Back to Question Center
0

Semalt Expert: Welke SEO-factoren op locatie zijn belangrijker dan zoekwoorden

1 answers:

SEO-optimalisatie is afhankelijk van geselecteerde zoekwoorden en hoe websites integreer ze voor zowel onsite als offsite optimalisatie. Het gebruik van trefwoorden is een belangrijk onderdeel van het SEO-proces. Als gebruikt als een cruciaal punt van de strategie, het kan soms werken tegen de marketeer. Het overmatig gebruik van trefwoorden kan leiden tot bestraffing, of het kan de aandacht afleiden die aan hen werkt vanuit andere belangrijke strategische elementen. Marketeers moeten zich richten op meer significante optimalisatiefactoren op locatie - vps 1 gbps bandwidth.

De Customer Success Manager van Semalt ,Frank Abagnale legt uit welke aspecten van onsite-optimalisatie het meest essentieel zijn.

Contentpositionering is belangrijker dan zoekwoordfrequentie

De locatie van de zoekwoorden op elke pagina is belangrijker dan hoe vaak ze verschijnen. Een koptekst is bijvoorbeeld waardevoller dan de voettekst, of middelste inhoud van een lange informatiestroom. Het vullen van zoekwoorden in de tekst kan de kwaliteit, deelbare en waardevolle inhoud van de structuur van de site wijzigen.

Semantisch zoeken en onsite analyse

Google is verschoven van het gebruik van trefwoordzinnen als blok naar maak een-op-een vergelijkingen met zoekopdrachten. In plaats daarvan doen de zoekrobots van Google uitgebreide vragen over lange zinnen die moeten worden vastgesteld het doel van de site. Het veronderstelt het semantische gebruik van taal en koppelt dit aan de relevante query's, een proces dat bekendstaat als semantisch zoeken. Het voordeel van semantisch zoeken is dat het niet uitmaakt welke zoekwoordgroep je gebruikt, zolang ze maar passen in de context van de bedrijf..Bedrijfseigenaren kunnen zich nu concentreren op wat logisch is voor hun bedrijf en merk.

Site- en structuurnavigatie

Sites moeten gebruikers op een eenvoudige manier toegang bieden tot hen begrijp hoe je er omheen kunt komen. Google dwingt dit af door ervoor te zorgen dat sites eenvoudig te navigeren zijn. Een schone en georganiseerde website, met een duidelijke en beknopte navigatiestijl met meerdere submenu's krijgt meer dan een site met links verspreid over de interface. Sitemaps en traditionele standby-opties zoals Contact, Over en Services-pagina's zijn uitstekende bronnen. Website-inhoud doet er niet toe als daar is een robuuste en intuïtieve structuur op zijn plaats.

Sitesnelheid en -beveiliging

Dit heeft geleid tot meer concurrentie en toegang tot meerdere apparaten in snelheid, rangorde, meer tractie. Een schoon cachesysteem implementeren, de beeldformaten verkleinen en onnodig verwijderen rommel zijn manieren om de snelheid van websites te verhogen. Beveiliging van de site is ook belangrijk, en de websites die SSL-codering hebben (aangeduid met https :) ervaren een boost in hun ranking. Naar verwachting zal de waarde van sitebeveiliging toenemen naarmate de tijd vordert.

Mobiele optimalisatie is nu noodzakelijk

Mobiele-vriendelijke sites ontvangen ranking-boosts in vergelijking voor degenen die dat niet zijn. Google heeft een update uitgebracht die een revolutie teweegbrengt in de manier waarop site-friendless wordt bepaald. Google bestraft websites die dat wel doen de drempels niet halen. Hoewel een site al mobiel is geoptimaliseerd, is de actie van Google een indicatie van hun langetermijnvisie is om de gebruikerservaring te verbeteren en minder voor onbelangrijke zaken zoals zoekwoorden.

Zoveel zoekwoorden helpen bij het vinden van inhoud of presenteren concurrerend kansen, bewijzen de bewijzen dat het gebruik van strategieën, die draaien rond de implementatie van sleutelwoorden, niet minder belangrijk is in het werk. On-site-elementen verbeteren de gebruikerservaring, verbeteren de kwaliteit van websites en helpen om boetes te voorkomen. Zoals het werd bewezen door de klanten van Semalt Digital Services , onsite optimalisatiefactoren hebben ook invloed op de reputatie van de website.

November 27, 2017