Back to Question Center
0

Semalt geeft SEO-tips over het verbeteren van de prestaties van Social Media Marketing

1 answers:

SEO en Social Media Marketing zijn twee onafscheidelijke elementen wanneer die er zijnnaar internetmarketing. Zowel sociale media marketing als SEO-functies zijn organische, inkomende strategieën. Samen richten ze zich op het bouwen van eenaantrekkelijk merkimago dat van nature kwaliteitsverkeer trekt - appraisal state az. Sociale media maken gebruik van inhoud van hoge kwaliteit die het meest zichtbaar is voor echte personenwie leest het. Als gevolg hiervan bieden sociale media een stabiel platform voor het tonen van merkaandacht en het stimuleren van uw SEO-techniekentoegepast op de juiste doelgroep.

Voor elke online-inhoudsmaker is het duidelijk dat sociale media kunnen verbeterenwebsite zoekmachine ranking. De meeste SEO- en Social Media-experts leggen echter niet uit hoe de blootstelling aan sociale media de prestaties van SEO beïnvloedt.Max Bell, de Customer Success Manager van Semalt Digital Services legt uit wat SEO de aanwezigheid van sociale media voor eigenaars van sites ten goede komt.

Het aantal volgers vergroten

Social media-pagina's waarop een groot aantal volgers beter scoortwebsites voor sociale media dan die met weinig volgers. De personen kunnen bijvoorbeeld interactie hebben met uw inhoud terwijl ze een bericht leuk vinden,klikken op een link, retweeten of zelfs reviews plaatsen op Google+. Een bedrijf met ongeveer 100 volgers ontvangt mogelijk geen vergelijkbare ranglijstbonus zoals een bedrijf met een miljoen volgers in dezelfde sleutelzinnen. Het vergroten van je volgersbasis kan een essentieel ding zijn om tot nu toe te doenals het om ranglijsten gaat..Het heeft echter een limiet. Google geeft bijvoorbeeld geen proxy-bonus van een pagina met 1000 proxy-volgers.Dientengevolge is het essentieel om te zoeken naar een flinke ledenbasis, die interactief is en mensen aanmoedigt om lid te worden van je groep ofklik op de link.

Gebruik van zeer gezochte trefwoorden in uw website

Net als websites spelen zoekwoorden een vergelijkbare rol op sociale media.Om iemands sociale pagina-resultaten hoog te laten scoren, moeten er meerdere pinnen met borden beschikbaar zijn en moeten berichten met relevant worden geschrevenzoekwoorden. Elke post zoals op Facebook moet enkele zeer doorzoekbare termen bevatten die helpen om uw publiek naar uw site te leiden. sociaalmedia-backlinks zijn kwaliteitslinks. Deze links helpen zoekmachines om de websites te rangschikken met de meeste bezoekers van sociale media totdie met weinigen.

Uw berichten optimaliseren voor zoekopdrachten

Het is belangrijk om de inhoud van de website doorzoekbaar en deelbaar te maken. VoorZo maken sites zoals Pinterest de webinhoud deelbaar aan feesten vanwege de goede berichtgeving in de sociale media. In andere gevallen de meestewebsites voor sociale media hebben een privacybeleid dat een bericht zichtbaar kan maken voor bepaalde uitverkoren personen zoals volgers. Bijvoorbeeld een YouTubevideo kan alleen worden weergegeven voor individuen met de link. In Facebook-instellingen kan een link zichtbaar worden gemaakt voor alleen diegenen die het bekijken mochtentijdlijn. Door dit te doen, als u uw zoekopdrachten op sociale media optimaliseert, kan de website hoger scoren.

De aanwezigheid van sociale media heeft een aanzienlijke invloed op de zoekmachinerangschikking van een internetsite. Veel virale marketingtechnieken vereisen het gebruik van de effectieve social media marketingtechnieken ombereik succes. Een actieve aanwezigheid op sociale media is een belangrijke indicator voor echte lezers in uw specifieke niche die snel bezoekers kunnen wordendoor een link te plaatsen naar de verschillende accounts en fanpagina's. Als gevolg hiervan kan elk bedrijf dat internet gebruikt profiteren van de backlinks van hoge kwaliteiten verkeer dat afkomstig is van de sociale-mediaplatformen en dat profiteert van de resultaten van sociale media-marketing.

November 27, 2017