Back to Question Center
0

Semalt Expert: waarom en hoe Amazon te gebruiken om een ​​e-commerce merk te bouwen?

1 answers:

De Amazon-marktplaats dient als een platform waar mensen merken lanceren en lerenover consumentengedrag. Het helpt bij het lanceren van beginnende ondernemers. Het bedrijfwebsite presteert mogelijk goed in vergelijking met de marktstandaard. Het gebruik van de marktplaats als een alternatieve bron van inkomsten is een bijkomend voordeel.

Artem Abgarian, de Senior Customer Success Manager van Semalt ,gaat nader in op het gebruik van Amazon om een ​​succesvol e-commerce merk op te bouwen.

Basics

Alvorens het volledige potentieel van de markt te benutten, is het verstandig om met debasics - crear certificado digital gratis. Amazon helpt bij de acquisitie van klanten voor bedrijven. Uiteindelijk, als iemand eraan gewend raakt hoe het werkt, alleen dan kunnen ze het gebruikende kracht om Amazon te gebruiken om het merk te laten groeien.

Amazon neemt tweeënvijftig procent van de zoekopdrachten voor zijn rekening. In het vierde kwartaal van 2016,Amazon was verantwoordelijk voor zestig procent van alle e-commerceverkopen. Ten slotte zijn de meeste items die op het platform worden verkocht afkomstig van derdenverkopers.

Deze feiten wijzen erop dat een meerderheid van de klanten Amazon bezoekt om naar te zoekenproducten. Daarom zal het gebruik van het product voor merkbekendheid en klantbewustzijn helpen bij het richten van producten op het bedrijf en marketing rondom deze productenconcepten tot een punt waarop het kan concurreren met de beste concurrenten.

Met behulp van Amazon is het tegen de richtlijnen om een ​​bedrijf aan potentiële klanten te verkopen.Desondanks stelt Amazon het bedrijfsleven in staat om hun winkelgedrag zodanig vorm te geven dat ze de bedrijfswebsite moeten bezoeken. Bijvoorbeeld,een klant kan een specifiek product van een bedrijf kopen, maar de vervangingen zijn alleen beschikbaar op hun website..

Amazon-advertenties vergroten het bewustzijn

Gesponsorde advertenties op Amazon lijken op AdWords, omdat ze afhankelijk zijn van zoekwoorden. Sponsoredadvertenties zijn nodig omdat een ondernemer ze kan gebruiken om bedrijven te targeten die in dezelfde producten handelen. De kosten van het klikken is minder dan deBetaalde zoekopdracht.

Amazon en SEO-waarde

Zodra een bedrijf begint met het verhogen van de omzet, is er een grote mogelijkheid dathun producten zullen bovenaan in de zoekresultaten van Amazon verschijnen. Daarom neemt Google deze hoogwaardige kenmerken over. Product gebruikenzoekwoorden als de primaire tool voor organische zoekopdrachten op Google, leiden klanten naar de producten van het bedrijf.

Met organische zoekopdrachten en klanten naar Amazon leiden, zullen kopers beseffen dat hetde producten van het bedrijf verschijnen op verschillende sites. Het bevordert een gevoel van vertrouwen bij de consument. Als het bedrijf zijn producten op de juiste manier op de markt brengt,zij zullen zeker zijn om goede beoordelingen te geven. Review-sterren betekenen veel voor onbesliste klanten.

Er zijn verschillende zorgen die handelaars hebben voordat ze met Amazon in zee gaan:

Mythe 1:

Amazon schopt het merk zonder reden. Het is niet waar als de basis van het merkvertrouwt op de derde partij zolang men binnen de Amazon-richtlijnen werkt.

Mythe 2:

Amazon neemt een bedrijf op zodra het van start gaat. Amazon personeel vraagt ​​mensen alleen om te kiezentussen een verkoper op de markt of een verkoper, maar de beslissing is geheel aan de betrokkene.

Mythe 3:

Amazon onderscheidt zich van een gewone e-commerce winkel. Het is een e-commerce winkel meteen ingebouwde zoekfunctie en is gebaseerd op zoekwoorden, zoals Google.

Conclusie

Verkopen op Amazon is een op beslissingen gebaseerde strategie en het uitoefenen van de juiste hoeveelheid controle.Er zijn veel lijsten beschikbaar op Amazon om bedrijven te verkopen en klanten te werven. De eigenaar bepaalt de beste strategie voor hen.

November 27, 2017