Back to Question Center
0

Semalt legt de belangrijkste aspecten van het gebruik van website-crawlers uit

1 answers:

Sitecrawlers zijn de speciaal gecodeerde bots, die uw site crawlen voor alle inhouden indexeer het in de zoekmachines op zichtbaarheid. In sommige gevallen plaatsen we inhoud in onze webcontent op een manier dat deze crawlers falenvinden. Alle informatie, die niet kan worden gevonden door webcrawlers, wordt meestal niet door Google geïndexeerd. Dientengevolge, vormt het niet uwranking factoren ondanks het verspillen van uw SEO-inspanningen. Deze onwetendheid is een fout in het webontwerp die mensen maken bij het rangschikken van hun websites - hospedagem compartilhada locaweb mail.Daarom is het belangrijk om crawlers op uw site uit te voeren om basisaanpassingen uit te voeren en fouten te herstellen, waardoor uw ranking zou kunnen dalen.

De deskundige van Semalt Digital Services, Jack Miller legt de belangrijkste aspecten van het gebruik van crawlers voor uw website uit.

Het belang van het gebruik van Crawlers

Crawlers kunnen u laten zien wat het publiek ziet. Zoveel ondernemers maken alleen websitesen inhoud plaatsen, ze denken dat hun doelgroep het zeker zal zien en vergeet andere factoren die het onmogelijk kunnen maken.Dit is het geval wanneer webcrawlers binnenkomen. Webcrawlers bereiken de meest verborgen plaatsen op uw website. Ze kunnen je missenproductinformatie evenals vele fouten in uw content managementsysteem.

1. Prestaties bijhouden

Een van de cruciale aspecten van SEO is het monitoren van de voortgang van individuele pagina's. Webcrawlers kunnen eigen analyses en statistieken uit gerenommeerde bronnen kiezen, zoals Google Analytics en Google Search Console. Ze kunnen ook helpenu volgt de prestaties van verschillende pagina's en geeft waardevolle inzichten om uw informatie te bewerken voor de beste SEO-prestaties..

2. Technische fouten herstellen

Een van de factoren die uw SEO-prestaties kunnen verminderen, zijn problemen met uw sitesnelheid en reactie. Als u een eenvoudige crawler uitvoert, krijgt u een hardere reactiecode voor elke URL op uw site. Fouten en omleidingen kunnen worden hersteldsnel een aantal van hun filters gebruiken, zoals 404-foutfilters. Ze kunnen je ook informatie geven over je oude omleidingslinks en de verschillendeplaatsen waar ze hun informatie naartoe sturen.

3. Crawlers kunnen ontbrekende inhoud vinden

Crawlers kunnen "geen index" -opdrachten detecteren. Dit zijn gebieden op uw websites waar bots zijnniet kunnen bereiken. Met deze informatie kunt u de nodige aanpassingen in uw inhoudsbeheerstructuur aanbrengen en al uw inhoud indexeren.Productcategorieën en groepen met ontbrekende selectievakjes kunnen updates ontvangen in uw database.

4. Detecteren en herstellen van dubbele inhoud

In andere toepassingen kunnen crawlers dubbele inhoud vinden. Deze gegevens zijn de inhouddie in meerdere links in zoekmachines wordt weergegeven. Dergelijke inhoud is slecht voor uw SEO en vermindert uiteindelijk de autoriteit van uw websitepagina's. Crawlers kunnen u helpen dergelijke pagina's te identificeren en u helpen bij het oplossen van deze pagina's via 301-omleidingen.

Website-crawlers kunnen verschillende verborgen dingen op uw site detecteren die mogelijk van invloed zijnuw site indirect. SEO is een ingewikkeld proces, dat niet alleen betrekking heeft op het correct volgen en volgen van de informatie van deze crawler,maar voortdurende bijwerking van uw inhoud. Sommige webcrawlers van derden, zoals de SEO Spider of de Screaming Frog Semalt-analyzer gedragen zich als typische crawlers van zoekmachines. Zij kunnen u waardevolle informatie verstrekken, wat nuttig kan zijn bij het aanbrengen van de nodige aanpassingenuw website-inhoud om een ​​hogere rang te krijgen in natuurlijke organische zoekopdrachten.

November 27, 2017