Back to Question Center
0

Semalt Expert: Waarom goede content SEO niet kan vervangen

1 answers:

De laatste tijd is het een gemeenschappelijk perspectief geworden dat je zolang je goed hebtinhoud, de rest zal voor zichzelf zorgen. Het is waar dat SEO en Contentmarketing onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, goede inhoud is noodzakelijkvoor SEO. Voor een succesvolle optimalisatiecampagne heeft u echter veel meer nodig dan alleen goede inhoud.

De Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Nik Chaykovskiy legt uit waarom kwaliteit inhoud niet genoeg is om SEO efficiënt uit te voeren.

In theorie is het idee juist - plum occasion hats for women. Alle zoekmachines streven ernaar te biedende basis van hun gebruikers met de beste inhoud en dus hebben ze algoritmen die goede inhoud hoger rangschikken. Door meer inhoud te produceren, kunt uhebben meer indexeerbare onderwerpen die betrekking hebben op veel zoekopdrachten. Verder zullen, zolang de inhoud goed is, meer gebruikers bezoekenjouw site.

Aan de andere kant, als je helemaal geen inhoud hebt, sta je nieteen kans op efficiënte SEO. Als het materiaal slecht en niet betrouwbaar is, zullen uw resultaten vergelijkbaar zijn. Voor uw inhoud om goed te zijn,het moet aan verschillende normen voldoen om te bewijzen dat het goed is. Dit varieert van uniciteit tot bruikbaarheid, relevantie en entertainment.

Laten we aannemen dat uw inhoud goed is en dat u inhoud produceertop regelmatige basis..Deze inhoud is zinloos zolang deze niet zichtbaar is. Als uw gebruikers zich niet bewust zijn van uw werk, kunnen ze dat nietlees of bekijk het. Met de vooruitgang van Google is het nog steeds afhankelijk van de feedback van zijn gebruikers om de kwaliteit van de inhoud te helpen beoordelen. Dus,als deze gebruikers uw werk niet kunnen bekijken, kan Google de kwaliteit van uw inhoud niet beoordelen.

Veel van deze feedback wordt meestal verstrekt via aandelen en links,welke Google als betrouwbaar beschouwt. Door veel links te verdienen, kun je gezien worden als een goede bron van inhoud en als gevolg daarvan zul je dat ook doenstijging in de zoekrangschikking. Deze links worden echter niet alleen verdiend met goede inhoud. Je moet initiatief nemen door reclame te maken ensyndicatie van uw links, soms ook door enkele handmatige koppelingen te maken.

Het hebben van goede inhoud op uw site is een goed begin. Dat zou je echter wel moeten doennegeer nooit de technische factoren die nodig zijn voor uw site om hoog te scoren in de resultaten van zoekmachines. De meeste sjabloon sites, zoalsWordpress en Wix zijn uitgerust met een technische structuur die het gemakkelijker maakt om te worden geïndexeerd door een zoekmachine.

Dit is echter ook niet voldoende. U moet metagegevens makenen title-tags, verbeter de beveiliging van uw site, werk uw robits.txt-bestand bij, maak en update een sitemap en verhoog de snelheid vanuw site als u wilt dat uw site in vorm vecht.

U kunt alleen gebruikmaken van de echte kracht van inhoud als u daartoe in staat bentintegreer het met verschillende andere marketingstrategieën. U kunt bijvoorbeeld e-mailmarketing en sociale mediamarketing gebruiken voor devoordeel van uw inhoud. Door deze strategieën in combinatie met elkaar te gebruiken, heb je een betere kans om het meeste uit je te haleninhoud. SEO is een complexe strategie. Het kan niet worden opgelost in een enkele focus.

November 27, 2017