Back to Question Center
0

Semalt-expertise: hoeveel domeinnamen heeft u nodig?

1 answers:

Bedrijfseigenaren zijn constant op zoek naar innovatieve strategieën om voorop te blijven lopenconcurrentie en beschermen hun merken. Nu e-commerce steeds sneller groeit, vertrouwen bedrijven nu meer dan ooit op deze strategieën. Een bepaalde trenddie momenteel wijdverspreid is op de markt, is dat website-eigenaren alle versies van domeinnamen kopen voor hun merken.

Maar hoeveel domeinnamen heeft u echt nodig om uw zichtbaarheid te optimaliseren en uw merk te beschermen? De toonaangevende expert van Semalt Digital Services, Max Bell geeft een snel antwoord op deze vraag.

Het bezitten van meerdere domeinnamen kan als een actief of een verplichting dienen. Verschillende houdenMet domeinnamen als een asset kunt u vergelijkbare domeinnamen beschermen tegen het gebruik van uw concurrenten - amp signature super complying fund letter. In SEO-context kun je het ook bezittenalle geoptimaliseerde zaad sleutelwoorden. Hoewel deze voordelen u online een voordeel kunnen geven, kunnen er verplichtingen ontstaan ​​in.

Domeinen omleiden

Aangezien al uw domeinen zullen worden gebruikt, kunnen zoekmachines ze markeren als eenpoging tot Spam dus resulterend in stijve straffen inclusief een ongunstige ranking. In dit geval raden SEO-experts aan om alle activiteiten te consoliderendomeinnamen en bijbehorende sites op één sterke website. Dit maakt dan gebruik van de kracht van elke domeinnaam om één sterke domeinnaam te vormenkrachtig genoeg om hoog te scoren op alle legitieme zoekmachines zonder de vorige ranglijst te beschadigen. Consolidatie vereist alleen maar het vestigen van300 permanente omleidingen van brondomeinen naar het primaire domein, een taak die gemakkelijk kan worden uitgevoerd door een echte SEO-specialist of webbeheerder.

Links van lage kwaliteit

Alle geregistreerde domeinnamen krijgen van tijd tot tijd links van lage kwaliteitomgeleid, verzenden ze met dezelfde lage kwaliteit, wat resulteert in een lagere index op zoekmachines. Om hiermee om te gaan, maakt u gebruik van Majestic ofGoogle Search Console om verbindingen van lage kwaliteit te onderzoeken en onkruid uit te trekken voordat ze worden omgeleid. Een tekstbestand is geladen met namen van de links van lage kwaliteitgeüpload naar de zoekmachine om dit probleem te elimineren.

Kostenimplicatie

Over het algemeen geldt dat hoe meer domeinnamen u bezit hoe meer uitgaven u gaat makenoplopen in de vorm van jaarlijks verlengbare vergoedingen. Een enkele domeinnaam kost tussen $ 10-35 om jaarlijks te draaien zonder rekening te houden met de onderhoudskosten.Vermenigvuldig dit met het aantal eigen domeinnamen en u zult een kostbaar cijfer bekijken.

Merkbescherming door meerdere domeinen

SEO-experts stellen dat merkbescherming kan worden bereikt zonder noodzakelijkerwijs te kopenmeerdere domeinnamen. Houd er rekening mee dat het domeineigendom strikte en duidelijk omschreven regels volgt. Bijvoorbeeld als u een handelsmerk voor een specifiek bezitdomeinnaam, kunt u uw domein betwisten en herstellen als een andere partij een ander domein registreert dat uw handelsmerk bevat. Er zijnveel domeinnaamadvocaten en experts die er zijn met kennis van de Uniform Domain Name Dispute Resolution Policy. Dit proces kan echterfrustrerend en tijdrovend zijn.

Neem de tijd met SEO-praktijken en branding. Zoals hierboven besproken, bezit je meerderedomeinnamen kunnen op korte termijn voordelig zijn, maar op de lange duur duur. De beste manier om vergissingen te voorkomen, is door met ervaren te overleggen SEO-specialisten .

November 27, 2017