Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe e-mailopmaak van Google ervoor zorgt dat transactionele e-mails opvallen

1 answers:

E-mailmarkering is gedefinieerd als een goed doordacht gegevensontwerp dat debepaalde typen e-mails geven de inhoud beter weer. De juiste registratie en organisatie van gemarkeerde e-mailinhoud zalbiedt u de mogelijkheid om extra gegevens te verzamelen en klanten te bereiken in Google-toepassingen zoals Agenda of Inbox.

In de context van e-commerce betekent dit dat verzending en bevestigingwaarschuwingen kunnen een unieke verwerking krijgen in de e-mailbox, waardoor de gebruikerservaring verbetert. Jack Miller, de expert van Semalt Digital Services legt de aspecten van het gebruik van markeringen voor e-mail uit.

E-mailmarkering voor orderbevestigingen

Hieronder ziet u een voorbeeld van koppelingsgegevens (JSON-LD) dat begint met een HTML-scripttag van de vorm van "application / ld-json" type:

De volgende stap toont extra sleutelparen die gegevens met het systeem delendat vertaalt de gestructureerde informatie:

Zelfs zonder kennis van JSON zou het betrekkelijk eenvoudig moeten zijn om dat te begrijpeneen persoon heeft "een uniek product" gekocht van "SomeDistributor.com" voor $ 60 - google analytics id profiles.

De volgende eigenschappen zijn nodig om e-mailmarkering te laten functioneren voor een orderbevestiging:

  • Bestelnummer - geeft de identiteit van de verkoper aan
  • PriceCurrency - maakt gebruik van het drieletterige ISO 4217-formaat
  • Handelaar - is de naam van een organisatie of persoon
  • Geaccepteerde aanbieding - inclusief prijs, waardering, categorie en nog veel meer van het gekochte product

Email Markup heeft ook verschillende aanbevolen en optionele eigenschappen vooraankoopbevestiging berichten.

E-mailmarkering voor leveringsmeldingen

Een verzendwaarschuwing kan ook worden gemarkeerd door de toevoeging of JSON-LD of microdatanaar een HTML-e-mailsjabloon zoals in het onderstaande voorbeeld:

Het voorbeeld geeft alleen de benodigde eigenschappen weer, maar bevat de bestel-e-mailMarkup, een groot aantal extra eigenschappen kan worden toegevoegd om de ervaring van de koper te verbeteren. Dit omvat tracking-URL en trackingnummer voorhet opgeven van de trackingcode van de koerier en het maken van een trackpakketlink in respectievelijk Gmail of Google box.

Welke kopers zullen uw verbeterde berichten zien?

Klanten die winkelen in de inbox van Google zullen optimaal profiteren van interventie via e-mailmarkering.Aangezien Gmail door meer dan 1 miljard mensen wordt gebruikt, heeft het verbeteren van berichten op Gmail een enorm potentieel publiek.

Registratie vereist

Alleen geregistreerde afzenders kunnen genieten van e-mailmarkering. Google heeft het volgende nodig om een ​​gebruiker te registreren:

  • Berichtauthenticatie met behulp van ofwel Domain Keys Identified Mail of Sender Policy Framework
  • Foutloze e-mail Markup
  • Spamklachten moeten laag zijn
  • Een geschiedenis van meer dan honderd e-mails per dag verzenden naar Gmail-adressen
  • Alle berichten moeten worden verzonden vanaf een vast e-mailadres
  • U moet voldoen aan richtlijnen die zijn ingesteld door de Bulkverzender van Gmail

Een geïnformeerde cliënt is waarschijnlijk een gelukkige klant. Online aankopen verwachtencommunicatie met dealers wanneer een product wordt besteld en verzonden. De meerderheid van de verkopers sturen vaak uitgebreide bevestiging enbezorgmeldingen e-mails. Niettemin, in het geval van grote of middelgrote bedrijven, het toevoegen van een aanzienlijke hoeveelheid gestructureerde gegevensopmaak kan voor sommige kopers beter zijn met die e-mails.

November 27, 2017