Back to Question Center
0

Semalt: Hoe Link Building in het volgende decennium zal veranderen

1 answers:
Document

Linkbuilding is een van de beperkte significante tactieken die u kunt gebruiken in de SEO-campagne. De on-site optimalisatie is belangrijk om een ​​basisautoriteit te creëren. Daarnaast is het belangrijk om webcrawlers relevante en voldoende inhoud te laten crawlen - slots capital mobile casino. Het plaatsen of aantrekken van meer inkomende links voor het doorgeven van bevoegdheden aan uw website is echter een noodzaak. Dit verbetert de zichtbaarheid van een site.

Deze praktijk evolueert in de loop van de jaren sinds de eerste implementatie in Google. Uit onderzoek van Semalt bleek dat 24% van de SEO-professionals gelooft dat links "enigszins belangrijk" zijn, terwijl 72% denkt dat linkbuilding een belangrijke rankingfactor is. Daarom zijn backlinks de belangrijkste autoriteit en vertrouwensfactoren voor Google.

Om het koppelen van links als een belangrijk onderdeel van de SEO-strategie te maximaliseren, moet u de trend begrijpen van best practices voor het koppelen van links en hun mogelijke wijzigingen. Michael Brown, de toonaangevende expert van Semalt Digital Services, geeft inzicht in de belangrijkste aspecten van linkbuilding en hun mogelijke transformatie.

De ontwikkeling van Link Building

Google begon PageRank te gebruiken omdat het in het begin een leidend algoritme was..Ranglijstfactoren bleven echter in de loop van de jaren sterk fluctueren, terwijl de basis van PageRank onveranderd bleef. De eerste paar jaar van Google werden uitgebuit door spammers die geautomatiseerde software gebruikten. Het bedrijf begon dergelijke tactieken te bestrijden. In 2012 dwong Pengium-update Google om een ​​stevige positie in te nemen over de kwaliteit van links en irrelevante links te bestraffen.

Deze ontwikkelingen leidden tot een tijdperk van 'natuurlijke linkbuilding'. In dit verband evolueerde de linkbuilding-tactiek naar het aantrekken van verbanden met voorbeeldinhoud en het plaatsen van hoogwaardige artikelen over publicaties. Daarom is dit artikel gebaseerd op Google's indicatoren en eerdere ervaringen om de evolutie van linkbuilding te verklaren.

Buiten factoren

Kan Google de kracht van links expliciet verzwakken? In plaats daarvan denk ik dat Google de kracht van andere perifere elementen op de autoriteit van een pagina en de verspreiding van een domein zal vergroten. De twee belangrijkste factoren zijn beoordelingen en sociale signalen.

Om te beginnen hebben de kwaliteit en kwantiteit van uw bedrijfsrecensies op platforms zoals TripAdvisor en Yelp, een grote invloed op uw ranglijst. De kracht van consumentenrecensies zal in de toekomst uitgebreid worden naar meer dan alleen beoordelingswebsites van derden en introductie van linguïstische indicatoren om de kwaliteit van beoordelingen te evalueren. Ten slotte konden we getuige zijn van interacties en vermeldingen op sociale media die als autoriteit van het meetmerk dienen. Op dit moment hebben sociale signalen een kleine invloed op de rangorde van een pagina.

Herziening van PageRank

Ten slotte kan Google in het komende decennium PageRank ontmantelen terwijl het web een nieuwe vorm begint aan te nemen. SEO-experts stellen dat het onwaarschijnlijk is dat Google deze gedragslijn volgt. Zoals we allemaal weten, bedreigen mobiele apps traditionele sites. Daarom is het niet ondenkbaar om een ​​toekomst voor te stellen waarin een online zoekopdracht volledig is vernieuwd.

November 27, 2017