Back to Question Center
0

Semalt Expert legt uit hoe je pagina's kunt detecteren en corrigeren met dubbele inhoud

1 answers:

Dubbele inhoud is een groot nadeel als het gaat om het rangschikken in zoekmachines. SEOis een gecompliceerd proces, waarbij taken als contentmarketing, linkbuilding en socialemediamarketing centraal staan. Het duplicaat corrigereninhoud kan moeilijk zijn. De belangrijkste kenmerken van deze procedure zijn:

  • Het vereist slechts weinig technische wijzigingen
  • Rankings beginnen te verbeteren zodra men dit corrigeert
  • Google-crawler leest veranderingen op uw site zeer snel door

De deskundige van Semalt Digital Services, Igor Gamanenko legt uit hoe je met duplicate content correct kunt werken.

Hoe duplicaat inhoud autoriteit verdunt

Volgens de Google webmaster blog, de reputatie van uw webinhoud of blogpostwordt verwaterd wanneer het toegankelijk is via meerdere URL's. In de praktijk kan dit ervoor zorgen dat verschillende pagina's laag scoren op vergelijkbare inhoud, dus dat verlaagtuw SERP-zichtbaarheid op enkele specifieke zoekwoorden - fotografia de flores. Het terughalen van de autoriteit is gemakkelijk, vooral wanneer we koppelingen gebruiken met een canonieke pagina.

Men zou de koppelingen moeten consolideren met een eenvoudige 301 omleiding naar de originele webinhoudzodat alle links verwijzen naar een typische bestemmingspagina. Als gevolg hiervan nemen de autoriteit en het verkeer van die pagina in dezelfde mate toe,wat resulteert in wat Google wil rangschikken.

Dubbele inhoud detecteren

  • Het is eenvoudig om te weten of u het probleem van dubbele inhoud hebt. Ga gewoon naaruw favoriete zoekmachine zoals Google (of degene die u optimaliseert), typ dan in site: yoursitenaam.com. Wanneer verschillende pagina's naar dedezelfde inhoud wordt vermeld, u hebt dubbele links. Dit fenomeen betekent dat die specifieke pagina of product meerdere kansen krijgtin de Google-bots..
  • De meest gebruikelijke manier om dubbele inhoud te vinden, is het aantal items te detecterenof pagina's geïndexeerd door Google. Een pagina met canonieke tags kan een verdunning veroorzaken. Het bewijs daarvoor is dat het hoog op sommigen kan staanproducten die nog weinig op de markt zijn, die niet door Google wordt geïndexeerd.
  • In andere gevallen kan Google meer zoekresultaten produceren dan u heeftop uw website. Wanneer het aantal zoekresultaten groter is dan het aantal webpagina's, bestaat de kans dat u dubbele links heeft.Wanneer u wijzigingen aanbrengt op uw site, kan het weken duren om al uw pagina's bij te werken, wat meer dan 800.000 kan zijn. Deze uitkomst verklaart waarom een404-fout kan gebruikers begroeten bij het klikken op sommige van de producten met oude URL's.

Dubbele inhoud corrigeren

Aanvankelijk was het blokkeren van Google-webcrawlers met een eenvoudig robots.txt-bestand de bestemanier om deze situatie aan te pakken. Deze truc faalt echter om de autoriteit en reputatie op de canonieke pagina's te vergroten. De links bestaan ​​nog steedsondanks dat je boetes vermijdt. Uw SEO-prestaties verbeteren echter niet.

301-omleidingen in Apache zijn de beste manier om canonieke tags permanent om te leiden.Omleidingen zijn efficiënter dan canonieke tags. Eliminatie van categorieën in uw webcontent helpt bij het vaststellen van één-op-één omleidingen,wat een betrouwbare, permanente oplossing is. Gebruik bijvoorbeeld site.com/product1 in plaats van site.com/category1/product1 te maken.

Over het algemeen draait de belangrijkste truc achter het consolideren van dubbele inhoud om backlinks.Wanneer backlinks naar een pagina met dubbele inhoud verwijzen, hebben ze de neiging uw rang te verlagen en uw conversies negatief te beïnvloeden.De relevantie en autoriteit van dubbele inhoud is meestal laag. Daarom moeten de hierboven beschreven technieken worden geïmplementeerd om te voorkomenGoogle-algoritme-sancties.

November 27, 2017