Back to Question Center
0

Semalt legt de grondbeginselen van de technische SEO-audit van de site uit

1 answers:

Search Engine Optimization (SEO) Audit beoordeelt of de website SEO isvriendelijk en welke problemen moeten worden verbeterd. Het zorgt ervoor dat de site goed is geoptimaliseerd voor alle veranderingen die plaatsvinden in de branche.SEO Audit omvat technische, on-page, off-page, competitieve en keyword research-analyse.

De Customer Success Manager van Semalt Digital Services, Jack Miller legt uit wat SEO audit is, hoe het wordt uitgevoerd en waarom het essentieel is voor de promotie van de website.

Het belang van SEO Audit

Zodra Google constant bezig is met het updaten van algoritmen en inhoudeisen, bedrijven moeten snel reageren op deze veranderingen om concurrerend te blijven. Met auditanalyse kunt u de site vergrotenbezoeken en helpen bij het bijhouden van het tempo van de ontwikkeling van de industrie - reports from mongodb. Het is ook handig wanneer u op het punt staat een nieuw project te starten.

  • Toegankelijkheid Websites moeten over inhoud en zoekmachines beschikkenzou er toegang toe moeten hebben. Als u faalt met deze stap, kan de zoekmachine uw inhoud niet crawlen, wat een negatief effect zal hebbenranking. Met het hulpprogramma Robots.txt kan een dergelijk probleem eenvoudig worden opgelost door alle pagina's te identificeren die zijn geblokkeerd voor crawlen. Het omvatte ook iseen onderzoek naar HTTP-statuscodes. In het geval van canonicalization (paginaduplicatie), helpt technische analyse om duplicaat om te leidenpagina's naar de originele pagina. Alle pagina's moeten met elkaar worden verbonden om ervoor te zorgen dat niemand geïsoleerd blijft, zodat kruipen ze niet overslaat.
  • Indexering Toegankelijkheid controleren zorgt ervoor dat zoekmachinesvind de inhoud. Een verhoogd aantal gevonden pagina's geïndexeerd in de inhoud verhoogt de beoordeling van de site, waardoor de status van een engine wordt verbeterdwachtrij.
  • Prestaties van de site Snelheid heeft het uiterstebelangrijk omdat de meeste mensen niet wachten tot de pagina wordt geladen als het lang duurt, vooral met een langzamere internetverbinding. Dit heeft invloed op het aantal kijkersbezoeken..

SEO-audit uitvoeren

Er zijn twee manieren om SEO Audit voor een website uit te voeren.

SEO-analisten

SEO-specialisten, zoals ons bureau, voeren diepgaand onderzoek uit met behulp van hulpmiddelenen toepassingen. Ze onderzoeken elk aspect van de site en stellen een rapport samen met alle gevonden problemen en geven suggestieshoe het probleem te verlichten.

Geautomatiseerde hulpmiddelen voor SEO Audit

Er zijn bepaalde hulpmiddelen voor het uitvoeren van een SEO-audit. Ze zijn tijdrovend,dus het vereist geduld, nauwkeurigheid en strategisch denken. Deze optie is alleen bedoeld voor zelfbewuste personen met sterke technische vaardigheden.

Instrumenten voor technische audit

  • Screaming Frog or Xenu Zij controleren het aantal geïndexeerdepagina's, canonicalization, interne omleidingen en duplicatie detecteren.
  • IIS SEO Toolkit Het analyseert de toegankelijkheid van een siteen beveelt aan hoe deze motorvriendelijker kan worden gemaakt.
  • Semalt Digitale diensten De deskundigen analyseren zowel technischen inhoudsaspecten van de SEO-prestaties van uw site, geven u het rapport en aanbevelingen.
  • Pingdom DNS-controle Helpt bij crawlfouten, DNS-status en het oplossen van problemen bij het instellen van DNS-servers
  • Builtwit Controleert de architectuur van een domein en rapporteert over de structurele problemen met betrekking tot SEO.
  • GTmetrix Een tool die elementen identificeert die website's veroorzakenlangzaam laden. Het bevat ook de snelheidsgeschiedenis indien eerder gebruikt.
  • Webmasterhulpprogramma's van Google Identificeert problemen op de pagina,links en technische gezondheid van een website.

Controleer bij het uitvoeren van een SEO-audit van een website of alle factoren in aanmerking zijn genomen.De complexiteit en de coherente benadering om de analyse uit te voeren, zijn de sleutelfactoren die het succes van de audit veroorzaken. Op basis van deresultaten van multifactoriële analyse, kunt u de juiste SEO-strategie ontwikkelen voor uw verdere website-promotie.

.
November 27, 2017