniek dat er minder wordt gebruiktinhoud in grote lettertypen die tegengesteld is aan wat Google wil van de inhoud plaatsing op de desktop pc. Veel bedrijven die dat hebben gedaanhun sites mobielvriendelijk profiteren al van deze strategie. Daarom kunnen deze verschillen uw SEO-campagnes helpenom het bereik te vergroten en meer bezoekers te krijgen van mobiele apparaten.

November 27, 2017