Back to Question Center
0

Semalt Expert legt uit hoe sociale media kunnen worden gebruikt voor e-mailmarketing

1 answers:
Document

In elk online bedrijf is contact houden met klanten een marketing goudmijn. Bijna alle bedrijven voeren SEO uit, sommige merken vergroten het bewustzijn door het voeren van e-mailmarketing of sociale mediacampagnes. E-mailmarketing helpt digitale marketeers om hun klanten en potentiële klanten te bereiken - property appraisal company. Social media is een krachtig platform dat e-mailmarketing heel snel kan verbeteren. Social media helpt merken om een ​​online aanwezigheid in het zwembad te vestigen waar de meeste lezers van uw online-inhoud terechtkomen.

In dit artikel heeft Julia Vashneva, de Customer Success Manager van Semalt , een lijst samengesteld met verschillende manieren waarop u sommige van de trending sociale mediasites kunt gebruiken om uw e-maillijst samen te stellen.

Noodzakelijke standaardbenodigdheden voor sociale media.

Wanneer u sociale media gebruikt, heeft u voor bijna alle websites twee hoofdzaken nodig:

 1. Een loodmagneet. Dit is een gratis aanbod dat een consument lokt om een ​​gratis exemplaar van uw product te krijgen, bijvoorbeeld een gratis eBook, nieuwsbrief of video. Gebruik een ideale e-mailabonnee om een ​​gratis leadmagneet te maken die het doelwit in uw nis zal vangen. Als je meer dan één freebie hebt, verstop je je social media-pagina niet. Voeg ze in plaats daarvan toe aan een gebied op uw websites, zoals het gedeelte Bronnen of het Informatiecentrum.
 2. Een knijppagina. Dit is waar een klant op uw site terechtkomt na klikken. Het moet een beetje informatie over de klant verzamelen, maar niet meer dan twee namen, doel en e-mail. Te veel vragen zullen bezoekers afschrikken.

Hoe gemeenschappelijke sociale mediaplatforms te gebruiken bij het verzamelen van e-mails.

 1. Facebook.
 • Aangepaste tabbladen zijn beschikbaar op Facebook..Met behulp van SEO-automatiseringstools, zoals Woobox Static HTML, kunt u uw eigen persmagneet-knijppagina maken.
 • Productbeschrijving. U kunt het op een van de pagina's plaatsen of op de beschrijvingsplaats op uw pagina. Deel hier URL's van uw leadmagneet. De beschrijving is beperkt tot 160 tekens en zorgt ervoor dat de URL van de hoofdmagneet vrij is van andere klikbare tabbladen.
 • Knop call-to-action op Facebook-pagina. U kunt de aanmeldingsknop gebruiken in het menu Knoppen toevoegen. Koppel hem aan uw squeeze-pagina of bestemmingspagina van uw inhoud. Het gebruik van een omslagfoto die uw call-to-action promoot, is een pro-tip.
 • Facebook-reclame. Dit is een zeer vindingrijk veld om je publiek te krijgen. U kunt interesses, demografische gegevens, leeftijd en locatie aanpassen om meer gerichte advertenties te maken.
 • Facebookpagina Omslagfoto. Dit kan uw leadmagneet zijn. U kunt ook een link toevoegen aan de omslagfoto.
 1. Twitter.
 • Twitter Bio en URL. Gebruik het beschrijvingsvenster om uw leadmagneet te promoten. Gebruik in de URL-sectie uw website squeeze-pagina of leadlink. Deze link zal zelfs winkelen in zoekopdrachtresultaten. Vermijd hashtags, @username-handles en ander klikbaar materiaal verwachten dat de URL van uw squeeze-pagina efficiënter wordt.
 • Gebruik de 'Twitter Lead Generation Card'-functie. Je kunt e-mails direct verzamelen met deze functie. Het staat in het gedeelte advertenties.
 • Twitter-software. Bijvoorbeeld SalesForce. Dit zal u begeleiden om leads te maken. Je kunt ook e-maillijsten downloaden van het 'Download Leads'-pictogram van Twitter en de e-maillijsten gebruiken die zijn verzameld voor je marketingstrategie. Denk er ook aan dat Twitter reclame ondersteunt, net als Facebook.

Sociale media kunnen u helpen bij het bouwen van een e-maillijst van uw klanten. Aan de hand van de bovenstaande tips kunt u profiteren van de verschillende mogelijkheden die sociale media bieden, zoals e-mails, backlinks en call-to-action-knopgebieden. LinkedIn en Pinterest werken ook als Twitter en Facebook.

November 27, 2017