Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe het bedrag aan fondsen dat is geïnvesteerd in SEO correleert met de behaalde voordelen

1 answers:

Het bedrag dat u in SEO moet investeren, varieert vanwege de prijzenaangeboden door agentschappen. De praktijk leert echter dat de hoge kosten van services niet altijd het succes van uw SEO garanderencampagne. Komt een verhoogd bedrag aan initiële investeringen overeen met de toename van de behaalde voordelen? Is er een zekeredrempel voor bedrijven nodig om te bereiken om de vruchten te plukken?

Nik Chaykovskiy, de toonaangevende expert van Semalt Digital Services legt uit welke factoren het rendement op investeringen in SEO beïnvloeden.

De hoeveelheid tijd en geld die aan een strategie wordt besteed, is van invloed op het volume enaantal stuks - arredo per scuole elementari. De samengestelde uitbetaling wordt sterk beïnvloed door variaties van de volgende elementen. Voor dit account verhoogt u de invoer vaneen of enkele van deze factoren verhogen de groeisnelheid van het rendement.

  • Hoeveelheid is de hoeveelheid werk die op gezette tijden wordt verricht. Veelkwaliteitslinks verhogen domeinautoriteit, terwijl kwaliteitsinhoud de pagina's verhoogt die in de index van Google zijn.
  • De kwaliteit hangt af van de tijd die aan het werk is besteedgedaan. Hogere gezaghebbende bronnen creëren meer waarde voor het hosten van een enkele link dan bronnen met een lagere rangschikking die verschillende links hosten.
  • Time. Retouren van een investering zijn niet onmiddellijk omdat ze in de loop van de tijd een sneeuwbal zijn..

Concurrentiefactor

Gedeeltelijke investeringen in een bedrijf dat bestaat in een markt metveel concurrerende sites zouden niet zoveel resultaten opleveren als het zou hebben gemaakt van het bedrijf, dat was geïnvesteerd voor de ontwikkelingvan contentmarketingstrategie. Er zijn echter alternatieven die helpen bij het vergroten van de zichtbaarheid van sites met het minimale budgeten investeringsvereisten. Een bedrijf kan de inhoud verspreiden binnen een bepaalde marktniche of een lokaal geografisch gebied waar het zich bevindtoptimaliseert inhoud voor de doelgroep die in deze segmenten wordt gevonden. Het resultaat is een toename van de relevantie van de aangeboden inhoud.

Kwaliteitsdrempel

Een ander aandachtspunt is het kwaliteitsniveau van die inhoudmoet voldoen voordat hij wordt vrijgegeven. Slecht geschreven content of dunne content kan de Panda-penalty aanzienlijk activerenplaatsingsrangschikking in de zoekwachtrij. Het vormt een bedreiging voor de reputatie van het merk en voor bezoekersaantallen naar de website en anderemogelijke relaties met uitgevers die helpen bij het opbouwen van links. De minimale investering zorgt voor de kwaliteit en het potentieel voorgroei als het bedrijfsniveau de concurrentie aankan. Rangorde hoger dan concurrenten vereist een inhoudsstrategie die overtreftconcurrenten en vertrouwt op de kennis van de beste praktijken in contentmarketing.

Complexiteit van aspecten

Rekening houdend met eerder besproken punten, kunnen we komentot de volgende conclusies:

  • Bedrijven behalen meer winst als het bedrag aan initiële investeringenis toegenomen in vergelijking met een-op-een beurzen
  • Concurrentie beperkt de zichtbaarheid voor kleine investeringen, maar nietvolledig onmogelijk maken
  • Het bereiken van een zekere kwaliteitsdrempel voor inhoud en linkbuildingzorgt ervoor dat bedrijven het momentum krijgen

Concluderend, SEO is geen alles-of-nietsstrategie die vraagt ​​om eenhele marketingstrategie om significant effect te zien. Investeren in tijd en moeite helpt bij het bereiken van kwaliteit. Eindelijk, hoe meerinvesteringen die men maakt, hoe hoger het rendement dat hij / zij oplevert. Kleinere investeringen zijn ook effectief als ze op de juiste manier worden geïnvesteerd.

November 27, 2017