Back to Question Center
0

Semalt legt uit hoe je optimaal kunt profiteren van Content Marketing en SEO Interrelation

1 answers:

Contentmarketing en strategieën voor zoekmachineoptimalisatie zijn nauwverbonden en wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd, zijn ze beter dan PB & J. Deze twee tactieken hebben alles te maken met mensen precies geven wat ze nodig hebben.Om uw inhoud door prospects te laten vinden, heeft u zoekmachines nodig - fioriera plastica.

Frank Abagnale, de Customer Success Manager van Semalt Digital Servies legt uit hoe deze twee strategieën werken, deelt de kennis van de belangrijke elementen van een webpagina die zou moeten zijngeoptimaliseerd voor zowel mensen als zoekmachines.

De juiste zoekwoorden krijgen

Waarom doe je dit voor zoekmachines: trefwoorden zijn de belangrijkste kenmerken dieschakel uw pagina's in om gevonden te worden. Slimme SEO-experts onderzoeken niet alleen de branchevoorwaarden waarnaar ze willen rangschikken, maar ook de woorden en woordgroependie hun kijkers kunnen gebruiken om ze te ontdekken. Slimmere SEO's verbeteren hun informatie rond sleutelzinnen van drie of meer woorden die dat wel zijnindirect gekoppeld aan uw dienst of product. Dit verkleint de concurrentie en het verkeer op deze manier drastisch, waardoor ze gemakkelijker te rangschikken zijn.

Waarom u dit voor de mensen doet: zoekopdrachten met lange staartzoekwoorden hebben de neigingom te transformeren in leads en sales. Om het goud van de contentmarketing te raken, moet je verschillende long-tail-sleutelwoorden vinden en hoog scoren voor hen.

De juiste titel en metabeschrijvingstags ophalen

Waarom doet u dit voor zoekmachines: deze beschrijvingen zijn niet zoessentieel zoals ze waren in de rangorde, maar indirect kunnen beïnvloeden hoe je rang. Een geweldige titel en uitleg verhogen het aantal"belangrijke" zoekers die in uw aanbieding selecteren, vandaar de kwaliteit. Dit leidt ertoe dat de lijst hogerop komt te staan.

Waarom doe je dit voor de mensen: dit zijn de enige informatiezichtbaar voor mensen bij het zoeken in de vorm van een lijst. Een verklaring die precies de inhoud op uw pagina weergeeft en die spreektnaar het zoekmotief van een gebruiker, is een oproep tot actie voor de mensen om op uw pagina te landen. Op deze manier trekt u relevante bezoekers aan die op de hoogte zijnvan wat u van uw pagina mag verwachten.

Gebruik van sleutelwoorden en hun variaties in de hoofdtekst van de teksten in afbeelding alt-tags, één of twee keer opnieuw in de ondertitels

Waarom doe je dit voor zoekmachines: aandacht van zoekmachinesis verplaatst naar header-tags. Maak dit werk voor u door spaarzaam trefwoorden in te voeren en variaties erin op te nemen. Het draait allemaal om het gebruikvan gecorreleerde woorden.

Waarom doe je dit voor mensen: mensen hebben de neiging om te scannenvia online dan lezen. Subkopjes zijn geweldig om te scannen en kunnen mensen ertoe brengen een pagina te lezen door deze er gemakkelijker te laten uitzien.

Naast al het bovenstaande moet de inhoud uitnodigend zijnom bezoekers aan te trekken en te behouden. De informatie moet gemakkelijk te vinden zijn, anders is deze nutteloos. Zowel SEO als Contentmarketingzou in samenwerking moeten werken, omdat zonder inhoud die door mensen moet worden gelezen, SEO-technieken als slechts een spam worden beschouwd. Dus het creëren van eenInhoud die het waard is om te lezen en te delen, is het primaire doel waarop je je moet richten.

November 27, 2017