Back to Question Center
0

Semalt geeft ideeën over effectieve campagnes voor sociale media die viral worden

1 answers:

Het plannen van een campagne voor sociale media is een procedureel proces dat uitvoering vereistvan een hoog niveau van originaliteit en innovatie. Het primaire doel van campagnes voor sociale media is het opbouwen van validiteit, vertrouwen en ontwikkelingeen gevoel van verbondenheid met klanten. Dit jaar hebben marketeers voor sociale media seizoensschema's gebruikt om hen te helpen met hun klanten om te gaanen zakelijke doelstellingen en doelstellingen te bereiken.

Als marketeer voor sociale media moet je onberispelijke sociale media bedenkenideeën en onberispelijke creativiteit om een ​​groot aantal kijkers naar je campagne te trekken, en ze in essentie om te zetten in joupotentiële kopers en betrouwbare klanten.

De deskundige van Semalt ,Digital Services, Oliver King geeft de lijst met onberispelijke ideeën die u zullen helpen om een ​​hoge omzetconversie te bereiken - montar um site totalmente gratis.

Maak een geweldige video

In de marketing van sociale media zijn video's de meest gebruikte vorm vancampagnes voor sociale media. Video's spelen een belangrijke rol omdat ze eenvoudig kunnen worden gedeeld en de meeste gebruikers kunnen bereiken. Overweeg om informatieve video's toe te voegen inuw sociale mediacampagnes. Vul ze ook met interactieve aard in zodat uw gebruikers de inhoud gemakkelijk kunnen delen. Bijvoorbeeld KateSpade kreeg een enorm succes na de introductie van een video-gebaseerde campagne met Anna Kendrick. Die campagne ging viraal.

Bouw een mix van emoties op

Weinig jaren geleden raakte Burberry de krantenkoppen na het creëren van een effectievesociale mediacampagne "Van Londen met liefde". U kunt een video maken met emotionele tweets en pinnen en uw campagne viraal bekijken.

Award uw fans

Het opbouwen van een brede naamsbekendheid en betrokkenheid van gebruikers is een noodzakelijke voorwaardeals het gaat om social media marketing. Je kunt je volgers op de social-mediaplatforms aanmoedigen om van je merk en invloed te houdende verloving. Electric Festival Style is een voorbeeld van een seizoensgebonden social-mediacampagne die werd gelanceerd door Urban Decay en heefteen enorm succes. Je kunt je fans belonen met geweldige kortingsbonnen en tickets..

Reacties giveaways

Giveaways roept gebruikers op om een ​​goed begrip van uw product te hebben en in ruil daarvoorbouw het vertrouwen op aan uw merk. Overweeg om je volgers een eenvoudige vraag te stellen, en ze zullen de hele dag commentaar houden op je weggeefactie.

Een sociaal doel bevorderen

Het promoten van een sociaal doel is een manier om de betrokkenheid van uw gebruikers te vergrotenom uw klanten betrokken te laten raken bij uw product. Op de lange termijn kun je uiteindelijk een liefdadigheidscursus financieren, waar alle klanten zijnhet bijwonen van het goede doel krijgt een kans om een ​​directe betrokkenheid bij uw product te hebben. Social media marketing zou all-inclusive moeten zijnenorm succes bereiken.

Geweldige aanbiedingen en kortingen aanbieden

Het aanbieden van seizoenskortingen trekt klanten naar uw merk. Om een ​​high te bereikensnelheid van conversie in uw sociale-mediacampagne, geweldige kortingen en verkopen aanbieden om de grootste gebruikersbetrokkenheid te bereiken. Bijvoorbeeld,profiteer van vakantietijd om het aantal conversies in uw campagne te verhogen.

Toon grote waarden

Het opbouwen van vertrouwen op het gebied van marketing van sociale media kan niet worden benadruktgenoeg. Het tonen van grote waarden, het delen van positiviteit en teruggeven aan de samenleving trekt een groot aantal gebruikers naar uw campagne. hoogniveaus van filantropie betalen beloningen. Bijvoorbeeld: de social-mediacampagne van TD Bank, MakeTodayMatter sloeg meer dan 3,5 miljoen aandelenna het aantonen van wat grote wil betekent in de samenleving.

Creëer innovatieve weggeefacties

Unieke weggeefcampagnes werken om gebruikers op een heel speciale manier te ontmaskeren. Gebruik clearen verleidelijke teksten om gebruikers en klanten een kans te geven deel te nemen aan uw sociale mediacampagne.

Lead-media-campagnes voor sociale media

Profiteer van feestdagen om de betrokkenheid van gebruikers te vergroten. Vakantie is goedtijd om goede interacties met uw klanten en gebruikers te hebben. Laat uw klanten weten hoe dankbaar u bent voor hun voortzettinginteractie en deelname aan uw campagne.

Campagnes voor sociale media spelen een sleutelrol bij het opbouwen van het vertrouwenen loyaliteit tussen gebruikers en marketeers. Zichtbaarheid en exposure zijn de twee belangrijkste pijlers waarop campagnes voor sociale media zijn gebaseerd. Maak jouwcampagnes voor sociale media bereiken een groot succes door de hierboven genoemde ideeën te implementeren en te genieten van indrukwekkende conversies.

November 27, 2017