Back to Question Center
0

Semalt-expertise: hoe lang trefwoordenonderzoek relevant blijft in SEO

1 answers:

Onderzoek op trefwoorden, een belangrijk onderdeel van elke SEO-campagne,bestaat al vele jaren. Gedurende de laatste paar jaren heeft het sleutelwoordonderzoek echter een aantal veranderingen ondergaan. Somsdeze veranderingen zijn cruciaal, soms minder belangrijk. In beide gevallen roept het vluchtige karakter van dit proces de vraag oprelevantie van het keyword research voor SEO - mpex calypso.

Jack Miller, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services, analyse van de factoren, die nu en verder het belang van trefwoordonderzoek definiëren.

De kwestie van zoekwoorden

Sleutelwoorden blijven belangrijk in SEO omdat ze een belangrijke rol spelenrol bij het helpen van uw site om gerangschikt te worden door verschillende zoekopdrachten. Met trefwoordenonderzoek kunt u de trefwoorden vinden die u voorzien van:

  • Hoog verkeer. Je krijgt nieuwe bezoekers omdat jesite wordt vermeld in zoekresultaten.
  • Van. Alle inkomende zoekopdrachten hebben betrekking op watdie u aanbiedt en of deze aan uw inkomende gebruikers voldoet.
  • Lage concurrentie. Als u over de juiste zoekwoorden beschiktbetekent dat u niet overuren hoeft te maken om te rangschikken voor de door u gekozen zoekopdrachten.

Updates van Google

In de begintijd van trefwoordonderzoek ging de optimalisatie ervan uitvul ze zo veel mogelijk in je inhoud in elke metatag. Via Google Analytics onthulde Google ook veelvan informatie over hoe mensen op zoek waren naar de informatie op internet en hoe ze uw website vonden via zoekwoorden..Zodra je het had gedaandeze lijst met zoekwoorden met veel verkeer en weinig concurrentie, kunt u uw site direct voor die zoekopdrachten optimaliseren. De meeste vragen van Googlehad een één-op-één-zoekrelatie, wat inhoudt dat ze uw woord of woord zouden aannemen en op zoek zouden gaan naar nauwe of exacte overeenkomsten met andere zinnenen woorden op het web.

In 2013 bracht Google een update uit die bekend staat als Hummingbirdintroduceerde het concept van "semantisch zoeken". Deze update heeft de manier veranderd waarop de zoekmachine binnenkomende zoekopdrachten afhandelde. In plaats vanDoor een eenvoudige zoekopdracht uit te voeren naar wat de gebruiker wil, heeft deze update Google toestemming gegeven om de intenties achter de query van een gebruiker te begrijpen. Op nominale waarde,dit lijkt een kleine wijziging te zijn, maar het heeft een enorme invloed gehad op de manier waarop zoekoptimalizers naar zoekwoorden kijken.

Deze update heeft de SEO niet alleen veranderd op het gebied van zinsdelenen trefwoorden. Vandaag is het mogelijk om hoger te rangschikken voor semantisch verbonden uitdrukkingen en woorden, die u niet direct hebt geoptimaliseerd, u kunt ookrangschikken voor woorden en woordgroepen die zelfs niet beschikbaar zijn op uw pagina. Deze frases staan ​​bekend als long-tail Keyword Phrases. Zij hebbengepopulariseerd door Hummingbird en marketeers hebben gezocht naar zeldzame en minder competitieve expressies. Het betekent dat in plaats van alleen plaatsensleutelwoorden, bedrijven zouden beter inhoud rond één trefwoord of zin moeten opbouwen terwijl ze zich op het algemene onderwerp concentreren.

Beperkingen van Google

Google's beperkingen voor zoekwoorden zijn begonnen met Google Analyticsen dit is doorgegaan naar AdWords. Dit was bedoeld om mensen aan te moedigen om hun betaalde advertenties te gebruiken en deze na snelle winst te vernietigen.In feite wordt het soms nog relevanter voor marketeers dan het opstellen van consistente optimaliseringsplannen voor zoekwoorden.

Samen met alle bovengenoemde factoren, moeten we het begrijpendie nieuwe technologie komt bijvoorbeeld in het spel, zoals het gebeurde met digitale assistenten zoals Cortana en Siri. Het moedigt mensen aan omvoer conversatiezoekopdrachten uit, waardoor het spel volledig wordt gewijzigd. Augmented reality, wearables en virtual reality zullen ook veranderen hoemensen zoeken en hoe het classificatiesysteem werkt. Omdat veel wijzigingen naar verwachting van kracht worden, zal zoekwoordonderzoek niet hetzelfde blijven,maar het zal ook nooit verouderd raken. Dit wordt een geleidelijke overgang naar een nieuw zoeksysteem.

November 27, 2017