Back to Question Center
0

Semalt Expert verduidelijkt waarom SEO een integraal onderdeel van uw bedrijf moet worden

1 answers:

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) kan niet één keer worden uitgevoerd om succes te behalen.Voor duurzaamheid vereist SEO dat het wordt geïntegreerd in de basisprocessen van het beheren van uw e-commerce onderneming.

Anderhalf jaar geleden kon een SEO-professional de organische zoekresultaten verbeterenhet comfort van zijn kamer. Hij zou de belangrijkste woorden onthouden in een kopie nadat deze al op papier stond, een sitemap maken en vervolgensmaak links op wiki's, artikelpagina's en blogcommentaar - edimax ruter.

SEO heeft nog steeds betrekking op linkautoriteit en sleutelwoordrelevantie. Momenteel echter, dematerialisatie van deze kritieke elementen moet worden gearticuleerd in overeenstemming met de structuur van de site; in de producten die ze zijnverschaft; de manier waarop ze zijn genoemd. Dat is de reden waarom het moet worden ingebouwd in de primaire activiteiten van uw digitale onderneming.

Artem Abgarian, de Senior Customer Success Manager van Semalt ,geeft inzicht in waarom SEO vereist dat het wordt geïntegreerd in de kern van uw bedrijf en hoe u de e-commerce onderneming moet runnen.

Huidige SEO is van invloed

SEO-experts zijn zelfs alleen verantwoordelijk voor beperkte deliverables. SEO vereistuitgebreid sleutelwoordonderzoek op een frequente basis om taxonomie en strategie te verlichten. We zijn verplicht om de site vaak te evalueren om zeker te zijndat het voldoet aan advies over optimalisatie. Inhoud moet worden geoptimaliseerd en metadata worden geschreven voor nieuwe inhoud.

Advisering van andere teams

De belangrijkste SEO-input is advies over een groot aantal projecten zoals verwijderenachterhaalde inhoud en het ontwerpen van een nieuwe continentensectie.

Een klant vroeg me bijvoorbeeld waarom de uitvoering van het receptgedeelte wasniet in overeenstemming met de verwachting. Een herziening van het probleem in kwestie schilderde af dat afwezigheid van navigatie voorgerechten voor de zoekmachines.In het bijzonder was er geen kans voor de zoekmachines om naar de procedure te sluipen die de klant verwachtte te rangschikken.

Het oplossen van beide problemen hielp de recepten om organisch zoekverkeer te forcerennaar het platform, dat uiteindelijk verandert in aankopen.

Deze zorg geeft weer wat er gebeurt als SEO wordt ingecalculeerd na de voltooiingvan een project. Het integreren van SEO vanaf het begin vermindert de kosten van het oplossen van problemen en verbetert ook de prestaties van recepten.

Van strategie naar testen

Voor effectieve prestaties moet SEO in elke fase van de strategie worden betrokkenbij het initiëren van een project tot uitvoering en evaluatie aan het einde. De strategie moet worden geïnformeerd door onderzoek en analyse op trefwoord, paginanamen, taxonomie en navigatie. Grondige beheersing van algoritmen en botcapaciteiten moet advies geven over ontwikkelings-, ontwerp- en platformkeuzes.

Elk van deze specialiteiten kan de prestaties van SEO verbeteren of pijn doen.

Opname van SEO in de digitale procedures van een e-commerce onderneming bevordertoptimale SEO-waarde tegen minimale kosten.

Silo's zijn de natuurlijke vijanden van integratie omdat ze het moeilijk makenSEO-experts om de correlatie tussen projecten te onderzoeken en ze beïnvloeden de inkomsten uit organische search-afhankelijke e-commerce.

Consign Responsibility, Access

Als u zich wilt concentreren op de uitvoering van organisch zoeken, dan vereist u dateen individu dat zich inzet voor SEO en alle advertenties, e-commerce en digitale functies in de organisatie omvat. Gebruikmakend van eeninterne SEO-expert is de meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat SEO een integraal onderdeel van uw bedrijf wordt.

November 27, 2017