Back to Question Center
0

Semalt: Hoe bepaalde websites blokkeren in Chrome met BlockIt

1 answers:

Het internet zit vol ergernissen en de pop-upadvertenties behoren tot de meest irritante dingen. Deze verschijnen op uw webpagina's en frustreren de gebruikers op veel verschillende manieren. Bovendien leiden ze de gebruikers om naar ongewenste of volwassen websites. Met BlockIt kunt u snel zowel de pop-upadvertenties als de verdachte of volwassen sites uit uw Google Chrome verwijderen. Websites die de teksten die u invoert laden en meenemen, kunnen met deze techniek eenvoudig worden geblokkeerd.

Er zijn verschillende bedreigingen op het internet en we zoeken altijd naar bescherming tegen hen. De ouders willen betrouwbare programma's voor ouderlijk toezicht die op de smartphones van hun kinderen worden geïnstalleerd om onaangename problemen te voorkomen, en de werkgevers zoeken naar goed onderbouwde monitoringinstrumenten om de geweldige prestaties van hun werknemers te garanderen. Voor de Google Chrome-gebruikers is een oplossing voor alle problemen beschikbaar, die bekend staat als BlobkIt. Het is een bekende browserbeveiligingsextensie die de toegang tot een paar webpagina's kan beperken, zodat de ongepaste en gevaarlijke inhoud niet verschijnt wanneer u op het internet surft.

Michael Brown, een vooraanstaande specialist van Semalt , heeft hier enkele manieren beschreven om een ​​aantal websites in Chrome te blokkeren met behulp van de BlockIt.

Optie # 1:

Als u de Windows-versie gebruikt, die niet ondersteunend is voor ouderlijk toezicht, kunt u eenvoudig de extensie genaamd BlockIt installeren om een ​​paar verdachte of pornografische websites te verwijderen. een invoegtoepassing en typ chrome: // extension / in uw adresbalk.Dit toont alle geïnstalleerde extensies.De tweede stap is om op de balk Opties te klikken en de toegang te beperken tot de pagina's die u niet bevallen.

Optie # 2:

Hoewel het heel eenvoudig is om een ​​paar websites met deze methode te blokkeren, kunt u eenvoudig uw favoriete sites uit dezelfde lijst ontgrendelen. Ga naar het gedeelte Opties en verwijder de URL om deze uit de geblokkeerde lijst te verwijderen. Zorg ervoor dat je de instellingen hebt opgeslagen voordat je je webbrowser sluit.

Optie # 3:

Als u een wachtwoord wilt instellen zodat uw kinderen nooit toegang krijgen tot de geblokkeerde websites, typt u het wachtwoord in de balk met opties van BlockIt en bevestigt u dit. Klik vervolgens op de knop Opslaan voordat u het venster sluit.

Optie # 4:

Ga nu terug naar Google Chrome om te controleren of de URL's correct zijn geblokkeerd of niet. U hoeft alleen de naam van de site in te voegen en als deze is geblokkeerd, wordt het bericht weergegeven dat deze website is geblokkeerd. Als u dezelfde website wilt openen, moet u op de optie Instellingen wijzigen klikken en uw wachtwoord hier invoegen. Het zal u naar de pagina leiden waar u de websites kunt blokkeren of deblokkeren op basis van uw persoonlijke voorkeuren.

BlockIt bestaat al jaren, maar het enorme aantal websites dat het blokkeert is ongeëvenaard op het internet. Het beste voordeel is dat dit eenvoudig meerdere websites in Google Chrome kan blokkeren en hun links niet in de backend opslaat. Bovendien kunt u de webpagina's altijd en overal deblokkeren Source .

November 29, 2017